Meni sutra stiže 16 promax :) , javi li mi iz trgovine da su stigli i gls već javio da stiže
iPhone 16 - Rasprava
- poruka: 218
- |
- čitano: 43.955
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Također stiže Pro Max....
Neka preporuka za masku... gdje je zaštićen i modul kamere? za Pro Max.
Pozdrav ekipa, mogu li znati od kud ste svi naručivali nove uređaje da ih već imate? Evo ja vodim borbu s HT kod njih nikako doći ni u centar ni na web. Trenutno sam se ponadao da na webu ima, ali nema, greška je na stranici
moju prednarudzbu uopće nemaju u sustavu :D
ja sam svoj uzeo u Sancti. Upravo pokupljen, sljedeći tjedan im stiže nova veća pošiljka.
Iphone 16 Pro u pitanju..
Dali mi možete preporuučiti neki "dobar" bežični punjač i original Apple punjač za Pro Max? I neka zaštitna maska (koja štiti i modul kamere). Hvala.
Dali mi možete preporuučiti neki "dobar" bežični punjač i original Apple punjač za Pro Max? I neka zaštitna maska (koja štiti i modul kamere). Hvala.
uvijek možeš kupit novi magsafe bežićni punjač i adapter..jer sad radi na 25W kao..a od ostalih brendova..ja koristim apple i od ankera 3u1
https://amzn.eu/d/5XwLLMH
Koristim od Iphona 14 ovu gore i super je.
Bok svima, gledam uzet 16 Pro i nikako se odlucit je li mozda ipak bolje uzet Pro Max zbog baterije.
Kad su najavili da rastu oba za 0.2" od prethodnika bilo mi je drago jer je Pro sad taman, ali je onda Pro Max grdosija.
Ima li netko iskustva inace kakva je razlika pro i pro maxa po pitanju baterije? Ako nije ogromna Pro bi mi bio dovoljan, ovako se mislim.
Trenutni Xiaomi mi je 6.67" i to mi je okej jer nije previše širok, što mi se nikad nije sviđalo kod iPhoneova PM.
Ja sam imao par modela pro i ove godine sam odlučio na pro max i stvarno sam oduševljen ekranom i baterijom a na veličinu moba sam se odmah navikao i sad kad uzmem svoj stari pro nekako mi malen
Ja prelazim s 13PM na 16P. Odlučio sam se za 16P jer želim vidjeti kako će mi biti na manjem mobitelu. Na papiru 16P ima možda 5-10% slabiju bateriju od 13PM (koji ima odličnu bateriju), tako da ako tu ostatem više-manje na istom, ja sam zadovoljan. Uzeo sam i ovaj mini powerbank koji će mi služiti ako mi nekad zatreba više baterije.
Neka preporuka za Anker punjač, USB kabel i bežično punjač... koji se prikazao "best buy"... Kada bi kupovali punjač i bežični punjač dali bi ste se odlučili za original Apple ili Anker?
Neka prpeoruka za Anker punjač, USB kabel i bežično punjač... koji se prikazao "best buy"... Kada bi kupovali punjač i bežični punjač dali bi ste se odlučili za original Apple ili Anker?
Moja preporuka da uzmeš neki GaN punjač, npr. od Ankera
Pred par godina sam uzeo Ankerov 65W punjač sa 3 utora...ne znam kad sam pametnije potrošio 40€ na neki gadget...a do tada sam vjerojatno dao 100€ na punjače s aliexpressa koji su trajali po 3-6 mjeseci
Neka prpeoruka za Anker punjač, USB kabel i bežično punjač... koji se prikazao "best buy"... Kada bi kupovali punjač i bežični punjač dali bi ste se odlučili za original Apple ili Anker?
Trenutno nisam doma, no večeras kada dođem doma stavim link koji ja Anker punjač imam, jebenica odličan!
Ugreen podjednako dobar i pouzdan brand kao Anker ima 30% off.
Već sam nebrojeno puta uzimao njihove punjače, kablove, dockove što s Aliexpressa što direktno s njihovog webshopa i apsolutno vrijedi svakog centa.
Definitivna preporuka.
Ne mogu shvatiti ljude koji kupe mob za debelo 1000+€ i kupe punjač za 5€
Koristim SATECHI 165W USB-C 4-Port PD GaN, vrh, puni sve živo, kvalitetan napon ...
Imam i Anker 521 nano 40W , 2 x usb c, ako su dovoljna 2 priključka odličan mali i brzi punjač
Ako niste sigurni za punjač, ovaj lik radi detaljno testiranje s mjerenjem pa usporeditie modele koji vas zanimaju:
https://www.youtube.com/@AllThingsOnePlace
Stigao i meni 16 pro, 256gb black titanium.
S obzirom da sam prije njega imao 14 pro iste takve boje, ovo je skoro pa isti mobitel. Ne primijetim baš to što je veći, jedino što je nešto lakši. Stranice su matirane, a ne sjajne kao na 14-ici što mi je downgrade.
Pozitivno što se da primijetiti je osjetno manji bezeli. Najvažnije stvari su mi baterija i kamera, a to ću testirati u sljedećih par dana - navodno bih tu trebao dobiti osjetni upgrade.
Ovaj kamera button mi je totalno bezveze i koristit će mi samo kao shortcut za upaliti kameru (ako i to). S obzirom da nismo dobili AI, nemam više što isprobati. To je to. 🤷
S obzirom da sam prije njega imao 14 pro iste takve boje, ovo je skoro pa isti mobitel. Ne primijetim baš to što je veći, jedino što je nešto lakši. Stranice su matirane, a ne sjajne kao na 14-ici što mi je downgrade.
Pozitivno što se da primijetiti je osjetno manji bezeli. Najvažnije stvari su mi baterija i kamera, a to ću testirati u sljedećih par dana - navodno bih tu trebao dobiti osjetni upgrade.
Ovaj kamera button mi je totalno bezveze i koristit će mi samo kao shortcut za upaliti kameru (ako i to). S obzirom da nismo dobili AI, nemam više što isprobati. To je to. 🤷
AI nije dobio još nitko na kugli zemaljskoj! Uključivanje tekar predstoji!
Opet, meni niti onaj niti ovaj AI nije potrebit, dok dođe, koliko fake newsa bude ili umjetno stvorenih "komada "!
Ekipa... prodajem iPhone 16 Pro Max 256GB cijena 1300€
Pa ako je tko zainteresiran PM.
Ekipa... prodajem iPhone 16 Pro Max 256GB cijena 1300€
Pa ako je tko zainteresiran PM.
Razlog?
Ja sam prešao s 13 pro max na 16 pro max, da mi je netko zamjenio mobitele da ne znam, ne bi ni skužio da je drugi, ok da ima manje rubove i drugačiji island i camera button, ali sve ostalo isti drek :)
Kamera je bila dobra i na 13 pro max, ne vidim tu sad nešto drastično bolje, night mode je bolji, dnevne slike su slične, 5x zoom je napredak, sveukupno ništa poseban napredak. Doslovno ne vidim potrebu tko ima 12/13 pro max išta nadograđivati.
Ja sam prešao s 13 pro max na 16 pro max, da mi je netko zamjenio mobitele da ne znam, ne bi ni skužio da je drugi, ok da ima manje rubove i drugačiji island i camera button, ali sve ostalo isti drek :)
Kamera je bila dobra i na 13 pro max, ne vidim tu sad nešto drastično bolje, night mode je bolji, dnevne slike su slične, 5x zoom je napredak, sveukupno ništa poseban napredak. Doslovno ne vidim potrebu tko ima 12/13 pro max išta nadograđivati.
Da, ali dynamic island je poprilično fora feature.. Meni najdraži feature unazad dugo vremena koji su izbacili.
Zna li tko zašto mi je reprodukcija zvuka bolja kad pustim pjesmu preko AW nego preko iphone na airpodse pro
Jučer prvi test kamere na 16-ici. S obzirom da sam snimao u jako dobro osvjetljenim uvjetima, razlika u kvaliteti u odnosu na prošli 14 pro nije velika, ali moglo se primijetiti, pogotovo u post-u. Isprobao sam i slow-mo 4k@120 i to je show. Šteta što nisam imao priliku za neki zanimljiv slow-mo shot, ali i ovi par sekundi je bilo dovoljno za neki test. Inače jako volim snimati video sa iPhoneom i koristim ga više nego Sony zv-10 + sigma 16mm koji isto imam.
Evo prvi video (slow-mo je na 0.21):
https://www.youtube.com/shorts/8o07buCCgj4
Edit: koristim i DJI osmo stabilizator za snimanje