LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 429.619
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
LG G4 - Rasprava

onaj tamnoplavi kozni je mrak 

a i cijena nije losha 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 22:17 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: LG G4 - Rasprava
Mitch kaže...
R36 kaže...

Daj nemoj me nasmijavat...vidiš one silne brojeve i nemaš blaga veze kao i svi mi šta znače.,a još manje da znaš iz koje je serije.

Ajde molim te ucini svima uslugu i iskljuci se iz teme

7 i 8 broj IMEIa i serijskog broja kod LGevih uredaja su manufacture date...za tvoju informaciju 

A prva tri su batch number...310 je obično prvi, 311 druga isporuka itd.

Koliko ti ser... ti si se već davnih dana trebao isključit s foruma...

I šta kad dođeš na prodajno mjesto, tražiš 10 LG-a da ti izvade da vidiš iz koje je serije koji., pa da si ti ili tko već izabere koju mu odgovara.Ma kako da ne.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 22:19 (R36).
16 godina
R36 kaže...

I šta kad dođeš na prodajno mjesto, tražiš 10 LG-a da ti izvade da vidiš iz koje je serije koji., pa da si ti ili tko već izabere koju mu odgovara.Ma kako da ne.

Ne ulazim u konflikte s idiotima :)

Inače, ne znam da li si ikad kupovao novi mobitel, ali kutije obično imaju najljepnice i kod svakog operatera zakonski možeš vidjeti uređaj prije kupnje.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 22:21 (Mitch).
13 godina
LG G4 - Rasprava

pročitajući mnogo testova i video recenzija mogu zaključiti da je ovo trenutno najbolji camera phone, uz pureview lumije. ekran, iako iz specifikacija djeluje isti kao g3, je bitno bolji glede kontrasta, svjetline, crne boje. 808 SoC je isto po meni pametniji odabir od 810 kojeg prate sami problemi i mob leti na 808. čak i benchmarci kazuju da je 808 bolji od 810. što se tiče baterije, neki kažu da je odlična, a neki prosječna. treba još vidjet anandtech recenziju kad izađe jer imaju najdetaljniji test.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
LG G4 - Rasprava

evo jedna recenzija sa vrlo detaljnim pregledom ui-a

vidi se da stvarno sve radi odlicno, brzo, glatko

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
R36 kaže...

Ne ulazim u konflikte s idiotima :)

Inače, ne znam da li si ikad kupovao novi mobitel, ali kutije obično imaju najljepnice i kod svakog operatera zakonski možeš vidjeti uređaj prije kupnje.

Inaće ja kupujem mob s povezom na očima...jesi biser...

To što ja mogu vidjet mob na prodajnom mjestu mi ne dozvoljava pravo da ja prodavačici kažem da mi donese 10 G4 pa da si ja prvo provjerim IMEI pa od tih 10 izaberem koji je iz novije serije.

Očito ti nisi kupovao nikad novi uređaj. Dođeš na prodajno mjesto, kažeš hoču G4 ili sl, ona ode iza u skladište, dofura ti ga, otvori ispred tebe i zdravo đaci...Nema - "E ja taj ipak ne bi...daj mi dofuraj drugi", ili "ma ne bi ni sad taj drugi ne sviđa mi se IMEI, ja bi treći".

13 godina
neaktivan
zuper kaže...

pročitajući mnogo testova i video recenzija mogu zaključiti da je ovo trenutno najbolji camera phone, uz pureview lumije. ekran, iako iz specifikacija djeluje isti kao g3, je bitno bolji glede kontrasta, svjetline, crne boje. 808 SoC je isto po meni pametniji odabir od 810 kojeg prate sami problemi i mob leti na 808. čak i benchmarci kazuju da je 808 bolji od 810. što se tiče baterije, neki kažu da je odlična, a neki prosječna. treba još vidjet anandtech recenziju kad izađe jer imaju najdetaljniji test.

Slažem se.,ali mene najviše j... trajanje baterije i fluidnost sučelja. Da je barem malo bolja baterija od G3 i da sučelje/fluidnost bolje nego na G3.

15 godina
Prema ovom videu što je digitall stavio, baterija nije baš bajna. Samo je pokazivao što UI može i u dva sata je potrošio 50%. To je samo UI bez ikakvih "heavy" aplikacija i prije nego je kameru upalio. S obzirom na 3000 mAh i na "štedljivi" S808, to nije dobro, odnosno dokazuje koliko je UI gladan baterije.
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
neaktivan
sardax kaže...
Prema ovom videu što je digitall stavio, baterija nije baš bajna. Samo je pokazivao što UI može i u dva sata je potrošio 50%. To je samo UI bez ikakvih "heavy" aplikacija i prije nego je kameru upalio. S obzirom na 3000 mAh i na "štedljivi" S808, to nije dobro, odnosno dokazuje koliko je UI gladan baterije.

Nisam stigao pogledat video...ali ako je tako nije bajno. Na G3 sam primječivao da se najviše baterija trošili prilikom surfanja...

12 godina
digitall kaže...

Odvratno izgleda! Touchwiz je majka naspram ovog đumbusa

9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ove kockaste ikone su stvarno odvratne

0 0 hvala 0
9 godina
maks0806 kaže...

slazem se, ali nije to poanta, radi se o tome da sve radi odlicno

ako se kome ne svida izgled, jednostavno odabere jedan od milijun launchera sa playstore i gotovo, kao sto sam odmah napravio sa g3 i sa svim ostalim andoidima koje sam koristio

@sardax - ne mozes tako ocjeniti bateriju  prema nekom videu, to ce se vidjeti nakon nekog vremena koristenja. i kako znas da je samo ui pojeo bateriju, pogledaj koja hrpa notifikacija, znaci da u pozadini radi hrpa aplikacija..

9 godina
neaktivan
digitall kaže...
maks0806 kaže...

slazem se, ali nije to poanta, radi se o tome da sve radi odlicno

ako se kome ne svida izgled, jednostavno odabere jedan od milijun launchera sa playstore i gotovo, kao sto sam odmah napravio sa g3 i sa svim ostalim andoidima koje sam koristio

@sardax - ne mozes tako ocjeniti bateriju  prema nekom videu, to ce se vidjeti nakon nekog vremena koristenja. i kako znas da je samo ui pojeo bateriju, pogledaj koja hrpa notifikacija, znaci da u pozadini radi hrpa aplikacija..

Pa kao da je jedini problem u launcheru? Te boje, ikone i ostalo su u svakom kutu OS-a, ne samo na home screenu i app draweru

12 godina
LG G4 - Rasprava

Nemreš ovo ruglo launcherom zamjenit. G2 je bio odvratan glede izgleda os-a, g3 je to dosta ispravio, i sad opet starim stazama...

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
maks0806 kaže...
digitall kaže...

Samo launcher...na to roknes GNL i ostalo je mrak jer nisu dirali sysui previse...ikone ostaju stock kad promijenis launcher

steta sto nisu izdali GPE jao

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 12:09 (Mitch).
9 godina
LG G4 - Rasprava

ma sve se moze izmjenit, vecina launchera ima opciju mijenjanja ikona i ostalih gluposti, a u najgorem slucaju pricekat ces 15 minuta da netko na xda napravi temu kakva ti padne na pamet..

ljudi sad traze dlaku u jajetu, ako ne nekome ne svida, drugome se svida. o ukusuma se ne rasparavlja jel tako?

pogotovo se na androidu nema sta raspravljat oko izgleda necega, pa upravo to je prednost androida - mogucnost promjene svega

kad uzimam android nikad ne gledam sucelje koje je proizvodac nakeljio bezveze, jer me ne zanima, svakako sve promjenim kako meni odgovara.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
LG G4 - Rasprava

Krajem mjeseca mi stiže moj primjerak. Samo se dvoumim dal da uzmem sa kožom ili plastiku? Zanima me može li se naknadno promjeniti samo poklopac, odnosno jesu li kompatibilni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Poklopci su sigurno kompatibilni, a ja bi sigurno radje uzeo plastiku nego kozu. Koza je mekana, meksa od svega, tako habanje je neminovno.
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ja sam prodao jučer svoj G3 i sad sam trenutno na Iphone 3gs. Koji odomor od svih silnih aplikacija...samo imam whats app...

Od kineza sam odustao jer sam vidio na slici kako mu je lajsna oko ruba sjebana. Samo mi fali da ja dobijem takvog kineza pa da lajsne s super ljepilom moram ljepit. Radilo se o Elephone P7000. Cijena je bila cca 1500kn s carinom 2000kn.

I sad gledam da kupim G4 ili S6...uzeo bi G4 s kožom boje konjaka ili onom crvenom a S6 bi uzeo običan. Sad čekam konkretne recenzije oko G4 da vidim što kažu za bateriju i fluidnost. Čak me ta fluidnost toliko ne jebe jer nisma cjepidlaka kao baterija. Na G3 se baterija trošila prilikom surfanja jebeno.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
R36 kaže...

Ja sam prodao jučer svoj G3 i sad sam trenutno na Iphone 3gs. Koji odomor od svih silnih aplikacija...samo imam whats app...

Od kineza sam odustao jer sam vidio na slici kako mu je lajsna oko ruba sjebana. Samo mi fali da ja dobijem takvog kineza pa da lajsne s super ljepilom moram ljepit. Radilo se o Elephone P7000. Cijena je bila cca 1500kn s carinom 2000kn.

I sad gledam da kupim G4 ili S6...uzeo bi G4 s kožom boje konjaka ili onom crvenom a S6 bi uzeo običan. Sad čekam konkretne recenzije oko G4 da vidim što kažu za bateriju i fluidnost. Čak me ta fluidnost toliko ne jebe jer nisma cjepidlaka kao baterija. Na G3 se baterija trošila prilikom surfanja jebeno.

Ako se smije znati za koliko si ga prodao ?

10 godina
LG G4 - Rasprava

Imao sam sličnu dilemu, g4 ili s6. 

Imao sam od samsunga s1,s2,s3,s4,s5,n1,n2,n3 (n4 mi je promakao), a od LGa 4x,G2,G3.

Trenutno imam G3 i M9, M9 bih odmah ostavio da je kamera bolja (jebiga, cjepidlaka sam oko te kamere).

Tako da sam se sveo na G4 ili S6. Iskreno G4 sam uzeo radi microSD slota i izmjenjive baterije. Imam microSD od 64gb i svakog vraga na njoj, a i za RAW fotografije mi baš treba prosta (cca 25mb po fileu), također uvjek imam još jednu bateriju rezervu za svaki slučaj. A i generalno sam sa G3 prezadovoljan. Sad jel u G4 s808 ili neki drugi nije me ni briga, ne igram igrice, koristim mob za mailove, društvene mreže, puno razgovora, whatsapp te za fotografiranje. Mislim da mi je G4 win za to sve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Adict kaže...
R36 kaže...

Ako se smije znati za koliko si ga prodao ?

Kako ne., 2000kn liku iz Splita. Tražio sam na njuškalu prodaja/zamjena s tim da sam ga mislio mijenajt za Note 4(moja nadoplata), Flex 2(moja nadoplata)....a nudili su mi A5, G2, Note 2...

Tražio sam 2200kn a zadnja cijena mi je bila 2000kn. Lik se javi, poslao mu slike, dao mu još memory card od 16gb, na sebi je imao Nillkin staklo i zaštitnu masku. Rekao sam mu a i poslikao ono puknuće kod mikrofona na donjem dijelu i rekao da je to serijska greška.,da se meni nije dalo nosit mob radi toga na servis.

Prodao sam ga u roku od dan i pol.

13 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Imao sam od samsunga s1,s2,s3,s4,s5,n1,n2,n3 (n4 mi je promakao), a od LGa 4x,G2,G3.

Trenutno imam G3 i M9, M9 bih odmah ostavio da je kamera bolja (jebiga, cjepidlaka sam oko te kamere).

Tako da sam se sveo na G4 ili S6. Iskreno G4 sam uzeo radi microSD slota i izmjenjive baterije. Imam microSD od 64gb i svakog vraga na njoj, a i za RAW fotografije mi baš treba prosta (cca 25mb po fileu), također uvjek imam još jednu bateriju rezervu za svaki slučaj. A i generalno sam sa G3 prezadovoljan. Sad jel u G4 s808 ili neki drugi nije me ni briga, ne igram igrice, koristim mob za mailove, društvene mreže, puno razgovora, whatsapp te za fotografiranje. Mislim da mi je G4 win za to sve.

Kod M9 me j... bazele i kamera...ovo sve ostalo može proći.

G4 - plus mi je - kamera, kožna poleđina, ekran, veličina i na kraju cijena., a minus mi je - procesor i baterija.

S6 - plus ni je - ekran, dizajn, procesor, baterija, kamera, a minus mi je - cijena, nezimjenjiva baterija, TW, nadogradnje

Što je dobro kod LG-a...nadogradnje - stvarno se trude poboljšat mob u brzinskom roku. Primjer je G3 koji je imao dosta nadogradnji i svaka je bila sve bolja i bolja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 14:23 (R36).
12 godina
LG G4 - Rasprava

To je dobro?

Dobio 7 nadogradnji da mob bude fluidan i još uvijek ima problema. Đabe 7 nadogradnji kad niš ne postignu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

To je dobro?

Dobio 7 nadogradnji da mob bude fluidan i još uvijek ima problema. Đabe 7 nadogradnji kad niš ne postignu

Gle, nije sve bilo oko fluidnosti...

U svakom slučaju nisam cjepidlaka., jedina zamjerka na LG mi je bio ulazak u telefonski imenik gdje je znao zatrznut u smislu mjenjanja između propuštenih poziva, favorita, kontakata. Na ničem drugom nisam primjetio lag....

Bolje da mi ima odličnu kameru, ekran, bateriju nego da je fluidan a ostalo je prosjek.

Opet kažem G4 bi uzeo radi kamere, i kožnog poklopca, a S6 radi baterije i brzine. M9 mi ne ulazi u odabir zbog bazela i kamere (to dvoje ne mogu progutat nikako).

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 15:04 (R36).
12 godina
R36 kaže...
thebatman kaže...

Kod M9 me j... bazele i kamera...ovo sve ostalo može proći.

G4 - plus mi je - kamera, kožna poleđina, ekran, veličina i na kraju cijena., a minus mi je - procesor i baterija.

S6 - plus ni je - ekran, dizajn, procesor, baterija, kamera, a minus mi je - cijena, nezimjenjiva baterija, TW, nadogradnje

Što je dobro kod LG-a...nadogradnje - stvarno se trude poboljšat mob u brzinskom roku. Primjer je G3 koji je imao dosta nadogradnji i svaka je bila sve bolja i bolja.

Zasto ti je procesor minus ? Ako sve radi na njemu odlicno...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina

0 0 hvala 0
14 godina
LG G4 - Rasprava

ne uzimaj s6 radi baterije jer ces se duboko razocarat

Samsung NOTE 4 910F
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
LG G4 - Rasprava

http://www.xda-developers.com/end-of-denial-yet-another-sd810-phone-with-issues/

nema vise opravdavanja, sto dalje sve je vise potvrda da je 810 fail, i odlicno je da se NE nalazi u G4

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Sjećam se da je prošle godine Xperia Z2 imala velikih problema s pregrijavanjem, a imala je pouzdan S801, i to sve zbog staklenog kučišta. Znači Xperiama Z4 sa staklom i S810 će doslovno pucati staklo radi pregrijavanja.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice