ako budu napravili trgovinu aplikacijama, ja ostajem na windows 7, sad odjednom svi živi moraju to imati
Znaci li ovo da dolazi i DX12 xD....Damn, a bas nabavio kartu koja 11 podrzava xDD
ako budu napravili trgovinu aplikacijama, ja ostajem na windows 7, sad odjednom svi živi moraju to imati
Nemoj reci da ne vidis prednosti koje takva trgovina donosi i zasto je to dobro?
Nemoj reci da ne vidis prednosti koje takva trgovina donosi i zasto je to dobro?
iskreno ne vidim prednosti, navedi mi ti neke
Ako 8 bude još više gej (ako bude još više ličila na Mac) definitivno ostajem pri XP-u a sekundarni Os će mi biti Linux.
Ako 8 bude još više gej (ako bude još više ličila na Mac) definitivno ostajem pri XP-u a sekundarni Os će mi biti Linux.
e baš to, pretvaraju se u MacOS
Znaci li ovo da dolazi i DX12 xD....Damn, a bas nabavio kartu koja 11 podrzava xDD
dx nema nikakve veze s time
Pa to im je vječni nedosanjani san :D
dx nema nikakve veze s time
Ma znam da nema, samo sam to ovak zato jer je sa svakom (ako se ne varam) novijom verzijom windowsa od XPa izasla i novija inacica DXa
Pa to im je vječni nedosanjani san :D
nek se oni pretvaraju u šta god hoće dok izdaju stabilne os-ove ko šta je sedmica
A mozda bi ti bolje bilo da se vratis na Win NT ili 2000 oni su jos stabilniji... bit ces faca...ccc daj molim te.
Pirati ne vide prednosti. Normalni i kulturni useri vide.
Pirati ne vide prednosti. Normalni i kulturni useri vide.
Hehe, odlican odgovor. A znas kako se kaze svak bi se j... ali da mu ne uđe... (ispricavam se na vulgarizmu ali nisam mogao odolit)
Kužim, ti si jedan od onih što moraju imati sve najnovije i najbolje i preseravat se pred drugima. Važno je da češ ti istresti 2-3 soma na retardirani OS koji je rađen prema specifikaciji "glup i gluplji".
Od MACa ima jako pametnih stvari...
ali i glupih...
ali valjda ekipa zna preuzeti pametne, a nadogradit glupe stvari
Od MACa ima jako pametnih stvari...
ali i glupih...
ali valjda ekipa zna preuzeti pametne, a nadogradit glupe stvari
Ako ni to ne uspiju onda nek jednostavno stave kljuc u bravu :)
nego citao sam da ako se M$ ne prilagodi trzistu tableta sa svojim OS-om da ce lagano poceti pusiti (pad dionica i te gluposti) jer trziste tableta sve vise i vise raste, dok ce desktopi sve vise i vise izlaziti iz upotrebe.
Ako ni to ne uspiju onda nek jednostavno stave kljuc u bravu :)
nego citao sam da ako se M$ ne prilagodi trzistu tableta sa svojim OS-om da ce lagano poceti pusiti (pad dionica i te gluposti) jer trziste tableta sve vise i vise raste, dok ce desktopi sve vise i vise izlaziti iz upotrebe.
Šta ćeš ljudska rasa je sve bolesnija (u glavu).
On Topic: Mislim da je u jednoj temi koja se bavi sličnom problematikom, netko napisao da im je cilj novi OS svake dvije godine. Za mene je logika jednostavna novo računalo/novi OS (bilo koji od raspoloživih koji zadovoljava zahtjeve na poslu) na starom kompu ne mijenjam ništa dok stvar funkcionira kako treba. Doma imam staru kantu na kojoj eksperimentiram (čim više OS-ova tim bolje).
Da pojednostavimo.
Vidis li prednosti Steama?
Da pojednostavimo.
Vidis li prednosti Steama?
On ne vidi. Jer nemoze krekat igre.
Neznan šta fali windowsima7 pa stalno neko protiv njih govori. XP je star 10 godina, nisi valjda 2005. godine stavlja windows 95?
On topic. Bit će super ako bude trgovina aplikacijama ali naravno da to nije jedini način za nabavit aplikacije.
Nek oni sam rade nove windowse (pišu)
Nemam nista protiv niti mi to smeta,dapace kad izadu skinut probat i vidjet jel valja kao i sa svim prijasnjim verzijama do sad :D
Pa htjeli bi oni da vise lici na Mac al neznaju kako to da naprave!
Zamisljam ovo Samsungovo cudo, ili bolje reci rugobu...velicine ipada i sa kliznom tastaturom...koliko ce to biti kad se razvuce :D
mozda izostave copy-paste
da zato windows ima 90% a mac bjednih 5 % bas microsoft razbija glavu s njima.. Microsoft diktira tempo sviđalo se to vama ili ne dovoljno pogledat xp i 7..super stabilni i jedan i drugi.. vistu ne treba previse brojat jer je bila prijelaz na moderniji os ali sa sedmicom je doslo sve na svoje..
Ja ne očekujem nikakvu revoluciju sa Win 8, vjerojatno će se promjene svest ulavnom na kozmetičke zahvate.
da zato windows ima 90% a mac bjednih 5 % bas microsoft razbija glavu s njima.. Microsoft diktira tempo sviđalo se to vama ili ne dovoljno pogledat xp i 7..super stabilni i jedan i drugi.. vistu ne treba previse brojat jer je bila prijelaz na moderniji os ali sa sedmicom je doslo sve na svoje..
Pa ima vise Toyota nego Ferarria pa svejedno ne znaci da je Toyota bolja. A sta mislis da se Mac prodaje po istoj cijeni cega bi bilo vise? A u ostalom tamo gdje se ima vise para ima vise i macova.
Pa ima vise Toyota nego Ferarria pa svejedno ne znaci da je Toyota bolja. A sta mislis da se Mac prodaje po istoj cijeni cega bi bilo vise? A u ostalom tamo gdje se ima vise para ima vise i macova.
ovo je bilo napisano u smislu da je normalno da ce se vise mana i greski nacu sustavu gdje koriste milijuni korisnika ali microsoft ih ispravlja i to je dobro tako da ne vidim razlog za to pljuvanje i usporedbe sa macom..zasto bi windows htio biti kao mac. radio sam na macu i nije nista posebno. dobri su i jedni i drugi i neka svatko sam bira sta ce koristit a ne pljuvat bezveze