Dakle, kao i obicno, trabunjate bez veze, zajedno s sutorom koji ne zna dobro ni prepisati tekst s AppleInsidera.
Usput - tocno: Apple je prvi patentirao i primijenio multitasking. Vazno je da svima drugima onemoguci primjenu toga. To je dobro za korisnike, neka samo ajfonasi to smjhu.
To se zove zdrava konkurencija i kapitalizam.
Znaci opet razmisljanje od strane applea "nasi korisnici su glupi, stoka su za muzenje para, lopovi su i sl pa im mi moramo sve zabraniti". Bravo apple.
Previše si uporan sa ovom svojom tvrdnjom i sada ćeš zaprave viditi koliko je smiješna...
Ajde molim te razmisli o ovome na trenutak: Ako nas Apple radi glupima, ako je Steve Jobs ili bilo tko od njih toliko genijalan da nam svima uvali bezvezan uređaj onda mi molim te reci što su oni??
Ti možda zaboravljaš da oni koriste te proizvode. Ajde mi sada reci da je Jobs poremećena osoba koja flash na kameri, flash za net, multitask smatra idiotarijama... pa alo, on korisit svaki njihov proizvod i misliš da bi onda on trpio takav jedan loš proizvod... šta misliš da on nebi htio još bolji uređaj
Sada mi samo reci da Jobs i ostatak važnih u Appleu imaju posebne verzije iPhonea, Maca i svakog njihovog proizvoda a nama ostalima prodaju maglu i tjeraju nas da korisitimo obične verzije..
Toliko o tome kako nas Apple pravi glupima... po tebi onda oni sami sebe sramote jer i sami koriste te proizvode. I daj još jednom provjeri prodajne rezultate iPhonea, stvarno neznam gdje stane toliki marketing za toliku gomilu ljudi.... Ja osobno nisam vidio ni jednu iPhone reklamu osim one za 3G što je neko vrijeme išla kada je došao u Hrvatsku
ROFL
Fail on so many levels... :D

. Pod tom predpostavkom, ak ti je cjeli dan izdrzala to i nije takva katastrofa. S time da ti je novi uređaj i puno visiš na njemu.