Multitasking na iPhoneu?

poruka: 246
|
čitano: 40.227
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Multitasking na iPhoneu?".
15 godina
protjeran
Multitasking na iPhoneu?

E zamislite kakav covjek moras bit da komentiras Iphoneovu bateriju a Iphone nikad nisi imao?

PA DI TOGA IMA?

.U.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Multitasking na iPhoneu?
CROifer kaže...

E zamislite kakav covjek moras bit da komentiras Iphoneovu bateriju a Iphone nikad nisi imao?

PA DI TOGA IMA?

aj zamislite kakav covjek moras biti da stavis pizd*ka sanadera za avatara {#}

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
15 godina
protjeran
grimyHR kaže...
CROifer kaže...

PA DI TOGA IMA?

Evo jedan prigodan avatar,stvarno ne razumijem te retarde koji pljuju po Iphone bateriji a nikada ga nisu imali...

.U.
17 godina
protjeran
CROifer kaže...
grimyHR kaže...
CROifer kaže...

PA DI TOGA IMA?

Evo jedan prigodan avatar,stvarno ne razumijem te retarde koji pljuju po Iphone bateriji a nikada ga nisu imali...

pa ja se mogu ravnat po tome koliko baterija traje ljudima oko mene koji imaju iphone, i ti ljudi pune bateriju i po dva ili vise puta dnevno pri vecoj upotrebi, ali iskreno takva je situacija sa svim modernim telefonima osim nokijinih, ali nokija ni ne gura gigahercne gutace baterija u svoje mobitele, al recimo na toshibi ili htc-u mi isto tak pozdere bateriju da ga moram bar jednom dnevno punit, obicno sa sobom imam putni punjac od 4600mAh upravo u svrhu punjenja sve sile elektronike koju nosam sa sobom {#}

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
15 godina
neaktivan
Multitasking na iPhoneu?

Iphone je vrlo dobar uredaj.

Imam 2G vec 18mj,i zbilja sam jako zadovoljan s njime.

Ali,iOS,applova konzervativna politika,nemogucnost personalizacije,stalno je sve isto,jednostavno sam se zasitio tog mobitela i ne mogu ga vise vidjeti.

Bateriju punim ionako svaki dan,ko da je to problem,ali moze lijepo potegnut,malo brightness smanjite i voila.

Aplikacija ima gro,sve je zbilja dobro,ali jednostavno,nema tu onog neceg,da me zadrzi na iOSu,bas onak,dosadno je naprosto...

Zbilja,iPhone je pravo malo tehnolosko i umjetnicko cudo,ali ja cu se sad malo androidizirat,nekako mi je taj OS veseliji :).A sto je bitno nego zadovoljstvo onoga ko ga koristi ;)!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Multitasking na iPhoneu?

Iphone je super 

many

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice