http://lockerzshare.in/giftcountdown/
Odbrojavanje počelo :))
Jel ovo stvarno ili neko zezanje?
ovo stvarno tako je bilo i za prošli puta
majicama treba 1mj da stignu a nagradama 1mj do 2
http://lockerzshare.in/giftcountdown/
Odbrojavanje počelo :))
Jel ovo stvarno ili neko zezanje?
ovo stvarno tako je bilo i za prošli puta
majicama treba 1mj da stignu a nagradama 1mj do 2
Meni je majica dosla za manje od dva tjedna.
Perkane kad je najavljen taj sljedeci reedem i hoce li nakon toga ih jos biti ili ne?
NIJE najavljen
Nije najavljen ali se ocekuje da ce bit kad posalju sve nagrade sa proslomjesecnog redeema.
ako neko sazna kad je sljedeci redeem nek mi posalje pm plizz..hvala :D
Ovo je pokazivalo točno prošli put tako da mislim da bi moglo nešta biti od toga.
E ljudi lockerz je od 20-21 cas down.Znaci zatvoren je sto znaci ocekujte poklone,radi se!
perkane ti mi znas sifru i mail ... kad bude bio reedem sljedeci pokusaj meni isto uzeti xbox ili ps3 ... ;) fala ti
E ljudi lockerz je od 20-21 cas down.Znaci zatvoren je sto znaci ocekujte poklone,radi se!
bries?
pa kvragu, jos nisu sredili sve od proslog redemptiona, di ce vec sad radit novi... kao da i ovako nije kaos..
ma novi reedem ce tek kad svima posalju nagrade od ovog reedema ... i kad sve to srede i poprave ... nadam se da nece nista mjenjat sto se tice nagrada i bodova ... nadam se da cu m oc xbox il ps3 uvatit :D i onda cao lockerz
ma novi reedem ce tek kad svima posalju nagrade od ovog reedema ... i kad sve to srede i poprave ... nadam se da nece nista mjenjat sto se tice nagrada i bodova ... nadam se da cu m oc xbox il ps3 uvatit :D i onda cao lockerz
na FB su rekli da nista nece mijenjat:
Sunday update--A long weekend of processing and sending receipts, and we still have more to go! We are working tirelessly to get your receipt to you by Tuesday, Dec. 15. Here are some answers about the general redemption: 1) Everyone can participate; 2) Out of fairness to our members, we will NOT raise prices on ...the next redemption; 3) We will be giving you more details next week. Stay tuned.....
Jnt jos uvijek je down.Ja msilim to je zeto jer sad popravljaju one glicheve i odizimaju bodove od onnih koji su narucili nagrade.
@rebelsy-Pokusat cu ti uzet ali i seb i sestri treban uzet nesto.Ako skupim bdove mozda idem na laptop.Ja imam trenutno 950 ali trebaju oduzet 240 za psp i usb pa mi tako ostane oko 700 ptz.
Ja sam razmisljao da si uzmem Xbox 360 ili Nitendo wii i psp?!? KOja je kombincaija bolja.A sa sestrinog neku igru za Nitendo ili xbox(ovisi sta uzmem).Ima jos jedna kombinacaij.Ako mi sestra skupi za nitendo onda cu uzet nitendo i xbox.Ou jeah
Stigao mi PSP!!!!!
Serem
Jnt jos uvijek je down.Ja msilim to je zeto jer sad popravljaju one glicheve i odizimaju bodove od onnih koji su narucili nagrade.
@rebelsy-Pokusat cu ti uzet ali i seb i sestri treban uzet nesto.Ako skupim bdove mozda idem na laptop.Ja imam trenutno 950 ali trebaju oduzet 240 za psp i usb pa mi tako ostane oko 700 ptz.
Ja sam razmisljao da si uzmem Xbox 360 ili Nitendo wii i psp?!? KOja je kombincaija bolja.A sa sestrinog neku igru za Nitendo ili xbox(ovisi sta uzmem).Ima jos jedna kombinacaij.Ako mi sestra skupi za nitendo onda cu uzet nitendo i xbox.Ou jeah
blago tebi ja se nisam sjetio da 2 accounta mozes imat.. -.-
Stigao mi PSP!!!!!
Serem
hahha prije neg sam procito ovo sa seres, na glas sam reko ''a je ti k**** stigo'' hahha
rofl, pa naravno, Xbox 360 (osim ako se ne bojiš da se pojavi RRoD, pa da ga onda spašavaš), a ako želiš prijenosne (za kod bake i na moru) nosi sebi PSP a Wii kući, naravno
Sta je to RRoD.
PSP sam vec uzeo pa sad cekam second confirmation.
Mozda mi sestra skupi za Nitendo wii pa je uzmem xbox.
to ti je pojava kad ti iksić crkne, a dogada se dosta cesto... bas me zanima kako je s garancijom sa stvarima s lockerza.. ima netko neki info?
btw, zasto si ne uzmes ps3? po meni bolji i izdrzljiviji od x-boxa, a imas i vise igrica za njega kod nas... x-box je vise za amere
Sta je to RRoD.
PSP sam vec uzeo pa sad cekam second confirmation.
Mozda mi sestra skupi za Nitendo wii pa je uzmem xbox.
Red Ring of Death
to ti je pojava kad ti iksić crkne, a dogada se dosta cesto... bas me zanima kako je s garancijom sa stvarima s lockerza.. ima netko neki info?
btw, zasto si ne uzmes ps3? po meni bolji i izdrzljiviji od x-boxa, a imas i vise igrica za njega kod nas... x-box je vise za amere
Sry za double post, no greška, xbox ne crkne nakon RRoD, radi se o tome da je pregrijan i da su neki dijelovi (software ili hardware) u lošem stanju, 1 crtica, da se riješit, 2 crtice bez muke nema nauke, 3 crtice u kantu za smeće, 4 crtice, na otpad
from lockerz:
"
Hey Ivo,
Please expect 4-6 weeks for delivery. Enjoy your prize!
Best wishes,
Clarisse
"
tooooo stiže mi nagrada
btw prodajem termosicu na kojoj pise LockerZ, procijenjena vrijednost $225, ja je prodajem samo za 400 kn, jel itko zainteresiran?
opa.... opasno smo se priblizili 3000. postu....
tko ce biti taj "sretnik"?
Sry za double post, no greška, xbox ne crkne nakon RRoD, radi se o tome da je pregrijan i da su neki dijelovi (software ili hardware) u lošem stanju, 1 crtica, da se riješit, 2 crtice bez muke nema nauke, 3 crtice u kantu za smeće, 4 crtice, na otpad
sa trci crtice se popravi lako, cak Microsoft daje 3 godine garancije za red rings of death, a nove serije XBOX-ova i nemaju često takvih problema
sa trci crtice se popravi lako, cak Microsoft daje 3 godine garancije za red rings of death, a nove serije XBOX-ova i nemaju često takvih problema
da, i to baš zbog boljeg sistema za hlađenje
from lockerz:
"
Hey Ivo,
Best wishes,
Clarisse
"
tooooo stiže mi nagrada
btw prodajem termosicu na kojoj pise LockerZ, procijenjena vrijednost $225, ja je prodajem samo za 400 kn, jel itko zainteresiran?
šta 50 kn termosica, a 350 kn natpis lockerz?
LOL
OMG noooooooooooooooo.
Negdje sam naso da PSP dolazi s najnovijim FW-om. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Necu ga moci hackat.
from lockerz:
"
Hey Ivo,
Best wishes,
Clarisse
"
tooooo stiže mi nagrada
LOL
kupiš termosicu i isprintaš lockerz natpis :P sve ukupno 50 kn termosica i 50 lipa list papira
OMG noooooooooooooooo.
Negdje sam naso da PSP dolazi s najnovijim FW-om. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Necu ga moci hackat.
lol...neces ga moc ni drzat jer nece ni doci...ko ni svima nama ostalima...
from lockerz:
"
Hey Ivo,
Best wishes,
Clarisse
"
tooooo stiže mi nagrada
LOL
kupiš termosicu i isprintaš lockerz natpis :P sve ukupno 50 kn termosica i 50 lipa list papira
ne budite seljaci :P
to je isto kao da kupite patike na pazaru pa zašijete logo Nike
LockerZ je LockerZ, jedan i jedini pravi scam
xD