Potreban covjek za unlock iphonea

poruka: 8
|
čitano: 1.960
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pozdrav, Potreban mi je netko za unlock iphonea na kojem je IOS 6 i treba ga aktivirat s nekom sim karticom.Meni na T-mobileu nije radilooo,a ni Tomato nije radio dok je bio na IOSu 5.1.1.
Popravljam PC-ove,Komponente,PS3,Mobitele i svu elektrotehniku.Ako nesto treba PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koji su uvjeti, kakvo je radno vrijeme? {#}

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 10:59 (Smooth Operator).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Potreban covjek za unlock iphonea
neonka kaže...

Ovo sam pokusao,ali nece otvorit ni 1 ikonu/program kad to napravis i nakon pritiska power tipke opet isto.

Popravljam PC-ove,Komponente,PS3,Mobitele i svu elektrotehniku.Ako nesto treba PM
16 godina
neaktivan

Ne može se softverski unlockati iphone koji ima iOS 6, za one gevey sim kartice ne znam.

Ovisno o modelu, vrlo vjerojatno se ne može unlockati i na starijim verzijama iOS-a ako je baseband najnoviji.

13 godina
neaktivan

RIJESENI SVI PROBLEMI.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iDodooNET kaže...

RIJESENI SVI PROBLEMI.

Kako ?

13 godina
neaktivan

Znaci nista nisam radio nego sam pustio kako je ono sa onim ACTIVATEom i onda uzeo t-mobile sim,s nje maknuo pin i samo stavio u ajfon i restartao ga i nakon toga me nije pitao pin i sve odlicno radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice