Aaaaaahahahaha! Oleg Maštruko citira sam sebe (osim ako to nije neki drugi O.M.)
I to na temu Linuxa, niti više niti manje - sad će se već netko od linuksaša osjetiti prozvan i ugrožen, pa će krenuti i paljba. Molim samo da to bude u ovom threadu, koji sam ja započeo
Ipak, mislim da nema ništa od linuksaša manijakalnih ubojica, ili su preslabašni, ili prespori. Prije vjerujem da je Oleg, masno potplaćen od strane Microsofta Hrvatska (burekom ili ćevapima, za naše prilike više nego dovoljno) hipnotizirao kolegu Zeca svojim zloluđačkim izrazom lica, te da je potonji, pod utjecajem iste ubrizgao nekakav serum koji mu je prethodni podvalio kako bi nevinom Reiseru ubrizgao treći serum kako bi tek ovaj izvršio predmetnu likvidaciju u stilu Hitmana (broja sedam ili štajaznamkojeg).
Alternativno je moguće da je Microsoft platio ženi neku siću da se vrati u Rusiju (onaj scenario iz Olegovog teksta, ali obzirom da ga je isti predložio, mora da je laž!), a jadničak Reiser nema pojma što ga je to snašlo.
Molim moguće daljnje scenarije, jer ne vjerujem da bi čovjek koji je pun dobrote, samaritanizma i čovječnosti postupio ovako nehumano. Mislim na Raisera.
PS
Ako netko kuži što sam napisao pod prvom opcijom, molim da mi to objasni jer niti ja sam ne kužim.
Za nagradu dobijete moj post podrške na prvoj sljedećoj temi koju pokrenete.