Error 21 na iPhone-u (iTunes) IOS 6.0.1

poruka: 2
|
čitano: 5.420
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Error na iPhone-u (iTunes) IOS 6.0.1

Pozdrav,

molim vas pomoć oko sljedećeg problema:

Kupio sam Iphone 4 koji je imao IOS 6.0.1 sa untethered jailbreak-om te sam ga naravno krenuo restorati (ponovo na 6.0.1) kako bih imao "čist telefon". Itunes mi je izbacivao nekakve errore pa sam jedva uspio napraviti restore putem redsnow-a (redsnow 0.9.15b3) uz prezervaciju basebanda (4.12.01 ili 04.12.02 - ne sjećam se sad više točno ali mislim da mi je zbog njega Itunes izbacivao greške).

Uglavnom, nakon restore-a sa redsnow-om iphone se nalazi u recovery modu. Pokušavam restorati IOS 6.0.1 putem Itunesa ali mi izbacuje Error 21. Probao sam sa editiranjem host datoteke ali ne radi.

Sada pokušavam ubaciti telefon u DFU mod kako bih u redsnow-u napravio Recovery Fix ali mi nikako ne uspijeva. Proceduru za DFU znam ali telefon se brže vrati u Recovery mode nego što ja držim home button.

Više ni sam ne znam što da radim ali čini mi se da imam samo dva puta; jedan je "natjerati telefon" u DFU mod ili riješiti probleme sa Error 21 u Itunesu.

Naravno, molim vas za mišljenje ili još bolje rješenje ako ga znate!

p.s. Tinyumbrella ne pomaže.

Hvala! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 11:05 (abarth_09).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Error na iPhone-u (iTunes) IOS 6.0.1

Uspio sam riješiti problem pa evo da ga podjelim s vama.

Dakle, uzeo sam drugi USB kabel i prebacio se na drugo stolno računalo na kojemu sam USB ukupčao direktno na matičnu sa zadnje strane a ne u one "pomoćne" portove s prednje strane.

Instalacija je prošla glatko i bez ikakvih problema.

Pozdrav!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice