AlienWare CrossFireX

poruka: 9
|
čitano: 1.415
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AlienWare CrossFireX".
17 godina
neaktivan
AlienWare CrossFireX

To je bio logičan potez Alienwarea(staviti najbolje komponetne u svoj ekstermno računalo).

Ali ipak to neće zaživjeti na ovim prostorima(barem ne PC sa imenom Alienware)...

by Mario Novak.
Tko je bio prvi overclocker? Nikola Tesla,prvi je uništio električnu centralu tijekom OC-a.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: AlienWare CrossFireX

Pa hvala bogu da nece... AlienWare je samo san za neke sa ovih podrucja osim onih sa kesom... mada ja nikad ne bih uzeo gotovu konfu sa nekim brand imenom..prvo volim sam da sklopim, a drugo mozes uzeti istu takvu konfu ili priblizno istu naravno sa jos necim svojim licnom kad cijene padnu..a znamo da alienware nudi trenutno najbolju konfu..tj. ne mozes naci starije konfe nego samo najbolje sto se moze naci na trzistu

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan

Nigdje u svijetu ovo neće niti se očekuje da će kupiti više od 2% kupaca.

Ovo je namijenjeno onima koje nije briga za cijenu.

Cijena je sasvim Ok s obzirom na SSD diskove i RAM.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan

Alienware-ove konfiguracije su za 'odlikaše', baš kao i Ferrari-ji, te najnovije inačice sportskih BMWa, Mercedesa i raznorazne jahte i gliseri. To je roba za određeni segment tržišta koji si ju može priuštiti, a zadnjih godina se javio interes za nju. Prosječni čovjek si ne može niti zamisliti zašto bi netko 'pljunuo' toliku količinu novaca za jedno gaming računalo, ali eto.. ima ih Bogataš

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
AlienWare CrossFireX

Sve bi se to moglo stavit u komp za puno manje od 5000(odnosno 3000 i nets funti),a ako se ne varam futnta je 10 kn pa onda dobijemo racunicu od 50000kn za ovakvo racunalo koje toga definitivno nije vrijedno(i cemu CrossFireX,ako ima samo 2 kartice)

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zato jer ATI Radeon HD 3870x2 je grafička koja ima na sebi 2 GPU-a
17 godina
AlienWare CrossFireX

Radije bih dao pare za neki HP ili Dell workstation i dodao grafičku karticu.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AlienWare CrossFireX

PREDOBRO.....

Ima ko 5 soma funti za posudit?

I da btw NEMA SANSE da zemem hp ili dell vs ALIENWARE NIKAD IKAD NIKAD...

Alienware je institucija a njihova kučišta najljepša po meni na svijetu.

Naravno da MI nemamo tolko para za to ali ima ljudi pa ČAK i u Rvackoj koji imaju Aw-ove...

Ja kad bi imo para na stolu bi mi čučio jedan AwBelji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa alienware ti je dellov.... Jeste da to nije njegov ogranak, nego je kupljena firma..mah svi mi znamo za alienware i sve vezano za njega... i zbog toga ljudi govore radije bih uzeo neki dell nego alienware, jer je to ista firma..samo sto alienware pravi prave gamerske strojeve... sa posebnim stajlingom :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice