XFX prelazi na Radeone

poruka: 17
|
čitano: 3.019
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "XFX prelazi na Radeone".
16 godina
XFX prelazi na Radeone

Svaka čast.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: XFX prelazi na Radeone

pa neka - svejedno nvidia i nije vise bas nesto tako da...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
XFX prelazi na Radeone

XFX HD4870 BLACK EDITION, da je barem meni jedna takva.

Sad ce sapphire dobit pravog konkurenta!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
XFX prelazi na Radeone

smatram to velikim korakom ali hoće li xfx od sada zastupati samo ati ili će ostati i uz nvidiu

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AmD kaže...

pa neka - svejedno nvidia i nije vise bas nesto tako da...

LOL! gtx 260 dere hd4870 sa novim driverim-a, da tako je i meni je bilo tesko priznat kad imam hd4870.
Vec vidim kako ce nvidia opet rasturat ati zbog gtx 295 i gtx 270, ali i vidim spas ati-a u čipu rv800 sljedece godine 40nm 1000+ shadera...
17 godina
neaktivan
XFX prelazi na Radeone

Nije lošda odluka od te velike tvrtke, budmeo vidili kakvi proizvodi budu... Iznenađen

Cro-PS3

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
XFX prelazi na Radeone

Super vijest.Vjerovatno su vidjeli da je i Gainward prešao, pa su i oni.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XFX prelazi na Radeone

ufff odlična vijest...napokon će atijevci si moći priuštiti grafičku karticu kakava treba biti....a što se tiče sapphirea to će biti jaaaaaako velika konkurencija!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XFX prelazi na Radeone

nVidia ima jače čipove što se mora priznati, ali ATI za puno manje pare nudi malo manje perfomanse

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
XFX prelazi na Radeone

Bilo je i vrijeme

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
XFX prelazi na Radeone

Jel XFX prelazi i proizvodit će samo Radeone ili i Radeone i GeForce ?

Još samo BFG Bogataš !!!!!!

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
XFX prelazi na Radeone

Vide i oni da nema kruha od nVIDIJE.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola

0 0 hvala 0
17 godina

BORN kaže...

nVidia ima jače čipove što se mora priznati, ali ATI za puno manje pare nudi malo manje perfomanse

Nvidija ide na drukciju taktiku nego nvidia! Nvidia ide starim nacinom= Prvo naprave single gpu flagship-a koji je ogroman(gtx260 i 280 -576mm2), pa onda rade okrljastene i manje verzije tog cipa dodjeljujuci manje brojeve npr. flagship 9800gtx-9800gt-9600gt-9500gt-9400gs-9300gs.. makar su to u 9. seriji samo preimenovali staru seriju jedino je 9600gt nova graficka..
Ati ide na to da napravi sto manje gpu-e, a opet dovoljno jake da pariraju ak ne performansama onda cijenom prvoj izvedenici flagship-a ili samom flagship-u, a onda naprave dual gpu koji zdere sve graficke na trzistu i drzi tu poziciju neko vrijeme dok nvidia nesto neizmisli kao sada sandwich gtx295.

Moram priznati da je nvida tek sad pocela radit "dobar" posao sa gtx260 kad su napokon odlucili spustit cijene sto je dobro za nas, ali ne i za njih jer time nista nezarađuju ovo tek pokriva troskove tog ogromnog gpu-a, ali ati si moze priustit spustanje cijena zato sto je njihov chip duplo i jos nesto manji (256:576mm).

Stvarno bih zelio da ati napravi ubuduce dobru softwaresku podlogu(bios,driveri) za nove graficke i bolje tvornicke hladnjake, zato jer kod nekih ljudi ,kojima se neda zezati sa prckanjem po bios-u i driverima, vent profilima, upravo to presudjuje da idu na nvidiu.

16 godina
neaktivan

Njihove kartice su zbilja super .

16 godina
neaktivan
XFX prelazi na Radeone

Shvatili su što valja Belji se

Konkurencija je dobra stvar.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Random. kaže...

Da, Za to se nadam i da će i biti i sa windowsima kada bude mu budu razne varijatne linux konkurenti :)
16 godina
neaktivan
linuxuser kaže...
Random. kaže...

Da, Za to se nadam i da će i biti i sa windowsima kada bude mu budu razne varijatne linux konkurenti :)
 Ja mislim da bi to moglo biti u skoro vrijeme .
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice