Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 924.988
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Acquisitum Magnum - ADM
core2man kaže...

Ovaj...Skupilo se nesto para po ljeti,a posto nemam nikakvih zelja kupujem starcima laptop(Preko 6 godina stari Fujitsu je odradio svoje{#}-razbijena tipkovnica i raspadnuto kuciste to dokazuju.)

I tako,narucio sam laptop,stavio sam nacin placanja pouzecem,pa eto sada ne shvacam kako im to placam.Placam im kad dodje postar kod kuce ili im moram prije uplatit nekako?

Plačaš overseas-u ili HP-express-u.

16 godina
Blade18 kaže...

Evo pitanje, prije nekih 7 mj. sam kupio tamo laptop i sve je proslo super, ali mislim da mi je kamera crkla, a ja nemam jamstveni list, nisam ga ni dobio s laptopom. Sad me zanima dali bi samo račun i printana potvrda kupnje bila dosta da se ostvari garancija? Inače radi se o Asusu K52JU, kamera nikak da proradi, probal sam sa svim mogucim driverima koje ima na stranici i uopce ništ, tak da mislim da mi je sumnja opravdana...

ništa, a?

14 godina
najbolje bi ti bilo da ih nazoveš i pitaš po tom pitanju. ja mislim da ne bi trebao imati problema pošto imaš ovu dokumentaciju koju već imaš.. adm puno drži do svog renomea sa kupcima tako da ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Hk4fXsUZQWw
14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

može mi neko samo kratko reči dali je adm trgovina di mogu doći unutra i odamh kupiti komponente ili moram nekoliko dana prije naručiti pa onda mi to dostave/ili ja odem sam po to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
etnes kaže...

može mi neko samo kratko reči dali je adm trgovina di mogu doći unutra i odamh kupiti komponente ili moram nekoliko dana prije naručiti pa onda mi to dostave/ili ja odem sam po to.

možeš ući i kupiti u njihovom dućanu.ali najbolje nazovi prije da provjeriš imaju li sve. kad sam ja komp radio sve su imali na lageru.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
13 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Namjeravam kupiti napajanje u njih danas i sad me zanima hoće li mi brže doći pouzecem ili ako im uplatim na racun.(iz Splita sam)

Znam da nebi trebalo biti velike razlike,ali mozda se oni drugacije odnose prema kupcima koji im odma daju novac na racun nego onima koji mogu odbiti predignit paket..

0 0 hvala 0
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM
Pa ovaj adm nije normalan , umjesto da imaju kakvu bozicnu akciju oni su u zadnjih 15 dana procesoru i7 2600k digli cijenu 150 kuna a ja ga taman zelio uzeti poslije nove godine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM
Pa ovaj adm nije normalan , umjesto da imaju kakvu bozicnu akciju oni su u zadnjih 15 dana procesoru i7 2600k digli cijenu 150 kuna a ja ga taman zelio uzeti poslije nove godine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
hrci24 kaže...

ma kad nešto ide ide mu i cjena gore, jesi provjerio kakvo je stanje kod dr. trgovaca dali su dizali cijene. hehe to ko kad hoćeš pred božić kupiti pošten bor cijene paprene, heh ali na badnjak predvečer puh jeftilen samo da se riješe.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
13 godina
neaktivan
sokre kaže...
etnes kaže...

možeš ući i kupiti u njihovom dućanu.ali najbolje nazovi prije da provjeriš imaju li sve. kad sam ja komp radio sve su imali na lageru.

Koja je njihova glavna trgovina u koju se može doć kupit unutra ne putem interneta? Molim vas recite jel namjeravam kupit dobar komp kod njih..

17 godina
protjeran
Laser365 kaže...

Koja je njihova glavna trgovina u koju se može doć kupit unutra ne putem interneta? Molim vas recite jel namjeravam kupit dobar komp kod njih..

oni nisu onda za tebe, bolje odi do HGSpota ... kad vidis kakva im je trgovina ,,, nece ti biti dobro par dana, ako se na izgled trgovine palis ,,,(mislim na ADM, inace sve ostalo +5 od mene)

13 godina
neaktivan
JozicA kaže...
Laser365 kaže...

oni nisu onda za tebe, bolje odi do HGSpota ... kad vidis kakva im je trgovina ,,, nece ti biti dobro par dana, ako se na izgled trgovine palis ,,,(mislim na ADM, inace sve ostalo +5 od mene)

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_69&products_id=10153

Meni je ovo cist dovoljno..ne palim se na izgled i to nego bi rađe odmah preuzeo komp jer nisam nikad kupovao internetom niti necu jer mi se ne cini pouzdanim..ja to moram doc tam vidjet tak da {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 18:39 (Laser365).
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

/facepalm

nikad ne kupovati slozene konfiguracije, mozes za te novce kupiti dosta bolju konfu ako sam uzimas dio po dio...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

3 0 hvala 0
17 godina
Laser365 kaže...
JozicA kaže...
Laser365 kaže...

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_69&products_id=10153

Meni je ovo cist dovoljno..ne palim se na izgled i to nego bi rađe odmah preuzeo komp jer nisam nikad kupovao internetom niti necu jer mi se ne cini pouzdanim..ja to moram doc tam vidjet tak da {#}

reci tu na forumu:http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija/35450.aspx?jumpto=2583659&sort=asc&view=flat&page=741

sa koliko love raspolažeš, što bi bla bla bla, traži preporuke. nazoveš ADM i oni ti je slože besplatno,te kad je gotova ako hoćeš odeš do njih i pokupiš komp.

i defninitivno ne ići na gotove konfiguracije!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 23:34 (sokre).
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Meni riknule po drugi put slušalice iz ADM-a, jel dopuštaju oni nadoplatu na jači model?

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
JozicA kaže...

Mene kod ADM-a najviše smeta kronični nedostatak parkirnih mjesta. Nikad se nemreš sparkat blizu dućana, a i ta ulica je slijepa pa moraš na rikija izlazit na cestu. Nogostup kod ulaza u dućan je visok do bola i nema šanse da se autom popenjem tamo. Jedino di se može sparkat je ulica iznad, na parkingu koji se plaća. Nakon parkinga bi mogli malo poraditi na ophođenju s kupcima.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Ja se u toj ulici uvijek uspijem sparkat, samo je problem okrennut se jer je dosta uska.

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

cijena postarine ako kupujem iznad 1000 kn?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
live4cro kaže...

cijena postarine ako kupujem iznad 1000 kn?

Mislim da je 35, nisam siguran.

Iznad 2000 je free.

We Are Anonymous We Are Legion We Do Not Forgive We Do Not Forget
17 godina

Lijepi pozdrav

Prije godinu dana sam uzeo konfiguraciju u ADM-u i neki dan sam primjetio da mi hard disk sporo radi kad zapisuje i traži po pločama. skeniranjem sam utvrdio da mi izbacuje 11 bad sectora. zanima me da li netko zna koliko ADM daje garanciju na Samsung f3 1 tb hard disk i kakva je procedura sa zamjenom, da li mi daju odmah novi disk ili moram čekat neko vrijeme.

Disk je uzet 12.03.2011 godine.

pozdrav

eQuanimity, Lan Wars. eXtreme | pravim noliferima Nova godina počinje pri izlasku novog coda!
14 godina
blackdevil kaže...

Lijepi pozdrav

Prije godinu dana sam uzeo konfiguraciju u ADM-u i neki dan sam primjetio da mi hard disk sporo radi kad zapisuje i traži po pločama. skeniranjem sam utvrdio da mi izbacuje 11 bad sectora. zanima me da li netko zna koliko ADM daje garanciju na Samsung f3 1 tb hard disk i kakva je procedura sa zamjenom, da li mi daju odmah novi disk ili moram čekat neko vrijeme.

Disk je uzet 12.03.2011 godine.

pozdrav

Mislim kako je garancija na f3 dvije godine, trebalo bi ti pisati na računu.

Što se zamjene tiče oni ga trebaju testirati i ako je u bedu odmah moraš  dobiti novi, to ne treba dugo trajati mislim vremenski.

13 godina
neaktivan

Aj' da i ja malo pohvalim ADM.

Već dvije konfice su naručene od njih, prva je slagana tamo i mogu samo pohvaliti da su to odradili u stvarno korektnom roku (naručeno u petak oko podneva, došlo na vrata u ponedjeljak rano ujutro). Čak su si dali truda i oko cable managementa, tako da je trenutno stanje sa kablovinom nakon mog silnog kopanja gore nego kad je izašlo iz trgovine. :D

heilige
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Pozdrav,

Do sada sam imao pozitivno iskustvo s njima dok mi nije rikla maticna(Nije radio usb iza, pa sata utori...). Maticnu(gigabyte ex58a-ud5) sam odnio u servis 19.3. Pri reklamaciji maticna je pred menom pregledana da nema ostecenja te nema te je receno da adm salje to nekom drugom ovlastenom servisu. Takoder je receno da bi testiranje maticne trebalo trajati oko 2 tjedna maksimalno. Jucer 13.4. Zovem njih u serivis da bi ih pitao sto je s maticnom. Na to mi odgovaraju da su oni/ili taj neki drugi servis slali u Nizozemsku kod pravog servisera da testira te da su oni ADM-u javili da maticna ima neke probleme ali da je ostecena ali nisu rekli gdje. Sad neznam sta cu. Dobro znam da sam ju prije slanja u ADM dobro pregledo, a i covjek u ADM-u ju je takoder pregledo da nije nekaj strgano odnosno osteceno. Sad je moje pitanje sta mogu ocekivat od svega ovoga i koliko bi njima trebalo da to testiraju jos jer kao nisu gotovi, a jos malo pa je to kod njih vec mjesec dana. Hvala na odgovorima !!!!

EDIT: Zaboravio pitat. Kaj nije da servis mora testirat tj. pregledat moju maticnu u roku od maksimalno 1 mjesec jer sam negdje to procito na jamstvenom listu?

For everything you gain, You lose something else.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 9:22 (Strider-X).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Mijeces dana je trebalo do Nizozemske i jos kao nije gotovo ! Mislim da mozes po tome ocekivat jos kojih mijesec dana max. !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Strider-X kaže...

EDIT: Zaboravio pitat. Kaj nije da servis mora testirat tj. pregledat moju maticnu u roku od maksimalno 1 mjesec jer sam negdje to procito na jamstvenom listu?

Ovdje ti sve pise ! Skroz dolje !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Je li stavljaju onu naljepnicu na kućište tako da ne možeš otvoriti jer u suprotnom gubiš garanciju? Kao što Links radi kad naručiš sve dijelove konfe i njeno slaganje.

0 0 hvala 0
15 godina
digital.zero kaže...

Je li stavljaju onu naljepnicu na kućište tako da ne možeš otvoriti jer u suprotnom gubiš garanciju? Kao što Links radi kad naručiš sve dijelove konfe i njeno slaganje.

Gubiš dvogodišnju garanciju koju ti daju u slučaju kvara računala. Dakle imaš besplatnu dijagnostiku i zamjenu komponente. Ukoliko strgaš naljepnicu i dalje imaš garanciju na svaku pojedinačnu komponentu, ali nemaš besplatnu dijagnostiku. Dakle, moraš im donesti samo neispravnu komponentu.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
digital.zero kaže...

Kao što DamageHigh kaže, nitko tebi ne može oduzeti garanciju ako potrgaš naljepnicu, samo više nemaš pravo na besplatnu dijagnostiku. Jamstvo po komponentama je naravno netaknuto.

17 godina
protjeran

U tih mjesec dana putovanja do nigdjezemske mogli su ga i ovi u "nekom drugom servisu" svojim strucnim ispitivanjem osteiti. Nisi ti kriv jer je ocito da ploca nije imala ostecenja pri zaprimanju. A sto te ne bi veslali pricama o liliputancima i sl ako im to dopustas.

17 godina
protjeran
peroko kaže...

Meni riknule po drugi put slušalice iz ADM-a, jel dopuštaju oni nadoplatu na jači model?

Kaj je ADM poceo i slusalice proizvoditi?

Langsdorff kaže...

Mene kod ADM-a najviše smeta kronični nedostatak parkirnih mjesta. Nikad se nemreš sparkat blizu dućana, a i ta ulica je slijepa pa moraš na rikija izlazit na cestu. Nogostup kod ulaza u dućan je visok do bola i nema šanse da se autom popenjem tamo. Jedino di se može sparkat je ulica iznad, na parkingu koji se plaća. Nakon parkinga bi mogli malo poraditi na ophođenju s kupcima.

peroko kaže...

Ja se u toj ulici uvijek uspijem sparkat, samo je problem okrennut se jer je dosta uska.

Uvijek je zabavno cuti iskrene ispovijesti starije Schumacherove brace. Sto nije pravilo da bolid u hangaru treba imati ugasen motor i mora ga se na guranje ispeljati na mjesto u boksu?

S krajnje negudnim opcenjem s kupcima se slazem. No to je tak valjda u turistickoj zemlji. Mislim da bi se trebali teziti biti barem jednako neugodni ako ne i gori od garaznih ducana koji prodaju AjTi Opremu. Tam kad udjes ne vrijedi kupac je uvijek u pravu. Nego prodavacu je dosadno pa treba uvjeriti kupca kako je njegov sugovornik najpametnija i najbahatija osoba na svijetu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice