Acer – budućnost je u ultratankom

poruka: 7
|
čitano: 2.596
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Acer – budućnost je u ultratankom".
16 godina

Ah, baš čudno, HP, Dell i Intel. Acer je novi igrač i ubrao je lijepi kolač kvalitetnim i jeftinim proizvodima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A koji su to Nostradamusi tamo u Aceru, sve jedan veći vidovnjak od drugoga.

Jer ja sam baš mislio kako je budućnost u debelim i teškim laptopima sa kratkotrajnim barerijama.... viš kak se čovjek može prevarit.... hhehehehehehe.Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Acer – budućnost je u ultratankom

da sad su se nabrali para na mrcinama i imaju za investirat u tanje Namigiva

15 godina
protjeran
RE: Acer – budućnost je u ultratankom

Nisu nista veci vracevi od ekipe iz analitickih kuca.

16 godina

s oproštenjem; šta njega boli ku*ac šta drugi prozvođači snižavaju cjene prijenosnika i što ih boli ku*ac za ultraprijenosnike. Svatko prozvodu što hoće i što je u tom trenutku potrebno na tržištu, a ti acerovi "vizionarski" pogledi na tržište su po meni totalno glupi. Budućnost je u MID-ovima!

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ček, je li Acer neka naša firma? Zvuči mi poput naših managera - sebi isplatit visoke bonuse, a za loš uspjeh optužiti to što konkurencija nema viziju!!!!!!!!!!

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Radi se o tome da je tehnolgija za proizvodnju ultratankih i laganih prijenosnika prisutna već dovoljno dugo, a firme poput Della, HP-a i Toshibe pokusavaju sto dulje prodavati lagana racunala po $2000. Legitimno pravo. Problem je sto mozda postoje neki tajni dogovori o neproizvodnji tankih racunala. Na nasu srecu nece im jos dugo polaziti za rukom jer postoje Acer i Asus koji su im vec napravili pomutnju na trzistu netbook racunala. Novi trend je povecanje dimenzija netbook racunala sto je ustvari transformacija prijenosnika u ultratanka i lagana racunala. Zasto ne bi imali 14 ili 15" s tezinom od 1,5 kg.

MID je druga kategorija. E-ink je buducnost.

Usput, sjeca li se netko Intelovog ogranicenja koristenja slaijih procesora u prijenosnike s ekranima vecim od 10".

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 18:25 (bolek).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice