Što donosi Galaxy Note III?

poruka: 6
|
čitano: 1.986
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Što donosi Galaxy Note III?".
13 godina
protjeran
konkurencija vise ne spava, bice zanimljiva jesen u svakom slucaju: http://www.gadgetgestures.com/sony-honami-to-feature-the-best-camera/8345513

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ne razumijem, kako je ostvario neocekivan uspjeh i dobre prodajne rezultate kad jos nije ni doso {#}

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Što donosi Galaxy Note III?
rosimic90 kaže...

ne razumijem, kako je ostvario neocekivan uspjeh i dobre prodajne rezultate kad jos nije ni doso {#}

Galaxy NOTE II*

To je sigurno teško primjetit grešku..

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks
17 godina

Jel se to samo meni čini ili su mobiteli počeli izlazit malo prečesto? A nove funkcije su praktički nikakve naspram starih modela.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Jel se to samo meni čini ili su mobiteli počeli izlazit malo prečesto? A nove funkcije su praktički nikakve naspram starih modela.

Nemaju ideja, a novci moraju od nekud dolazit.

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks
13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Note kao i S serija izlazi otprilike svakih godinu dana. Tako otpočetka.

Note se oba modela predstavila na IFAi u Berlinu u rujnu.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice