Skype 5.3 za Android konačno ravnopravan iOS verzi

poruka: 7
|
čitano: 1.631
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Skype 5.3 za Android konačno ravnopravan iOS verzi".
16 godina

prikaz poruka je dobio „bubble style"

To spada u feature? Po meni to je nazadovanje i skroz nepotrebna stvar.

Saša

2 0 hvala 0
16 godina

Od kada su ukinuli p2p i zamijenili sa 10000 master node servera, Skype nije vise ono sto je bio.

Nazalost od tada ga vise niti ne koristim, iako je i prije toga bio iritantnan upravo zbog razlicitih verzija na razlicitim platformama.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sve što je bilo potrebno je radilo, poruke i video pozivi, sve ostalo većinom je pretjerivanje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

SkyPe, kao i vecina drugih aplikacija postaje sve vece i vece full screen smece. Sam chat window na desktopu nepotrebno gubi 30% prostora i mora se koristit misonja. Da bi se ista vidlo mora se maximzirat. Zivile nam 80te!

Na mobitelima je jos veca koma jer je sve sitno i svaki pixel zivot znaci. Nek se EU primi tuzbi i pobrine se da narod ne izgubi vid.

Sto se tice zvuka SkyPe je jos najbolji. Pokusao sam ga zamjenit necim drugim, al sto god probo sve bila veca koma.

Jos nekaj kaj ocrtava danasnje aplikacije. Dal je normalno da SkyPe trosi 100-150MB na desktopu? Na kaj?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Skype 5.3 za Android konačno ravnopravan iOS v

Usput, jeste li isprobali Firefox Hello?

Stvar radi prokleto dobro i na minimalnom bandwidhtu. Bez registracija, bez accounta, sign-inova....

Doduse jos uvijek radi samo iz desktop browsera (bilo koja platforma) ali ima potencijala.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
10 godina
protjeran
Jel samo meni ovo sa logout glupo?
Znaci da bi ugasio skype, moram upisivati korisnicko ime i lozinku kad ga palim. Jel i to feature?
17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...

Usput, jeste li isprobali Firefox Hello?

Stvar radi prokleto dobro i na minimalnom bandwidhtu. Bez registracija, bez accounta, sign-inova....

Doduse jos uvijek radi samo iz desktop browsera (bilo koja platforma) ali ima potencijala.

Jucer sam ga isao isprobati pa usput i par drugih stvari.

Kao i sve FF razbacuje se resursima. Pri pozivu mi CPU usage odlazi na 100% i CPU se pregrijava da ventilator oce izletit. SkyPe je na nekih 40-60%.

Samo pri razgovoru SkyPe trosi nekih 20% dok WinAmp u streamanju radija (128kbs) nekih 10%.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice