Stiže Kinect za Windowse

poruka: 31
|
čitano: 5.723
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže Kinect za Windowse".
16 godina
neaktivan
Stiže Kinect za Windowse
Samo da kazem par rijeci na ovu temu... Imam Xbox i Kinect i Gamerski PC i mogu slobodno rec da je za igranje konzola majka. PC je napravljen (barem u pocetku) za rad pisanje teksta, izracune, 3D moduliranje itd. ,a ne za igre. Na joisticku je 3 puta lakse igrati igru (naravno ako se nauci). Na konzoli nema mucenja oko instalacije (ako dojde error pa driveri (ako je pirat crackovi)itd... ) Sto se tice kinecta to je zanimljiva stvarcica, igre znaju bit zabavne za obitelj itd. ali nije nimalo brzi od joisticka, misa ili tipkovnice. Problem je malen broj igara (a i ono sta postoji vecinom su obiteljske) glasovne naredbe su dobra stvar samo sjednes dok nadjes joistick taman mu mozes rec da upali igru :) ... Nisam znao da se moze spoit na windowse pa tako sad kad znam provat cu. Kinect bi bila zanimljiva stvar kad bi bilo ozbiljnih/boljih igara (npr. voznja auta ili aviona bi bila super bez kupnje skupih volana i dodataka). Malo sam se spetljao al nadam se da cete razumjeti sto sam htio rec :D

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice