Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.391.938
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
neaktivan
RE: Lockerz
stefanxzibit kaže...
lee321 kaže...

http://lockerzshare.in/giftcountdown/

Odbrojavanje počelo :))

Jel ovo stvarno ili neko zezanje? Osmijeh

ovo stvarno tako je bilo i za prošli puta

majicama treba 1mj da stignu a nagradama 1mj do 2

Neznam di se ide za to .
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2009 6:25 (RPG vs TENK).
16 godina
protjeran
Lockerz

Meni je majica dosla za manje od dva tjedna.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Perkane kad je najavljen taj sljedeci reedem i hoce li nakon toga ih jos biti ili ne?

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

NIJE najavljen

ADD my Xfire : kruno1 ;))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Nije najavljen ali se ocekuje da ce bit kad posalju sve nagrade sa proslomjesecnog redeema.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

ako neko sazna kad je sljedeci redeem nek mi posalje pm plizz..hvala :D

[url=http://profile.xfire.com/xxx7marino7xxx][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/xxx7marino7xxx.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo je pokazivalo točno prošli put tako da mislim da bi moglo nešta biti od toga.

15 godina
neaktivan
Lockerz

E ljudi lockerz je od 20-21 cas down.Znaci zatvoren je sto znaci ocekujte poklone,radi se! Cool

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

perkane ti mi znas sifru i mail ... kad bude bio reedem sljedeci pokusaj meni isto uzeti xbox ili ps3 ... ;) fala ti

xF: rebelsy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stefanxzibit kaže...

E ljudi lockerz je od 20-21 cas down.Znaci zatvoren je sto znaci ocekujte poklone,radi se! Cool

bries?

pa kvragu, jos nisu sredili sve od proslog redemptiona, di ce vec sad radit novi... kao da i ovako nije kaos..

15 godina
neaktivan
Lockerz

ma novi reedem ce tek kad svima posalju nagrade od ovog reedema ... i kad sve to srede i poprave ... nadam se da nece nista mjenjat sto se tice nagrada i bodova ... nadam se da cu m oc xbox il ps3 uvatit :D i onda cao lockerz

xF: rebelsy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

ma novi reedem ce tek kad svima posalju nagrade od ovog reedema ... i kad sve to srede i poprave ... nadam se da nece nista mjenjat sto se tice nagrada i bodova ... nadam se da cu m oc xbox il ps3 uvatit :D i onda cao lockerz

na FB su rekli da nista nece mijenjat:

Sunday update--A long weekend of processing and sending receipts, and we still have more to go! We are working tirelessly to get your receipt to you by Tuesday, Dec. 15. Here are some answers about the general redemption: 1) Everyone can participate; 2) Out of fairness to our members, we will NOT raise prices on ...the next redemption; 3) We will be giving you more details next week. Stay tuned.....

16 godina
protjeran
Lockerz

Jnt jos uvijek je down.Ja msilim to je zeto jer sad popravljaju one glicheve i odizimaju bodove od onnih koji su narucili nagrade.

@rebelsy-Pokusat cu ti uzet ali i seb i sestri treban uzet nesto.Ako skupim bdove mozda idem na laptop.Ja imam trenutno 950 ali trebaju oduzet 240 za psp i usb pa mi tako ostane oko 700 ptz.

Ja sam razmisljao da si uzmem Xbox 360 ili Nitendo wii i psp?!? KOja je kombincaija bolja.A sa sestrinog neku igru za Nitendo ili xbox(ovisi sta uzmem).Ima jos jedna kombinacaij.Ako mi sestra skupi za nitendo onda cu uzet nitendo i xbox.Ou jeah

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

Stigao mi PSP!!!!!

Serem

I'm going woo woo

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Jnt jos uvijek je down.Ja msilim to je zeto jer sad popravljaju one glicheve i odizimaju bodove od onnih koji su narucili nagrade.

@rebelsy-Pokusat cu ti uzet ali i seb i sestri treban uzet nesto.Ako skupim bdove mozda idem na laptop.Ja imam trenutno 950 ali trebaju oduzet 240 za psp i usb pa mi tako ostane oko 700 ptz.

Ja sam razmisljao da si uzmem Xbox 360 ili Nitendo wii i psp?!? KOja je kombincaija bolja.A sa sestrinog neku igru za Nitendo ili xbox(ovisi sta uzmem).Ima jos jedna kombinacaij.Ako mi sestra skupi za nitendo onda cu uzet nitendo i xbox.Ou jeah

blago tebi ja se nisam sjetio da 2 accounta mozes imat.. -.-

ADD my Xfire : kruno1 ;))
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Stigao mi PSP!!!!!

Serem

hahha prije neg sam procito ovo sa seres, na glas sam reko ''a je ti k**** stigo'' hahha

16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

rofl, pa naravno, Xbox 360 (osim ako se ne bojiš da se pojavi RRoD, pa da ga onda spašavaš), a ako želiš prijenosne (za kod bake i na moru) nosi sebi PSP a Wii kući, naravno

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
protjeran
Lockerz

Sta je to RRoD.

PSP sam vec uzeo pa sad cekam second confirmation.

Mozda mi sestra skupi za Nitendo wii pa je uzmem xbox.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to ti je pojava kad ti iksić crkne, a dogada se dosta cesto... bas me zanima kako je s garancijom sa stvarima s lockerza.. ima netko neki info?

btw, zasto si ne uzmes ps3? po meni bolji i izdrzljiviji od x-boxa, a imas i vise igrica za njega kod nas... x-box je vise za amere

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 10:25 (marko009).
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Sta je to RRoD.

PSP sam vec uzeo pa sad cekam second confirmation.

Mozda mi sestra skupi za Nitendo wii pa je uzmem xbox.

Red Ring of Death

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan
marko009 kaže...

to ti je pojava kad ti iksić crkne, a dogada se dosta cesto... bas me zanima kako je s garancijom sa stvarima s lockerza.. ima netko neki info?

btw, zasto si ne uzmes ps3? po meni bolji i izdrzljiviji od x-boxa, a imas i vise igrica za njega kod nas... x-box je vise za amere

Sry za double post, no greška, xbox ne crkne nakon RRoD, radi se o tome da je pregrijan i da su neki dijelovi (software ili hardware) u lošem stanju, 1 crtica, da se riješit, 2 crtice bez muke nema nauke, 3 crtice u kantu za smeće, 4 crtice, na otpad

17 godina
Lockerz

from lockerz:

"

Hey Ivo,

Please expect 4-6 weeks for delivery. Enjoy your prize!

Best wishes,
Clarisse

"

tooooo stiže mi nagrada Cool

btw prodajem termosicu na kojoj pise LockerZ, procijenjena vrijednost $225, ja je prodajem samo za 400 kn, jel itko zainteresiran?

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

opa.... opasno smo se priblizili 3000. postu....

tko ce biti taj "sretnik"?

17 godina
BannedOnThisForum kaže...
marko009 kaže...

Sry za double post, no greška, xbox ne crkne nakon RRoD, radi se o tome da je pregrijan i da su neki dijelovi (software ili hardware) u lošem stanju, 1 crtica, da se riješit, 2 crtice bez muke nema nauke, 3 crtice u kantu za smeće, 4 crtice, na otpad

sa trci crtice se popravi lako, cak Microsoft daje 3 godine garancije za red rings of death, a nove serije XBOX-ova i nemaju često takvih problema 

16 godina
neaktivan
ivoleko kaže...
marko009 kaže...

sa trci crtice se popravi lako, cak Microsoft daje 3 godine garancije za red rings of death, a nove serije XBOX-ova i nemaju često takvih problema 

da, i to baš zbog boljeg sistema za hlađenje

17 godina
neaktivan
ivoleko kaže...

from lockerz:

"

Hey Ivo,

Best wishes,
Clarisse

"

btw prodajem termosicu na kojoj pise LockerZ, procijenjena vrijednost $225, ja je prodajem samo za 400 kn, jel itko zainteresiran?

šta 50 kn termosica, a 350 kn natpis lockerz?

LOL

My mom thinks I'm special!
16 godina
protjeran
Lockerz

OMG noooooooooooooooo.

Negdje sam naso da PSP dolazi s najnovijim FW-om. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Necu ga moci hackat.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
ivoleko kaže...

from lockerz:

"

Hey Ivo,

Best wishes,
Clarisse

"

LOL

kupiš termosicu i isprintaš lockerz natpis :P sve ukupno 50 kn termosica i 50 lipa list papira

17 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

OMG noooooooooooooooo.

Negdje sam naso da PSP dolazi s najnovijim FW-om. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Necu ga moci hackat.

lol...neces ga moc ni drzat jer nece ni doci...ko ni svima nama ostalima...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
ivoleko kaže...

from lockerz:

"

Hey Ivo,

Best wishes,
Clarisse

"

LOL

kupiš termosicu i isprintaš lockerz natpis :P sve ukupno 50 kn termosica i 50 lipa list papira

ne budite seljaci :P

to je isto kao da kupite patike na pazaru pa zašijete logo Nike

LockerZ je LockerZ, jedan i jedini pravi scam

xD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice