Hm.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Očito je da je spustio cijene radi slabe prodaje, ali su na žalost i dalje preskupi
Skuplji i od Apple-a i to znacajno. Valjda su se nadali da ce ih bogati rusi kupovati.
Brand se gradi godinama, a ne preko noci nabiti cijene...
"Microsoft je objavio i 100 dolara niže cijene (u SAD-u)." To nam je jako bitno.
Skuplji i od Apple-a i to znacajno. Valjda su se nadali da ce ih bogati rusi kupovati.
Brand se gradi godinama, a ne preko noci nabiti cijene...
PRO kosta. Ako oces ARM tablet onda kupis RT koji je jeftiniji.
šok i vjeverica. još ih ne dijele s deterđentom?!
Je da su i dalje skupi, ali niti jedan tablet ne nudi to što nudi pro.
Ovo je puno krvni tablet koji ima mogućnosti upravljati svim windows programima i aplikacijama. Ipak nekima je to jako bitno.
Ne gledaju svi na ovaj tablet kao igraču na kojoj će samo surfati i igrati igrice.
Inače da imam love, sigurno bih si ga kupio.
Je da su i dalje skupi, ali niti jedan tablet ne nudi to što nudi pro.
Ovo je puno krvni tablet koji ima mogućnosti upravljati svim windows programima i aplikacijama. Ipak nekima je to jako bitno.
Ne gledaju svi na ovaj tablet kao igraču na kojoj će samo surfati i igrati igrice.
Inače da imam love, sigurno bih si ga kupio.
Za cijenu jednog Pro-a kupim si tablet + laptop. Ni jedan pro ne nudi ono sto malo bolji laptop nudi. Pro za rad? Hvala, ali ne hvala.
Svaka roba ima svog kupca.
Pro ima 10.6" ClearType Full HD Display 1920x1080
i5 procesor s HD4000 grafikom, 4gb rama, full size usb 3.0, plus ssd od 64 ili 128gb bolje nego što ima jedan običan laptop
I sve što ima jedan tablet, Ambient light sensor, Accelerometer, Gyroscope, Compass ...
Dobiješ original windows 8 pro s njime.
Baš sve što ćeš vrtiti na stolnom računalu, možeš i na ovome. Jer windows podržava sve.
Svaka roba ima svog kupca, na ovo se ne može gledati kao na tablet, a niti kao klasični lapotp, ovo je posebna mješavina, što ima mogućnosti i jednog i drugog.
Što niti jedan uređaj osim tog ne može. Je izbacili su se još neki tableti s 8 pro windowsom, ali sad baš pričamo o takvim proizvodima.
Svaka roba ima svog kupca.
Pro ima 10.6" ClearType Full HD Display 1920x1080
i5 procesor s HD4000 grafikom, 4gb rama, full size usb 3.0, plus ssd od 64 ili 128gb bolje nego što ima jedan običan laptop
I sve što ima jedan tablet, Ambient light sensor, Accelerometer, Gyroscope, Compass ...
Dobiješ original windows 8 pro s njime.
Baš sve što ćeš vrtiti na stolnom računalu, možeš i na ovome. Jer windows podržava sve.
Svaka roba ima svog kupca, na ovo se ne može gledati kao na tablet, a niti kao klasični lapotp, ovo je posebna mješavina, što ima mogućnosti i jednog i drugog.
Što niti jedan uređaj osim tog ne može. Je izbacili su se još neki tableti s 8 pro windowsom, ali sad baš pričamo o takvim proizvodima.
Nadodaj na onih 800$ jos cijenu tipkovnice za surface pro. Eto te na koliko? 900$?
Za 900$ u SAD-u uzmes si ultrabook koji taj 'pro' pojede za dorucak (SSD included of course) + pristojan Android tablet. Po pitanju tableta, winpro/rt ne mogu vode dodati iOS-u i/ili Androidu. A SurfacePRO ne moze vode dodati pravim ultrabookovima.
I onda se ekipa cudi zasto se ti 'pro' strojevi ne prodaju? Mozes ti u teoriji sve na njemu raditi. No ja cu radije programirati na 13-17, imati malo vise USB utora, bolji i brzi komp od tog surfacea. A kad zelim tablet, uzmem si isti u ruke i izvalim se na kauc i uzivam.
ClearType? Jesi ikad vidio/koristio Surface PRO/RT uzivo?
Svatko ima različita mišljenja.
Korisio sam pro, i meni je super, zato i kažem da imam toliko viška love uzeo bih si ga.
Meni se svi uređaju s windowsima sviđaju. Najbolji mob mi je s WP, sviđa mi se taj stil sustava.
Win 8 mi je glavni OS na laptopu i na stolnom.
Uglavnom, sad čekam da vidim što će nokia izbaciti za svoj tablet ili što već planira.
Nisam aludirao na OS-ove, vise sam isao na hw. I ultrabookovi o kojima pricam aludirao sam iskljucivo na win jer je ipak to i tema ove rasprave. Ali kako si i sam rekao, 100 ljudi, 100 cudi, tako da time vjerojatno ova mini rasprava zavrsava. Ugodan dan ;)
U HR je skupo, u USA je to burek.
Popunili su segment između tableta i ultrabook-ova sa izvrsnom kombinacijom toga zajedno.
Za 1000$ imaš Macbook Air, za 500$ imaš iPad. Za 800$ imaš Surface Pro i to je meni sasvim u redu.
Još da ima 11.6" ekran i bolju reklamu, ovo bi išlo ko vruće kifle u americi jer se tu najčešće kupuju uređaji za Messaging, Word, Excel i Web. Drugog razloga nema.
Kave im koristi kad to raja neželi.
Zašto nigdje ne piše je li to za zahtjevne korisnike ili za nezahtjevne. Budući da je skupo, vjerojatno je za zahtjevne, a opet. to nitko ne kupujuje, zbunjen sam.
Pozdrav
Da li netko zna da li se u HR negdje legalno može nabaviti Surface Pro i po kojoj cijeni?
Unaprijed hvala
I mislim da se nemože nigdje kupiti kod nas