kad bi to osvojio, prodao bi sve osim kučišta i grafičke i uzeo si bolje :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koristite VGA!?
izvrstan za sve novije loše portove od igara,..
ja bi to odmah prodo i ostavio periferiju i slozio za 5k kuna , sta ce mi ovo samo bi mi vuklo struje ko trafostanice
:(
neba ti koliko hlađenje za procesor
Koja smiješna konfiguracija. Ne čudi me da ju je Links sastavljao.
Procesor od 2 500 kn, a nije iz serije "K"
Intelova ploča
Grafika od 3 300 kn - puno bolji izbor je ASUS DirectCU II serija
Napajanje od 1 100 kn - nije ni full modularno
Windows 8?
I to za 18 000 kn? Ne bih za to dao ni 8. (ali da ga dobijem besplatno ne bih se žalio.)
Intelova ploča
Windows 8?
I to za 18 000 kn? Ne bih za to dao ni 8. (ali da ga dobijem besplatno ne bih se žalio.)
Nema to veze, više smeta što ima samo SSD. Ali isto se ja nebi žalio.
Halo šalabajzeri ovo se poklanja! Ja bih se obradovao kada bi dobio ovu konfiguraciju i ne nalazim joj niti jedne mane.
Taman bi mi dobro došla ova nagrada nakon što mi je laptop otišao na drugi svijet.
Intelova ploča
Windows 8?
poklonjenom konju se ne gleda u zube
za te pare su mogli neki gamerski laptop,to je prava stvar
Ne gledaju svi samo kako ce OC-ati, svrsavati na benchmarke, mjeriti e-peen itd. I da ju dobijem, i da ju prodajom mogu kupiti jos jace... iskreno, ja to nebih napravio. Bio bi sretan s time jer 99% ljudi nema nesto ovako doma. Lijepo izgleda, postelano, Coolermasterov set - milina. :)
Sviđa mi se.
Lijepo je složeno kablovlje.
Ne tražite mane, ipak se poklanja!

Ono sto dobijes kao poklon(tj. nagrada u ovom slucaju) se ne prodaje.
Ono sto dobijes kao poklon(tj. nagrada u ovom slucaju) se ne prodaje.
Ne fantaziraj. Nije mi to žena/cura poklonila za godišnjicu, rođendan bla bla pa da ima neku sentimentalnu vrijedost bla bla.....
Znači imam novi auto, u nagradnoj igri poput ove osvojim još jedan i neću ga prodat jer je to "poklon"/nagrada....??
Da naravno, imat ću godišnje dva servisa, plaćat dva tehniča itd jer se "poklon"/nagrada ne prodaje po tvome razmišljanju...
Ili u slučaju računala; imam doma računalo i osvojim ovo... Ali tada ga neću prodat nego ću ga zbuksat u ormar ili tavan najbolje...
Svatko radi sa nagradom šta hoće, tako da nema potrebe da tu pametuješ sa nekim moralnim dilemama...
daaaj prebolesno :D
daj vi gore koji serete da to dobijete plakali bi od srece,kao sto je rekao ovaj poklonjenom se konju ne gleda u zube
Hahahaha, vidi ovih što se uspjenili oko kompa, ma konfa je zvijer kakvu prosječan čovjek samo sanjati može. Ne bi se ništa bunio da sleti u moj prostor, odmah bi joj našao itekako dobru svrhu. Kućište izgleda prebolesno dobro, totalni eyecandy :)
ja bih rado vidio jednog od ovih u nagradnoj igri: http://www.alienware.com/Landings/laptops.aspx
ili od ovih: http://www.dell.com/us/p/alienware-M18x-r2/pd.aspx
Za razliku od kolega koji kritikuju, ja sam za sadasnji komp stavljao lovu sa strane 18 mjeseci, za ovakav ne znam ni koliko bi trajalo (sigurno bi 2 puta izaslo nesto novije dok bi sabrao lovu za ovo).
U svakom slucaju zelim da bude poklonjen nekome kome se dopada.
Eto, meni bi dobro došao. Za faks i pisanje seminara, jelte. :D
Taman razmišljam o kupovini novog kompa tako da bi mi ovaj došao ko naručen
čudo mudrujete, šta je džaba i Bogu je drago!!!
Ako bi ga nekim cudom dobia isti bi sekund otisa u oglasnik, ne bi ga niti vadia iz kutije.
http://www.hcl.hr/forum/hcl-e-mart/p-gaming-pc-links-oxygen-io700/
samo da se zna još je u igri samo za 15k
http://www.hcl.hr/forum/hcl-e-mart/p-gaming-pc-links-oxygen-io700/
samo da se zna još je u igri samo za 15k
Kakva šteta. Da mi neznam kako trebaju novci ovo bi ostavio. Sreća te ne pomazi 2x u životu na ovakav način. Nadam se da dobitniku jaaako treba lova, jer inače ovo prodati...
(nije moja stvar, osobno stajalište samo pišem)