EA - 111 milijuna dolara gubitaka

poruka: 15
|
čitano: 1.249
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "EA - 111 milijuna dolara gubitaka".
18 godina
neaktivan

neka gamad propadne

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
RE: EA - 111 milijuna dolara gubitaka
tino kaže...

neka gamad propadne

Potpis. Ali tvrd su oni orah, neće samo tako.Smijeh
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2008 8:15 (the_tux).
18 godina
protjeran

1.Zašto su oni gamad?!

Vidiš koliki su im prihodi u zadnjim kvartalima, ako se oduzmu gubitci svejedno dobivaju

Shady in the house

0 0 hvala 0
18 godina

Nije vrag da i njima u tekstu piše ona čudesna riječ ko i kod UbisoftaNamigiva

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ah volim procitati ovako dobre vijesti kad se probudim.

zelim im 400 milijuna gubitka za sljedeci kvartal.

jednom davno ea je bila respektabilna firma, koja je inovirala zanrove i izbacivala omiljene igre, a danas su odvratni pokazatelj sto pohlepa i ljudi u odijelima cine kreativcima.

dabog da propali svima drugima za primjer.

0 0 hvala 0
18 godina
Shady kaže...

1.Zašto su oni gamad?!

Vidiš koliki su im prihodi u zadnjim kvartalima, ako se oduzmu gubitci svejedno dobivaju

Koliko sam ja shvatio, ono nije rashod, nego čist gubitak, tj jesu mnogo zaradili, ali su utrošili još više.
17 godina
neaktivan
Shady kaže...

1.Zašto su oni gamad?!

Gubici se dobiju oduzimanjem rashoda od prihoda - znaci ne dobijaju nista.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2008 10:51 (Zaratustra).
18 godina
protjeran
Shady kaže...

1.Zašto su oni gamad?!

još uvijek nisam dobio odgovore od the tuxa i tina
Shady in the house
18 godina

Znači , igre bi trebale poskupiti kako bi smanjili gubitak ...

18 godina

Gubitak se iskazuje kad su rashodi veci od prihoda. Ako je EA u tom periodu obavljao velike kupovine (mozda neke developerske kuce, ne znam, ne pratim ih) vjerovatno se dobar dio rashoda odnosi na kupovinu.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Shady kaže...
Shady kaže...

1.Zašto su oni gamad?!

Zato jer su uništili hrpe razvojnih kuća na način da su sve proizvode požurili nedovršene van i zato što EA ima politiku da ne daje podršku za svoj softver i stare naslove. Jednom kad je naslov vani, nakon nekog vremena pachevi prestaju izlaziti.
Najsvježiji primjer su Crysis i Command & Conquer 3. Nula patcheva nakon prvih nekoliko iako sam naslov traži još puno.

Da ne govorim o reciklaži. Red Alert 3 beta koju igram, nije čak ni nedovršena beta, nego je sve živo samo reciklirana grafika u C&C3 engineu.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
18 godina
protjeran

Tako im i treba kad odbijaju kupce legalnih igri ,prisiljavajuci ih da podrzavaju ilegalno trziste, svojim paranoicnim DRM.

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Shady kaže...
Shady kaže...

1.Zašto su oni gamad?!

Sve je rekao DhulKarnain i naxeem. A da pratiš situaciju na gaming sceni, i ti bi se sa njima složio. A ja bi usput nadodao da nigdje nisam vidio takvu reciklažu naslova. Djelomično su i igrači krivi za takvu situaciju. Bila jednom kolumna o tome (neznam tko je bio autor), ali zaključak je, da je teško svima udovoljiti. Samo EA je prevršio svaku mjeru reciklažom.
Oni svi Simsi bi mogli biti jedan expansion pack za osnovnu igru. FIFA jad i bijeda...
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
18 godina
neaktivan
ali ako su smanjili gubitak u odnosu na isto vreme prosle godine onda su u blagom plusu (zasad)...
K'eni pa te vat' ;)
18 godina
neaktivan

Pa tak i treba kompaniji koja štanca same nastavke i nemaštovite naslove sa eye-candy grafikom.

Nadam se da će ih prešišati netko s malo više kreativnosti.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice