E zamislite kakav covjek moras bit da komentiras Iphoneovu bateriju a Iphone nikad nisi imao?
PA DI TOGA IMA?
E zamislite kakav covjek moras bit da komentiras Iphoneovu bateriju a Iphone nikad nisi imao?
PA DI TOGA IMA?
PA DI TOGA IMA?
aj zamislite kakav covjek moras biti da stavis pizd*ka sanadera za avatara 
PA DI TOGA IMA?
Evo jedan prigodan avatar,stvarno ne razumijem te retarde koji pljuju po Iphone bateriji a nikada ga nisu imali...
PA DI TOGA IMA?
Evo jedan prigodan avatar,stvarno ne razumijem te retarde koji pljuju po Iphone bateriji a nikada ga nisu imali...
pa ja se mogu ravnat po tome koliko baterija traje ljudima oko mene koji imaju iphone, i ti ljudi pune bateriju i po dva ili vise puta dnevno pri vecoj upotrebi, ali iskreno takva je situacija sa svim modernim telefonima osim nokijinih, ali nokija ni ne gura gigahercne gutace baterija u svoje mobitele, al recimo na toshibi ili htc-u mi isto tak pozdere bateriju da ga moram bar jednom dnevno punit, obicno sa sobom imam putni punjac od 4600mAh upravo u svrhu punjenja sve sile elektronike koju nosam sa sobom 
Iphone je vrlo dobar uredaj.
Imam 2G vec 18mj,i zbilja sam jako zadovoljan s njime.
Ali,iOS,applova konzervativna politika,nemogucnost personalizacije,stalno je sve isto,jednostavno sam se zasitio tog mobitela i ne mogu ga vise vidjeti.
Bateriju punim ionako svaki dan,ko da je to problem,ali moze lijepo potegnut,malo brightness smanjite i voila.
Aplikacija ima gro,sve je zbilja dobro,ali jednostavno,nema tu onog neceg,da me zadrzi na iOSu,bas onak,dosadno je naprosto...
Zbilja,iPhone je pravo malo tehnolosko i umjetnicko cudo,ali ja cu se sad malo androidizirat,nekako mi je taj OS veseliji :).A sto je bitno nego zadovoljstvo onoga ko ga koristi ;)!
Iphone je super