Pozdrav, imam motorolu g (2nd generation) i uz njega mi je došao android 4.4.4. Danas mi velikodušno ponudi update, ja prihvatim i dobim Android 5.0.2. koji mi je užasan. Jel se mogu ikako vratiti nazad na verziju 4.4.4?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U recovery modu..Ja to ne znam radit pa ti ni ne mogu reci kako
Hehe i ja bih svoga Nexusa vratio na 4.4.4 ovaj 5.0.1 je zbugan do bola.
Meni je stalno kocio tj. smrzavao se i evo od jucer nista.Radi kao sat
Da čekam 5.0.2 ili 5.1 kak bu se već zvao ili da odem na 4.4.4 nazad nemam pojma sad?
Pozdrav, imam motorolu g (2nd generation) i uz njega mi je došao android 4.4.4. Danas mi velikodušno ponudi update, ja prihvatim i dobim Android 5.0.2. koji mi je užasan. Jel se mogu ikako vratiti nazad na verziju 4.4.4?
Da li je to ovaj mobitel? link
Idi na Settings -> About (Postavke -> O uređaju) i postaj šta ti tamo piše jer ima dosta modela...
Dap, taj je
Pretpostavljam da bi tvoj trebao biti XT1032, retail EU 4.4.4 link sa stock KitKat ROMovima.
Da čekam 5.0.2 ili 5.1 kak bu se već zvao ili da odem na 4.4.4 nazad nemam pojma sad?
Osobno preporučam čekanje, tj. nazad na KitKat.
Pretpostavljam da bi tvoj trebao biti XT1032, retail EU 4.4.4 link sa stock KitKat ROMovima.
Tnx, budem to probala :)
Tnx, budem to probala :)
VAŽNA NAPOMENA: Ako staviš krivi ROM možeš si uništiti uređaj, tj. brickati ga. Oprez kod biranja ROMa i metode kojom ga instaliraš.
Najlakše ti je preko recoverija...skineš odgovarajući rom i gapps (ako nisu uključene u rom) na telefon, bootas telefon u recovery i flašaš odatle rom a zatim i gapps.
Kako 👆☝
Kako 👆☝
Pa jako jednostavno, pronađi custom ili stock rom za svoj model mobitela, recovery, prvo flashaj recovery i rom prebaci na sd karticu te ga iz recoverija instaliraj, ako se radi o nekom samsungu, najjednostavnije je za stock , skinut firmware i odin, preko odina flashat stock firmware