vjerojatno če zamjeniti samo stari one x što se tiče cjene i svega...isto kao xperia arc s
ps. dali je to novi čevtorojezgreni procesor u njemu ili je stari samo malo ubrzan?
vjerojatno če zamjeniti samo stari one x što se tiče cjene i svega...isto kao xperia arc s
ps. dali je to novi čevtorojezgreni procesor u njemu ili je stari samo malo ubrzan?
Sve se bojim da su samo clocnuli procesor i eto ti hype-a. Ako je tak, onda ce svi korisnici HOX-a ubrzo imati HOX+, zahvaljujuci XDA ekipi.
Ajde, povecanaje memorija, ali to je vise zakrpa.
Prema glasinama koje sam ja čuo je novi procesor, isto tegra ali šačicu jači
ovo su trebali izdati na početku godine ko one x
Prijatelj kupio x i samo problemi u radu od smrzavanja cijelog uređaja do blokiranja pojedinih programa. Čak i samo skrolanje po ekranu nije glatko, zna zapinjati.... Čista frustracija od uređaja kaže. Valjda zato i izdaju ovaj x+ u kojem su valjda uklonili sve uočene dječje bolesti..
Movie, drz se ti samo svojih iPhona, i nemoj lagati narod, sa spikama, "moj frend" itd. Da ste ti i tvoj "frend" samo ikad vidli HOX, ne bi pisao takve gluposti.
Ponosni vlasnik HTC One X smartphonea. Oni koji ga ne posjeduju neka ne pricaju gluposti.
Ponosni vlasnik HTC One X smartphonea. Oni koji ga ne posjeduju neka ne pricaju gluposti.
Možeš li mi ti onda odgovorit na moje pitanje gore? za šta ga koristiš, imaš li koristi od te 4 jezgre ?
Ja ga posjedujem i malo sam razocaran jer sam ocekivao vise. "Glatkoca" sucelja ce se ispolirati kada puste JB na njega (project butter) no ono sto me uzasno nervira je hardverska greska sa anetnom za WiFi.
Postoji fix za to no uredjaj se mora otvoriti http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1688538
Jako frustrirajuce kada se vani pokusavas zakaciti na wifi. Frend sa 4s ima 3 crtice, normalno se spoji na neki hotspot a hox uopce niti ne vidi ssid. Dafuq HTC...
Možeš li mi ti onda odgovorit na moje pitanje gore? za šta ga koristiš, imaš li koristi od te 4 jezgre ?
nema jos makar imas appova razvijenih za te procesore(riptidegp) citirat cu forumasa kojem sam zaboravio nick "isto tako su govorili sta ce vam cetvero jezgreni procesori za pc bespotrebna glupost(to je bilo kad je daulcore bio highend.)"
Pa ima, kak nebi imao. Dostigao je brzinu i glatkocu iphone- a i nokije sa dvije jezgre. Tako da nemoj kak...
Inace skoro svaka aplikacija koristi 4 jezgre i one su stalno u pogonu. Da li bi te iste aplikacije radile fluidno na 2 jezgre, vjerojatno bi, ali od viska glava ne boli.
http://www.xda-developers.com/android/take-control-of-your-htc-one-x-cores-with-corecontrol/
Nitko ga nije kupio zato jer ima 4 jezgre, dobro možda neka manjina da, ali ja sam ga kupio zato jer predobro izgleda, jer ima veliki ekran, i jer je htc, tj. ima sense.
Ja ga posjedujem i malo sam razocaran jer sam ocekivao vise. "Glatkoca" sucelja ce se ispolirati kada puste JB na njega (project butter) no ono sto me uzasno nervira je hardverska greska sa anetnom za WiFi.
Postoji fix za to no uredjaj se mora otvoriti http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1688538
Jako frustrirajuce kada se vani pokusavas zakaciti na wifi. Frend sa 4s ima 3 crtice, normalno se spoji na neki hotspot a hox uopce niti ne vidi ssid. Dafuq HTC...
Imaš gore sense 4.1 ? jer ja nisam nimalo razočaran, predobar je uređaj, i "glatko" radi.
Ako imaš problema s wifi nosi na servis. ja se spajam bez problema, i na svoj ruter kad sam vani u vrtu, preko dva zida, i na gradski wifi udaljen 2-3 km.
Onaj tko kupuje ovaj uređaj zbog 4+1 procesora je ogromna šupčina. Ispričavam se na izrazu, al tako je. Taj se uređaj kupuje jer vam se sviđa dizajn, kvaliteta izrade, odlične izrade itd. Upravo zbog tih razloga sam ga ja kupio. A dal on radi na procesoru sa 4 jezgre nije me ni najmanje briga. Pogotovo dok mi radi odlićno i bez greške. Nemam nikakvih problema sa wi-fi konekcijom. Spaja mi se na sve routere i otkriva sve moguče. Jedino o čemu ovisi dal će se spojiti je dali zna šifru određene mreže. Moj router doma lovi i iz djedove kuće preko ceste preko 4 zida i udaljenosti od oko 50 m. MIslim da je pametnom dosta, a oni koji imaju problema sa svojim One X uređajem neka ga pošalju na popravak i vrlo vjerojatno če dobiti novi uređaj. Događa se da uređaji ne rade kako treba. A ako ima problema sa tim da recimo preko noći nestanu ikonice od 3G ili WI-Fi nije kriv neispravan uređaj nego skrivena postavka u sense-u koja gasi podatkovne veze i može se isključiti pomoću aplikacije smartsync disabler za koju ne treba root. Sve u svemu odlićan uređaj. Jedva čekam da dobim nadogradnju na sljedeću verziju androida da postane još bolji. I moram da napomenem da je uređaj imao blizak susret s kamenim podom i da je još uvijek u jednom komadu bez ogrebotine. Mislim da sam reko sve što se treba reči.
nema jos makar imas appova razvijenih za te procesore(riptidegp) citirat cu forumasa kojem sam zaboravio nick "isto tako su govorili sta ce vam cetvero jezgreni procesori za pc bespotrebna glupost(to je bilo kad je daulcore bio highend.)"
Ja HTC One X koristim za povremeno surfanje internetom, slušanje glazbe prilikom vožnje biciklom, slikanje, prilikom čekanja negdje odigram i koju igru na njemu i naravno za ono za što je osnovno i namijenjen, pozive i poruke. Dal ima prednosti sa 4 jezgre koje os ima na raspolaganju? Ima i to mnogo, prilikom prebacivanja između poziva i trenutno pisane poruke ili igre itd, nema čekanja da mob to odradi nego se jednostavno pojavi prilikom odabira. Što se tiče sučelja i njegova trzanja, dao sam ga mom kolegi iz srednje koji je vlasnik iphonea 4s i uskoro iphonea 5 da ga isproba i reko je da je mob odličan. Tako da meni drugo priznanje ne treba. A ova sva previranja dal je potrebno 4 jezgre u mobitelu ilitiga smartphoneu vam je zaokružio LG sa svojim Optimusom G koji je u njega ugradio Qualcomm S4 Krait koji je dvostruko brži nego ovdje dotični Nvidijin Tegra 3. Tako da mislim da je rasprava besmislena.
Inače, te će nadogradnje dobiti i HTC One X. Razlika je samo u brzini procesora. HTC One X+ je samo izbačen da Samsungov Galaxy ne bude brži od HTC-ovog pulena.
Inače, te će nadogradnje dobiti i HTC One X. Razlika je samo u brzini procesora. HTC One X+ je samo izbačen da Samsungov Galaxy ne bude brži od HTC-ovog pulena
Kak ce HOX dobiti nadogradnje? Za proc se jos ne zna dal bude nativno 1.7, a memorija se povecava?!
Pa Samsung radi na 1.4 Ghz? Ovaj novi Note na 1.6, al je chipset isti ko na S3, pa mislim da je samo kloknut proc?!
HOX+ izlazi (vjerojatno) zbog S3 LTE, pa da ostanu u igri.
Jelly bean nadogradnja po svim stranicama na netu prvo dolazi na One X i to međunarodnu verziju. Jedina razlika između One X i One X+ su viši taktovi, više memorije i po nekim stranicama jača baterija. Sve ostalo je isto kod oba smartphonea. Kao što sam naveo već u jednom postu, One X+ je izbačen jedino zbog toga da Galaxy S3 ne bude najbrži mobitel po benchmarcima, a i vjerojatno zato jer je Iphone 5 izašo na tržište.
http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/htc-one-x-jelly-bean-update-reportedly-coming-in-october-1099014
http://www.phonearena.com/news/HTC-One-X-to-get-Jelly-Bean-update-in-October_id34724
Inače, te će nadogradnje dobiti i HTC One X. Razlika je samo u brzini procesora. HTC One X+ je samo izbačen da Samsungov Galaxy ne bude brži od HTC-ovog pulena
Kak ce HOX dobiti nadogradnje? Za proc se jos ne zna dal bude nativno 1.7, a memorija se povecava?!
Pa Samsung radi na 1.4 Ghz? Ovaj novi Note na 1.6, al je chipset isti ko na S3, pa mislim da je samo kloknut proc?!
HOX+ izlazi (vjerojatno) zbog S3 LTE, pa da ostanu u igri.
Procesor One X+ bi trebao raditi na 1.6 Ghz prilikom korištenja svih jezgri i 1.7 kod samo jedne.