Mozilla Firefox 3.5.5

poruka: 27
|
čitano: 6.162
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mozilla Firefox 3.5.5".
17 godina
Mozilla Firefox 3.5.5

Napravio update na 3.5.5 čini mi se stabilnija za sad. Ma uglavnom to je to

0 0 hvala 0
16 godina
Mozilla Firefox 3.5.5

Neznam kako vama ali meni se do sada ff nije niti jednaput srušio, ali počeo sam ff koristiti tek od verzije 3.5.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mozilla Firefox 3.5.5

Meni se unazad par nadogradnji povremeno sruši. Neznam možda od trojke... ali ajde, navikao se. Ubiti zadovoljan sam, navikao se i sve, bolje nego IE

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mozilla Firefox 3.5.5

Danas sam Vistu morao restartati 4 puta "na silu" prekidajući dotok el. struje u računalo zbog FF. Doista ga volim koristiti ali ovo je užas.

Sve nakon upgrejda na 3.5.4.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 22:27 (Misionar).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mozilla Firefox 3.5.5
Misionar kaže...

Danas sam Vistu morao restartati 4 puta "na silu" prekidajući dotok el. struje u računalo zbog FF.

WTF!?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Neznam kako vama ali meni se do sada ff nije niti jednaput srušio, ali počeo sam ff koristiti tek od verzije 3.5.

Ja ga koristm jos od 2.0, obicno idem i brze od ostalih (na bete, nekad i na alphe) i nikad mi nije srusila komp, ali doslovce nikad. Mozda je 30-tak puta do sada pukla, ali kad bi je ponovno upalio sve bi se vratilo na svoje (svi tabovi bi se vratili na stare pozicije) tako da mi je to bilo svejedno.

17 godina
Misionar kaže...

Danas sam Vistu morao restartati 4 puta "na silu" prekidajući dotok el. struje u računalo zbog FF. Doista ga volim koristiti ali ovo je užas.

Sve nakon upgrejda na 3.5.4.

Stvarno nema logike da jedan program (browser) srusi operativni sustav. Firefox.exe je obicni korisnicki proces, i kad ubijes taj task, sistem bi trebao produziti najnormalno sa radom. Mozda je problem u tvom OS-u. Inace primetio sam neke probleme u Visti u zadnjih nedela/dve posle instalacije zadnjih updateova, mozda je to problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 23:47 (Kuzo).
17 godina
neaktivan
Mozilla Firefox 3.5.5

zašto mi se uvijek kod pokretanja ffoxa pojavi tab da je updatean? tako svaki put.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Elles D. kaže...
Misionar kaže...

Danas sam Vistu morao restartati 4 puta "na silu" prekidajući dotok el. struje u računalo zbog FF.

WTF!?

Da, nije mi reagirao na Ctrl+Ald+Del. Miš se smrznuo.... Ne kužim niti ja. Jedini pokrenut program osim antivirusa (Kaspersky koji mi inače ne radi probleme) bio je FF. I tako 4 puta u nekim nepravilnim razmacima po sat ili dva.

17 godina
neaktivan
Misionar kaže...

Da, nije mi reagirao na Ctrl+Ald+Del. Miš se smrznuo.... Ne kužim niti ja. Jedini pokrenut program osim antivirusa (Kaspersky koji mi inače ne radi probleme) bio je FF. I tako 4 puta u nekim nepravilnim razmacima po sat ili dva.

Ja koristim Kasperskyjev IS i nemam nikakvih problema sa novom instalacijom, ukoliko koristiš KIS (ne vrijedi za KAV) pogledaj nije li stavio štogod povezano sa FFom u neku od restricted grupa, to bi zasigurno moglo praviti probleme...

sviđa mi se da ti nebude prijatno
16 godina
neaktivan
Mozilla Firefox 3.5.5

I meni se ista stvar događa nakon updatea 3.5.5,   3.5.4 se znao srušit ali ovaj novi svako malo.

NE reagira ni Ctrl+Alt+Del,sve   zablokira, miš pomaknem i tek se desetak sekunda kasnije pomakne na monitoru .

Ako hoču otvorit Task Manager da ugasim FF treba mi   minutu dvije,i kad ga otvorim FF troši oko 800mega memorije.

KAd ugasim još treba desetak sekundi da cjeli windowsi dođu k sebi. Za sad koristim Operu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Misionar kaže...

Nekompatibilni Add-on?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
15 godina
neaktivan

toplo preporučujem SVIMA kojima ne radi alt+ctrl+del u ovakvim i sličnim

situacijama super f4 http://code.google.com/p/superf4/

ubija SVAKI proces. možda ćete neki puta ubiti i explorer.exe s njime,

ali onda će vam barem proraditi ctrl+alt+del, pa ćete ga moći pokrenuti Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 12:38 (squax).
16 godina
neaktivan
Mozilla Firefox 3.5.5

Meni je uvijek FF radio k'o Bog!

oko za oko,pasta za zube

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

zašto mi se uvijek kod pokretanja ffoxa pojavi tab da je updatean? tako svaki put.

stisni na mali "x" gore pored tog sranja di kaže da je updejtano i sve riješeno... mene isto zna zaje...avat. sitnica ali živcira. samo onaj mali x stisni kod poruke da je updejtano.

A što se tiče 3.5 serije FF-a ... ne koristim još... čekam da mi se svi addonovi  prebace na 3.5 verziju pa da ih mogu koristit.

Athlon X2 4800, 4Gb mem, 8800gts, logitech z-5500
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
djdomi kaže...

stisni na mali "x" gore pored tog sranja di kaže da je updejtano i sve riješeno... mene isto zna zaje...avat. sitnica ali živcira. samo onaj mali x stisni kod poruke da je updejtano.

A što se tiče 3.5 serije FF-a ... ne koristim još... čekam da mi se svi addonovi  prebace na 3.5 verziju pa da ih mogu koristit.

aloo nisam reko da se samo jedanput pojavi nego tonu puta.

Čekamo...10.11.09.
17 godina
neaktivan
Mozilla Firefox 3.5.5

Najvjerojatnije je korumpiran profil, reinstalacija i instalacija nove, druge, trece, pete, šeste verzije u tom slučaju neće pomoći jer profil i dalje ostaje korumpiran, a sve koriste taj isti profil. Backup bookmarka i stvaranje novog profila je jedino rješenje u tom slučaju. Također provjeriti da se Firefox stvarno ugasi kad se iz njega izađe, tj. da na popisu procesa u Task Manageru nema firefox.exe. Također se može pojaviti i korupcija cachea i cookieja koji onda uzrokuju rušenje, njih treba onda obrisati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 17:50 (Tom69).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mozilla Firefox 3.5.5

Kod mene se firefox srusi kad mi neko nesto napise na FB chatu..... svaki fu''ing put'...

www.MaxX.clan.su

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Meni je uvijek FF radio k'o Bog!

također i kod mene niti jedamput se nije srusio...

17 godina
neaktivan
Mozilla Firefox 3.5.5

Da li netko zna zakaj mi se javlja ova greška (svaki put kod startanja FF) i to nakon updatea na 3.5.5. Home page i start page su mi blank.

FF error FF error

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mozilla Firefox 3.5.5

meni se bez obzira na verziju uvijek poslje nadogradnje svaki put akd startan firefox prikaže prozor

Firefox is installing new updates and will start in a few moments

a zatim

Another instance of firefox is already running

na što moram kliknut okej i tek mi se onda otvori firefoxMršti se

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mozilla Firefox 3.5.5

formatirao sam disk,stavio nove (stare) windowse,instalirao ff i nakon sat vremena prvo rušenje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mozilla Firefox 3.5.5

Također sam na ovoj verziji FF-a i nema rušenja! No zato imam drugi problem! Nakon nekog vremena rada (5-6h ne zatvaranja) FF mi uzme i do 600MB ram-a što je stvarno nenormalno! Zašto se javlja takva korupcija memorije?

Nemam hrpu nekih addonova, jedino neke osnovne i ne otvaram previše tabova (4-5)

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mozilla Firefox 3.5.5

ja sam u trenutku rušenja imao otvoren facebook i još jedan tab s forumom(ne bug :) ).

sad nakon formata ff je radio ajde najviše sat vremena. prvi put mi je zablokirao komp i uzeo 700mb memorije. otvorio sam ga samo da napišem na chat da mi je zablokirao i da skinem operu i nije potrajalo ni 5 minuta i srušio se opet. sad sam ponovo na operi,jedino mi fale addonovi. i prije formata sam imao operu jer ff uopće nije radio.

sad kad sam ga instalirao stavio sam mu greasemonkey,greasefire,neki addon za smooth scroll (navika kod opere), i jedan addon za auto login(još jedna navika opere). i sve je radilo savršeno do prvog rušenja,sad je nemoguće radit u njemu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

deinstaliraj FF

počisti registry (ručno)

na "čisti" OS instaliraj FF

i bit će sve OK

16 godina
neaktivan
mci kaže...

deinstaliraj FF

počisti registry (ručno)

na "čisti" OS instaliraj FF

i bit će sve OK

formatirao sam hard,stavio čiste windowse,prije ičega drugog sam stavio ff, i srušio se.

tako da ne vjerujem da bi čiščenje registra pomoglo

16 godina
Mozilla Firefox 3.5.5

Probaj ponovo skinuti firefox.

Ako to nije pomoglo onda trebaš pitati roberta knjaza jer on riješava misterije xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice