[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 599.801
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS

Potpuno funkcionalan ICS osim tog problema sa spajanjem na komp. Pretpostavljam da se nesto u postavkama mora promijenit, ali ja to ne mogu nac. Ne lagga (ti i tamo, ali zanemarivo), sve radi. {#}

Jucer sam ispraznia bateriju, Reset battery stats, spojen bia cca 10ak sati na punjac. sad cemo vidit koliko ce trajat bat.

17 godina
ExE123 kaže...

Moze li se ikako popraviti?

Nažalost ne može jer developeri moraju to sa driverima ili čim već popraviti.

Reset iliti wipe battery stats ti ne pomaže u "resetiranju" baterije već samo briše stare podatke odnosno history of usage.

VELIKA NOVOST:

miroslav_mm:

Great day today! Updates for 3 ROM.
One gigabyte ready to upload!
P.S. Now I have rest for one month. I will visit forum for read only. No PC and laptop, just rest with my wife, drink some beer, tasty food...... sea, I am going!!!!

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 17:00 (Najbrži).
13 godina
neaktivan

Znači Najbrži predpostavljam da stavljaš link čim se pojavi 

0 0 hvala 0
17 godina
Motican kaže...

Naravno ;) Dnevno pregledavam da li ima novosti, ukoliko ima odmah objavljujem.

SDSL 2.1 - recovery
NAPOMENA: za one koji ne znaju šta je ovo, nemojte ni stavljati pošto nije od presudne važnosti:

1. 2.6.29 kernel - recovery  - za one koji žele koristiti .29 kernel na novome SDSL 2.1
  2. 2.6.35 kernel - recovery - defaultno integriran u 2.1 SDSL

CM updates
Kernel updates
WiFi fix
Audio & BT edits
Boot sound
and many other changes....

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 20:18 (Najbrži).
17 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Motican kaže...

SDSL 2.1 - recovery
NAPOMENA: za one koji ne znaju šta je ovo, nemojte ni stavljati pošto nije od presudne važnosti:

1. 2.6.29 kernel - recovery  - za one koji žele koristiti .29 kernel na novome SDSL 2.1

CM updates
Kernel updates
WiFi fix
Audio & BT edits
Boot sound

Samo pitanje: Odakle dobivaš svježe novosti i nove romove jel na xda još nije izdan SDSL 2.1?

ANTI_Fejzbukovac
17 godina
neaktivan
Riba kaže...
Najbrži kaže...
Motican kaže...

SDSL 2.1 - recovery

CM updates
Kernel updates
WiFi fix
Audio & BT edits
Boot sound

Samo pitanje: Odakle dobivaš svježe novosti i nove romove jel na xda još nije izdan SDSL 2.1?

SKUŽIO

Android 4.0.4 11/06/12 - RECOVERY

ANTI_Fejzbukovac
17 godina

Lewa 08/06/12 base on SDSL 2.1 - recovery

I made little text mistake in ramdisk, so after install ROM, install 2.6.35.zip - recovery

You can optional install kernel 29 or 35 and find the best for your wifi-network wpa_supplicant
Attachments for recovery in this post: http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=985

Znači kada instalirate ROM, OBAVEZNO instalirajte i 2.6.35.zip također preko recovery moda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,znam da je pitanje van teme,al bih molio ako neko zna da mi pomogne,jer sam do skoro imao LG i ovde sam nalazio resenje za probleme u vezi njega..Sada na galaxy mini sam instalirao offical cm7+gaaps,ali je market ikonica nema nigde u meniju,pokusavao sam vise puta ali nikako,dok je u manage applications on prikazuje kao da je tu.Hvala unapred,i jos jednom se izvinjavam sto je off topic.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Probaj pod widgete?

13 godina
neaktivan

nema , pokusao sam.

15 godina

odi pod aplikacije, sve aplikacije, nadji taj launcher koji koristis.. stisni clear cache i sta sve ima i trebao bi se magicno u meniu pojavit

13 godina
neaktivan

Hvala na pomoci,ali i dalje nista :/

15 godina

da ti se nije updaetao pa sad stoji play store ili trg. play?

13 godina
neaktivan

hah :) nije,nije znao bi,nema veze hvala u svakom slucaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

DA li kod vas kada koristite kameru ili gledate neki filmić imaju crte preko ekrana?? Stvarno živcira. Dal se to može nekako ukloniti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Keklja kaže...

DA li kod vas kada koristite kameru ili gledate neki filmić imaju crte preko ekrana?? Stvarno živcira. Dal se to može nekako ukloniti?

Bude to kod nekih mobitela. Znam da je ometajuće, ali mislim da se ne može ukloniti :/

13 godina

ivan95manic Probaj s Menu tipkom i pogledaj imas li koju ikonicu pod Hidden?

Asis 4.0.4 baterija trajala 28 sati. Laganini koristenje. Uz jace koristenje, ucestalije koristenje data prometa jede bateriju. Dan nakon je izdrzala cca 10ak sati prije nego je pala na 10%

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 1:43 (GuardianOTB).
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima! Zaglavio sam level 10 , ne funkcionise VOLUME UP + HOME + SEARCH kada se pojavi lg logo . Zna li neko u cemu je problem i kako da ga resim?

0 0 hvala 0
17 godina
LG540gt kaže...

Pozdrav svima! Zaglavio sam level 10 , ne funkcionise VOLUME UP + HOME + SEARCH kada se pojavi lg logo . Zna li neko u cemu je problem i kako da ga resim?

Pozdrav i dobrodošao na BUG forum. Taj deseti korak se može čak i preskočiti jer to je sasvim neobvezujuće. A i sigurno ti se napravio factory reset jer mislim da ne bude obavijesti da je napravljeno. Pozdrav.

Otac kaže...

nenormalno puno romova izaslo za nas uredjaj.. {#}

Upravo tako kolega, možemo se time pohvaliti naspram ostalih, većinom superiornijih, mobitela koji imaju svega nekolicinu custom ROM-ova. Ako se ne varam imamo više od 20 custom ROM-ova za naš mobitel od kojih su 5 u TOP izvedbi odnosno preporuci koje većina korisnika ima na svojim mobitelima. Mnogi me pitaju kako sam već 4 puta imao taj mobitel i što ću ga opet imati...mobitel je super i za malo novaca puno daje, mogućnosti su ogromne.

13 godina
neaktivan

Hvala na dobrodoslici . Hehe. Fazon je u tome sto ne pr

epoznaje  ni POWER + CAMERA i ne mogu da udjem u butabilni sistem da bi nastavio dalje? Dok drzim samo se pojavi Crni ekran i tu zakuca.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 12:16 (LG540gt).

0 0 hvala 0
17 godina
LG540gt kaže...

Hvala na dobrodoslici . Hehe. Fazon je u tome sto ne pr

epoznaje  ni POWER + CAMERA i ne mogu da udjem u butabilni sistem da bi nastavio dalje? Dok drzim samo se pojavi Crni ekran i tu zakuca.

Imaš teamviewer i skype da ti pomognem? Pošalji mi u Privatne poruke

13 godina
neaktivan

Da li na AOKP4.0.4 - ASIS by DevSwift neki drugi  Launcher osim Nova Luncher? LP

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U čemu može biti problem što mi se SDSL 2.1 stalno restartuje, a čitao sam da drugi nemaju problema sa ovom verzijom?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim da sam rešio problem, stavio sam max CPU na 825 i to je izgleda bio problem. Ranije na 1.1 sa skriptom mi je radio na 806 bez problema, a na 2.1 je izgleda i 806 problem. Trenutno sam na 787 i za sada radi stabilno.

0 0 hvala 0
17 godina
Cucko kaže...

Da li na AOKP4.0.4 - ASIS by DevSwift neki drugi  Launcher osim Nova Luncher? LP

Imaš APEX launcher i GO launcher.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Cucko kaže...

Imaš APEX launcher i GO launcher.

A je li moram skinut ili ima vec na mobu? Ubio se trazeci nigdje.

17 godina
Cucko kaže...

A je li moram skinut ili ima vec na mobu? Ubio se trazeci nigdje.

Google play iliti bivši market

13 godina
neaktivan

Pozdrav. Novi sam na ovom forumu i zahvaljujem najbrzem na tutorialima. Imam jedan problem. Stavio sam rom od miroslava i sve je bilo divno i krasno i onda mi je nakon cca 24 sata nestao zvuk. Radilo je na slušalicama odlično ali na zvučniku ni da bi. Izrušio sam mu dušu i instaliro sve i svašta i ništa da bi kad sam stavio opet taj isti od miroslava rom te po ko zna po koji put resetiro mob zvuk se pojavio. I opet sve ok jedno cca 24 sata. Dali neko ima nekog iskustva s tim. Negdeje sam naišao da je problem sa kernel-om pa molim ako netko ima iskustva sa ovim da mi pomogne. Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
LG540gt kaže...

Napravio je samo KDZ update, sve ostalo sam mu pomogao i uradio. Stavljen je Tejas build 3 za sada i rekao sam mu da može kasnije slobodno probati druge custom ROM-ove.

kumhr kaže...

Imam jedan problem...nakon cca 24 sata nestao zvuk. Radilo je na slušalicama odlično ali na zvučniku ni da bi. Dali neko ima nekog iskustva s tim. Negdeje sam naišao da je problem sa kernel-om pa molim ako netko ima iskustva sa ovim da mi pomogne. Hvala.

Pozdrav i dobrodošao na BUG forum. Instaliraj srs_cm9.zip i javi jel proradilo, trebalo bi. Evo i originalan link odakle sam pročitao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 22:48 (Najbrži).
13 godina
neaktivan

E ovako ponovo sam morao obrisati sve i staviti prvo cm 7 pa opet obrisati sve i staviti cm9 od Miroslav_mm i proradio je. Koristio sam zadnji puta s2ext da prebacim sve na sd (dalvik), ali ovaj puta nisam i sve za sada radi samo polako postaje gužva na telefonu. Pokušat ču staviti opet s2ext i ako "crkne" zvuk onda ču isprobati srs cm9. Sad sam malo u gužvi (posao) pa nestignem. Zahvaljujem na brzom odgovoru. Inače ICS od Miroslav_mm mi je ok. Za sad sve radi osim radija (nekako ču preživjet {#}) i malo šteka. Pozz.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice