Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.393.473
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
Jari kaže...
Perkan777 kaže...
puma_vkci kaže...
Perkan777 kaže...

Ajde samo da dodje do utorka.Mislim da ce mailovi doci za vikend.

trebali bi..

mislim da su skroz za*ebali 2. redeem..

nisu trebali stavit 2 dana zaredom

Ja isto mislim da su se zajba** jer je previse nagrada podijeljeno a mozda nemaju pokrica za sve ili jos moraju nabavit.

ili je mozda  to sve bio jedan veeeeliki bug  sto su svi mogli reedemat lakse neko ikad

nije

ADD my Xfire : kruno1 ;))
16 godina
odjavljen
Lockerz

I tko ima koliko bodova?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

406-200 za psp

into the mouth of hell we march
15 godina
neaktivan
Lockerz

292-200..PSP

ADD my Xfire : kruno1 ;))
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 22:21 (puma_vkci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

606-425 za ipod nano 16gb...

16 godina
protjeran
Lockerz

900-200(PSP)-40(usb)

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

Ne shvaćam onda kako dobiti bodove. Što svaki dan trebam igrati tu igru gdje mi padaju ti bodovi i onda ih tako dobijem ili?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Ne shvaćam onda kako dobiti bodove. Što svaki dan trebam igrati tu igru gdje mi padaju ti bodovi i onda ih tako dobijem ili?

E a di se igra ta igra,ja to nisam uopce igro ni nemam to nigdje

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
protjeran
To si trebao igrat na pocetku kad si se registrirao.Mogao si dobiti oko 30 bodova.
Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
15 godina
neaktivan
Lockerz

410-220 Za PSP (nadam se)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

Ček, znaći bodove mogu dobit samo ako se logiram, odgovaram na daily pitanja i invitam frendove?

Kako jadno! Pa to je nemoguće skupiti barem 200 bodova!

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Ček, znaći bodove mogu dobit samo ako se logiram, odgovaram na daily pitanja i invitam frendove?

bas suprotno svaki dan dobis 4 ( 8 bodova ako si z lister) samo ako se logas+ 2(4) za svakog kog dovedes...za mjesec dana skupis 200 bodova bez problema

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 18:29 (Lockerzboy).
16 godina
odjavljen
Lockerzboy kaže...
Axlus kaže...

bas suprotno svaki dan dobis 4 ( 8 bodova ako si z lister) samo ako se logas+ 2(4) za svakog kog dovedes...za mjesec dana skupis 200 bodova bez problema

Sam malo, znaći ja tu stranicu uopće ne trebam posjećivati, ali ću svejedno svaki dan dobit 4 (8) bodova?

D=mc2, Deinstein
15 godina
neaktivan
Lockerz

Neeee, da je tako bilo bi prelagano dobivati bodove. Svaki dan se trebas logirati i odgovoriti na pitanje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

hoču li moći uzet ipod+imac+macbook

Neznam di se ide za to .

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

kakvo je to pitanje??

15 godina
neaktivan
M0by kaže...

Neeee, da je tako bilo bi prelagano dobivati bodove. Svaki dan se trebas logirati i odgovoriti na pitanje.

brate vrati se na pocetak pa citaj sve ima objasnjeno!!!

17 godina
Lockerzboy kaže...
RPG vs TENK kaže...

kakvo je to pitanje??

Mutavo xD

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
16 godina
odjavljen
Lockerz

Koliko se po danu može zaraditi po daily pitanjima? Ja uvijek zaradim dva boda.

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ako nisi z lister 2 boda, a ako si z lister onda 4 boda.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RPG vs TENK kaže...

Omg pa kolko to bodova imas.

16 godina
protjeran
Lockerz
Friday update--We sent out a wave of second receipts last night and will send out more tonight and throughout the weekend. You will hear from us by Tuesday, December 15. Please relax and enjoy your weekend:-)

Ajde hvala bogu napokon su poceli slat.Nadam se da cu sutra kad se probudim ugledat neki lijepi mail.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

I vi još vjerujete ovom?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoolBannedOnThisForum kaže...

I vi još vjerujete ovom?

normalno da vjerujem...dobit cu psp

16 godina
neaktivan
Da, sigurno
NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Da, sigurno

kad ga ja budem drzo u ruci ti ces rec a jesma budala bio....

16 godina
neaktivan
Obecavam, sluzbeno cu reci na forumu da sam glup! Ali kad vidim na papiru pored paketa i psp-a da pise tvoj forum nick i ispod bug forum
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Obecavam, sluzbeno cu reci na forumu da sam glup! Ali kad vidim na papiru pored paketa i psp-a da pise tvoj forum nick i ispod bug forum

evo moze cim dode stavit cu sliku s mojim potpisom tu..

16 godina
protjeran
Lockerz

Ja se isto obavezujem da cu to napraviti.Vec sam dobio oklau kad je netko sa foruma rekao da necu dobiti majicu.HEhe ko je onda ispao glup.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Evo naso sam malu foru s dailies pitanjima.

http://static.lockerz.com/sites/default/files/daily/post/20091212-bannerImage.jpg

Tamo gdje vam je datum mijenjajte ga i dobit cete dailies pitanja unaprijed.Fora

Moj PC  
2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice