Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 925.320
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: Acquisitum Magnum - ADM
rebelsy kaže...

ja sam slao na reklamaciju, vratili mi pc neispravan, platio sam postarinu i 123kn njihovog rada... slao sam im ponovno natrag, taj put nisam platio nista i napravili su to najbrze sto je moguce ali to je iznimka jer prvi put nisu dobro obavili posao...

tvoj pc prvo mora doci na red za pregled, onda kad ustvrde da je nesto neispravno salju taj prozivod uvozniku, uvoznik salje natrag njima a oni natrag tebi...

I mislis da je ok sto su te veslali mjesec dana i vratili ti neispravno racunalo i jos ti to naplatili, sam ozato sto su ti nakon sto su te izmuzli za nesto love za gablec konacno i slozili racunalo.

Sad znamo zasto su slanja overseasom na reklamaciju "besplatna" naplate se na nekim reklamacijama koje naravno nisu lazne ali imaju takvu stavku u ugovoru. kako mi samo brzo usvojim lose navike sa zapada osterajshe, svabija di svak svakog hebe a svoj posao ne dela kak spada jel ce se tako brze naplatiti.

I sad ih jos branis za fusheraj kojem su "majstori" poslovicno skloni.

15 godina
gljinoliga kaže...
peroko kaže...

Meni riknule po drugi put slušalice iz ADM-a, jel dopuštaju oni nadoplatu na jači model?

Kaj je ADM poceo i slusalice proizvoditi?

Od kad ADM išta proizvodi? Vjerojatno miješaš ADM i AMD..;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina

Imam jedno pitanjce.Bratić je kupio komp u ADM-u i vidi se da ima puno prašine pa bi ga išao malo očistit,ali ima one 2 naljepnice.Da li gubi garanciju ako ih skinemo?Hvala.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
neaktivan
emerik kaže...

Imam jedno pitanjce.Bratić je kupio komp u ADM-u i vidi se da ima puno prašine pa bi ga išao malo očistit,ali ima one 2 naljepnice.Da li gubi garanciju ako ih skinemo?Hvala.

Ako ima garanciju na svaku komponentu ne, ne gubi, ali gubi mogućnost besplatne dijagnoze kvara ako dođe do nečega.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

što mislite dali se isplati skinuti te naljepnice, da bi se očistio komp od prašine, i ja planiram staviti cooler neki bolji jer imam onaj koji je došao sa procesorom i još 2 ventilatora u kućište..znam da ne gubim garanciju na komponente, ali ta dijagnostika koliko to košta kod njih..dal se isplati izgubiti pravo na to?

Mr.MojoRisin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kazo99 kaže...

što mislite dali se isplati skinuti te naljepnice, da bi se očistio komp od prašine, i ja planiram staviti cooler neki bolji jer imam onaj koji je došao sa procesorom i još 2 ventilatora u kućište..znam da ne gubim garanciju na komponente, ali ta dijagnostika koliko to košta kod njih..dal se isplati izgubiti pravo na to?

naljepnicu skidas odma prvi dan kad dobijes komp, a ako ti se nesto strga ti sam "dijagnosticiras" kvar i posaljes im samo tu komponentu.... oni ti je popravljaju ili salju novo u zamjenu...

npr. tebi rikne graficka i nema potrebe da saljes cijelo racunalo kad znas da je u njoj problem ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 14:51 (rebelsy).
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Ma skidaj tu naljepnicu dolje , kaj ce ti dijagnostika kad to i sam znas napravit !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 20:01 (Bulldozer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Jeli naljepnica opčenito u svijetu OBAVEZNA? jer kako ljudi poput mene iako sam je ja skinuo briga me naručio komo bez cd roma jer sam htio staviti sa starog kompa i kako čistiti komp? Kako staviti više rama ako želiš? Nemožeš zbog glupe naljepnice -.- Ma i da naljepnica ostane i da je nediraš godinu odljepila bi se zbog ventilatora, što zbog vlage itd....... teško im zapisati ime i serijski broj komponente i gotovo nego ovi još kao da su u 90-im lijepe naljepnice -.-

13 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Slozili su ti besplatno iako nisi narucio cd rom? Jer ja bi narucio kompletnu konfu samo ne cd citac jer imam svoj pa hoce li mi htjeti sloziti konfu besplatno ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 20:46 (Bulldozer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali je retardirano ako ne bi. Pa ja ne znam kad sam zadnji put koristio to, nije to neka obavezna komponenta u PCu bez koje ne može raditi.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Aj ti instaliraj windowse preko usb-a..... nisam ni rekao da sam se 3 sata mučio kad je komp došao da mi ne prepoznaju hdd, nakon 3 sata hebanja otvorio sam ga i vidio da kabel uopče nije bio spojen^^ Btw nemaš cd roma, kako pržiti stvari itd? i rekao bi da je cd obavezan, to što govoriš mogao bi isto tako reći kao da kupiš komp, a nedobiješ drivere za net. Kako na net skinuti updejte,drivere,surfati,skidati stvari? Driver nije obavezna komponenta bez koje pc nemože raditi (čitajući tvoj post :p)

14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Bez naljepnice gubiš samo pravo na besplatnu dijagnostiku. Garancija i dalje vrijedi, oko toga nemaš brige, i dalje imaš garu na svaku komponentu zasebno.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Dali besplatna dostava vrijedi ako se odlucimo za plaćanje pouzećem (narudzba je veca od 2000kn)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Jesam li ja rekao da nemam CD rom? Rekoh da se ne sjećam kad sam ga koristio zadnji put, a spržio ništa nisam ima 3 godine.

Kad već daš tamo 3000 i više kuna valjda mogu iskoristiti svoj CD ROM (da ne kažem da postoje i vanjski) i staviti sve što ti treba? {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Da, ali večina koristi cd rom :p   Meni je bilo glupo što sam ih morao zvati zbog 2 razloga da otvorim kučište;

1) nisu mi spohili hdd sa matičnom

2) nemam cd roma, stavio bi svoj

rekli su OK, a kad sam išao mjenjati napajanje i kad sam rekao da sam več skinuo naljepnicu i da mi je netko tako preko telefona rekao da mogu jer kako drugacije instalirati windowse kad imam cd^^ onda me lik pitao " a tko ti je to rekao da možeš skinuti" ja kažem pa neznam tko je bio na telefonu, ali rekao je da mogu...

btw: Ako naljepnica služi samo za diagnostiku, koja je onda svrha naljepnice? Ako lik zna što nevalja poslat će tu komponentu njima na servis, ako nezna poslat će cijeli komp pa neka "dijagnosticiraju" u čemu je problem.

15 godina
DisplayGuy kaže...

Da, ali večina koristi cd rom :p   Meni je bilo glupo što sam ih morao zvati zbog 2 razloga da otvorim kučište;

rekli su OK, a kad sam išao mjenjati napajanje i kad sam rekao da sam več skinuo naljepnicu i da mi je netko tako preko telefona rekao da mogu jer kako drugacije instalirati windowse kad imam cd^^ onda me lik pitao " a tko ti je to rekao da možeš skinuti" ja kažem pa neznam tko je bio na telefonu, ali rekao je da mogu...

btw: Ako naljepnica služi samo za diagnostiku, koja je onda svrha naljepnice? Ako lik zna što nevalja poslat će tu komponentu njima na servis, ako nezna poslat će cijeli komp pa neka "dijagnosticiraju" u čemu je problem.

Kako uopće odgovoriti na ovakav post?

Prvo, nisi smio skinuti naljepnicu i nisi u pravu, pa još k tome i lažeš.

Što ti nije jasno pod ovo "btw"? Postaviš pitanje i onda ga sam sebi odgovoriš? o.O

13 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
DisplayGuy kaže...

Kako uopće odgovoriti na ovakav post?

Prvo, nisi smio skinuti naljepnicu i nisi u pravu, pa još k tome i lažeš.

Što ti nije jasno pod ovo "btw"? Postaviš pitanje i onda ga sam sebi odgovoriš? o.O

lažem? Tko si ti? Što sam krivo rekao? U prvom opisujem što se meni dogodilo, u drugom pričam koja je svrha naljepnice, što nije jasno? Očeš audio zapis?

15 godina
DisplayGuy kaže...

lažem?

Da, lažeš. Sigurno ti nisu rekli preko telefona da možeš skinuti naljepnicu.

DisplayGuy kaže...

Tko si ti?

DamageHigh.

DisplayGuy kaže...

Što sam krivo rekao? U prvom opisujem što se meni dogodilo, u drugom pričam koja je svrha naljepnice, što nije jasno?

Nije jasno to što si prvo postavljaš pitanje koja svrha naljepnice, da bi nakon toga napisao "ako nezna poslat će cijeli komp pa neka "dijagnosticiraju"".

Dakle, upravo to je svrha naljepnice - da budu sigurni da kvar nije uzrokovala korisnička intervencija, pa da korisnik ima pravo na besplatnu dijagnostiku.

DisplayGuy kaže...

Očeš audio zapis?

Bahat si, oladi.

Ali, ne hvala.

15 godina
Bulldozer2 kaže...

Dali besplatna dostava vrijedi ako se odlucimo za plaćanje pouzećem (narudzba je veca od 2000kn)

Da , naravno !

Music As A Weapon !!
13 godina
protjeran

Ja ne lažem. Što misliš kako bi ti to riješio da ti komp dođe i nemože se komp ni upaliti jer kabel matične nije bio spojen sa hdd-om (što sam kasnije vidio)? Druga stvar je kako staviti stari cd rom, a da se nedigne naljepnica? Naravno da sam ih zvao i da su mi rekli da mogu skinuti, to što ti nevjeruješ tvoja stvar. Izazivas, oladi.

15 godina

Tako što bi im vratio računalo pod neispravno.

Mislim, ja ga nikad niti ne bi njima ostavio na slaganju, ali svejedno...

Uopće mi se ne prepire s tobom, lažes sebi, ne meni...

13 godina
protjeran

Da, nakon ljeta što sam štedio da kupim komp i napokon mi dođe, vračao bi njima nazad i plačao poštarinu 2 puta zato jer mi nisu spojili matičnu sa hardom.....koja pamet....

da,da.....čitaš misli? znaš tko laže, a tko ne? ma lik si nema što

14 godina
neaktivan
DisplayGuy kaže...

Da, nakon ljeta što sam štedio da kupim komp i napokon mi dođe, vračao bi njima nazad i plačao poštarinu 2 puta zato jer mi nisu spojili matičnu sa hardom.....koja pamet....

da,da.....čitaš misli? znaš tko laže, a tko ne? ma lik si nema što

Što je na kraju bilo? Jel ti komp radi? Jbg, ako nisu spojili hard onda su stvarno neprofesionalni.

EDIT: tek sad vidim da si pobrao bananu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 11:37 (Brian).
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

U subotu sam naručio printer u adm i zanima me kada bi moga doć, koliko im treba za dostavu? Oce li sutra? Pitam jer prekosutra negdi hitno idem...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

košta li ugrađivanje komponenata u moj stari pc?I uklanjanje starih

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 16:26 (glikoprotein).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mp93 kaže...

U subotu sam naručio printer u adm i zanima me kada bi moga doć, koliko im treba za dostavu? Oce li sutra? Pitam jer prekosutra negdi hitno idem...

Sutra ili najkasnije preksutra.

13 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Moze li mi netko objasniti kako sve ide po redu. Znaci kada se registriram na njihovoj stranici sve srtavim u kosaricu i izaberem plaćanje pouzećem te što kako slijedi dalje? Dali me oni prvo zovu pa salju mail ili? I u kojem trenutku im trebam reci da bih htio da oni sloze konfiguraciju te dali trebam naglasiti da stave RAM u dual channel jer sam procitao da znaju to staviti krivo katkada? Kada ce mi doci mail o dostupnosti robe? I dali je to to xD Puno hvala! Znaci zanima me proces narucivanja do dostave. Htio bih naruciti sad ovih dana pa da sam siguran da sam sve napravio kako treba da nisam nesto pogrijesio ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Dobit ćeš mail.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

evo moram pohvalit ADM zbog odlicne usluge i extra brze posiljke.U ponediljak u 4 sata popodne sam narucija neke stvari i doslo mi je odma sutra u utorak u 10 sati ujutro {#}{#}

♠ ♠ ♠ ♠ ♠
Moj PC  
8 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice