ako netko treba pozivnicu, imam ih ja još par.
neka se javi na pm.
da broj pozivnica je ogranicen :D
ako netko treba pozivnicu, imam ih ja još par.
neka se javi na pm.
da broj pozivnica je ogranicen :D
Vi niste normalni.
Raspravljate tu cilo vrime o stvarima sa lockerza,a niko nista nije dobija,nekima triba psihička pomoć.
Da, slažem se, nekima isto treba psihička pomoć... Jednom je rečeno da je scam, drugi put je rečeno da je scam, treći put je rečeno da je scam, al Bože moj, zar mora svaki 2. reć da je scam?!?! Ok, shvatili smo poantu, ne zanima nas xx istih komentara i pokušaj nabijanja nekakvih kompleksa.
E zaboravio sam reci... Lockerz je scam :)
gle perkane ti meni probaj uzet xbox ak budem imo bodovoa .. ako ne onda mi uzmi ps3 ... ak ja nebudem mogo opet ko prosli put ... kad saznate kad ce novi reedem recite tu na forumu :D
We will be sending the remaining second receipts throughout the day, and tonight until midnight (U.S. Eastern Time). Please do not worry if you have not received your receipt--you should receive it today. Please bear with us today as we are experiencing a very high volume of traffic on the site--performance may be spotty or slow.
evo to je najnovija poruka sa facebooka...
Kad je sljedeći reedm?
znaci, kada je sljedeci reedem? nakon sto sam cuo sto datuma i nista nije bilo.
ovo je zadnje sa fejsa "We will be sending the remaining second receipts throughout the day, and tonight until midnight (U.S. Eastern Time). Please do not worry if you have not received your receipt--you should receive it today. Please bear with us today as we are experiencing a very high volume of traffic on the site--performance may be spotty or slow."
lockerz down:
Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.
Thanks, The Lockerz Team
OMG noooooooooooooooo.
Negdje sam naso da PSP dolazi s najnovijim FW-om. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Necu ga moci hackat.
Zadnja stranica koju sam pročitao je bila 96. ... Dođem danas natrag nakon par dana i vidim 102 stranice...
Očekivao sam da je netko nešto dobio, a kad ono EPIC FAIL... I ekipa dalje raspravlja kad će drugi redeem...
Al ipak kad malo razmislim, svi su dobili nešto! Kiflu u usta! -.-"
EDIT: ovdje ima par ambicioznih likova, koji bi tvrdili da nije scam i u slučaju da im Lockerz osobno prizna da je sve prevara...
Prema onom brojacu do reedema je ostalo 2 dana i 2 sata.Znaci u cetvrtak oko pomoci.
naci trebali dobit do 6 h sutra 2st reciept...sumljam da cemo dobit ali dobro -.-
OMG noooooooooooooooo.
Negdje sam naso da PSP dolazi s najnovijim FW-om. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Necu ga moci hackat.
Lol hvala ali netreba.Mislim samo da sam preambiciozan.
Ajde zelim sutra kad se probudim da vidim nesto u mail pretincu.
BTW iz osnova elektrotehnike imam jedan zakljuceno DAM
naci trebali dobit do 6 h sutra 2st reciept...sumljam da cemo dobit ali dobro -.-
bez uvrede, ali 2st? wtf?! hahahaahhaha
Manje lockerza i redeemanja, a više učenja i bit će bolje ;) :P
bez uvrede, ali 2st? wtf?! hahahaahhaha
hahaha...tek sam sad skuzio...sj*bo sam se...2nd....
loool, kad dobis digitalnu elektroniku onda ce bit veeeliki DAM XD
sry na offu
loool, kad dobis digitalnu elektroniku onda ce bit veeeliki DAM XD
sry na offu
Šta digitalnu, analogna elektronika aka sklopovi još gore!
Shebali su me skroz.Mamicu im hebem lažovsku pi*ke prevarantske.
Poslali su mi mail gdje mi pise da je narudzba stopirana i da su mi bodovi stavljeni na nulu.OMG
Kurve jedne.
Shebali su me skroz.Mamicu im hebem lažovsku pi*ke prevarantske.
Poslali su mi mail gdje mi pise da je narudzba stopirana i da su mi bodovi stavljeni na nulu.OMG
Kurve jedne.
Fejko si mailove zato su ti uzeli bodove mogo sam i misliti da nemozes imati 800 bodova na posten nacin.
Neznam za vas ali ja sam dobio poruku od lockerza i sorry na glupom pitanju, ali mozemi neko rec kako da stavim sliku tog e maila...
Napravi screen shoot i otvori paint i tamo klikni paste.Pa spremi kao jpg i postaj na bug forum.
A sta ti pise u mailu?
Mene su zahebali.
dobro, gamad jesu, ja sam dobio neki mail da nemaju vise ipoda, da se dogodio neki glitch i da mi ostaju svi bodovi, a kao znak da im je zao daju mi amazon gift card od 50$... vau kako velikodusno
kolko sam skuzio, 60% ljudi je dobilo tako, 30% ih je bannano, a mozda 10% dobiva ono kaj su redeemali... koje li slucajnosti
OMG cestitam.
Izgleda da nisu sve zahebali ko mene.
da i meni su poslali da više nemaju i onda se ispričavaju tako što če mi kao poslati 50 dolara za amazon. baš su velikodušni za to si nemogu ništa pošteno uzet