Google mijenja prikaz imena jezera Ontario nakon T

poruka: 7
|
čitano: 2.010
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google mijenja prikaz imena jezera Ontario nakon T".
14 godina

da ako gledaš sa ip iz usa ali iz druge zemlje npr canada prikazuje se ontario. Ne postoji nikakvo tijelo Ujedinjenih naroda ili međunarodni zakon koji bi jednoj državi dao pravo da promijeni ime vodenim površinama

0 0 hvala 0
16 godina

da prisnažim o mudroslovlju DDTa:

https://www.instagram.com/p/DYGbJiMMNT1/

Daddy Trump na najjakije !

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Velika zadovoljština za komadanta Marka, Blafa, Žalosnu Sovu, pesa Floka i sve ostale Vukove. Ako ne znaš šta je bilo, to su junaci koji su gonili bandu crvene mundire sve do izvora kako bi danas Baron imao slobodno jezerjao.

8 0 hvala 0
10 godina

to sam prvo pomislio - vukovi s jezera amerika.... nek ga netko.dozove pameti, kakati po cijelom svijetu je jedno, dirati u komandanta marka je posebna kategorija..sto je sljedece, darkwood?

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

dobro da su promijenili ime, zamislite da nisu... Trump bi se naljutio i ispustio svu vodu iz jezera!

Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina

Mango Musolini misli da je SAD upravlja svijetom i da može određivati takve stvari... Malo je nesvjestan da je potrošio ono reputacije i poštovanja što su imali prije njega.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Re: Google mijenja prikaz imena jezera Ontario nak
Solo761 kaže...

Mango Musolini misli da je SAD upravlja svijetom i da može određivati takve stvari... Malo je nesvjestan da je potrošio ono reputacije i poštovanja što su imali prije njega.

Piša on po cijelom svijetu i reputacija SAD-a možda javno pada, ali u pozadini su kolonije i dalje kolonije i carstvo se i dalje širi. Eno ti Japan, američka baza u Okinawi se proširuje (kao i mnoge druge) i to premještanjem lokalnog brda/planine u more. Enormna devastacija okoliša/biodiverziteta. Lokalci protestiraju i nitko ih ne želi tamo ali lokalna vlast im ne može ništa, kao ni vlada. Rade šta hoće. Ipak ne može to ići još dugo, kolabirat će kao i svako carstvo prije njih. Ovi oholi potezi su tipični auto-destruktivni završni pokušaji očuvanja dominacije.

CompleteRelativity
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice