Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.390.495
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
neaktivan
RE: Lockerz
Beckz kaže...

ako netko treba pozivnicu, imam ih ja još par.

neka se javi na pm.

da broj pozivnica je ogranicen :D

Izrada CLan WEB-ova (www.ubizec-hosting.tk),Ubizec Clan(www.ubizec-clan.tk),Ubizec Forum(www.ubizec-forum.tk),Ubizec Radio(www.ubizec-radio.tk)
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

Vi niste normalni.

Raspravljate tu cilo vrime o stvarima sa lockerza,a niko nista nije dobija,nekima triba psihička pomoć.

Da, slažem se, nekima isto treba psihička pomoć... Jednom je rečeno da je scam, drugi put je rečeno da je scam, treći put je rečeno da je scam, al Bože moj, zar mora svaki 2. reć da je scam?!?! Ok, shvatili smo poantu, ne zanima nas xx istih komentara i pokušaj nabijanja nekakvih kompleksa.

17 godina
Lockerz

E zaboravio sam reci... Lockerz je scam :)

I'm going woo woo

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

gle perkane ti meni probaj uzet xbox ak budem imo bodovoa .. ako ne onda mi uzmi ps3 ... ak ja nebudem mogo opet ko prosli put ... kad saznate kad ce novi reedem recite tu na forumu :D

xF: rebelsy

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

We will be sending the remaining second receipts throughout the day, and tonight until midnight (U.S. Eastern Time). Please do not worry if you have not received your receipt--you should receive it today. Please bear with us today as we are experiencing a very high volume of traffic on the site--performance may be spotty or slow.

evo to je najnovija poruka sa facebooka...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Kad je sljedeći reedm?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

znaci, kada je sljedeci reedem? nakon sto sam cuo sto datuma i nista nije bilo.
ovo je zadnje sa fejsa "We will be sending the remaining second receipts throughout the day, and tonight until midnight (U.S. Eastern Time). Please do not worry if you have not received your receipt--you should receive it today. Please bear with us today as we are experiencing a very high volume of traffic on the site--performance may be spotty or slow."

lockerz down:

Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.

Thanks, The Lockerz Team

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 17:47 (tuna1337).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

OMG noooooooooooooooo.

Negdje sam naso da PSP dolazi s najnovijim FW-om. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Necu ga moci hackat.

http://www.psihijatar.com/

16 godina
neaktivan
Lockerz

Zadnja stranica koju sam pročitao je bila 96. ... Dođem danas natrag nakon par dana i vidim 102 stranice...

Očekivao sam da je netko nešto dobio, a kad ono EPIC FAIL... I ekipa dalje raspravlja kad će drugi redeem...

Al ipak kad malo razmislim, svi su dobili nešto! Kiflu u usta! -.-"

EDIT: ovdje ima par ambicioznih likova, koji bi tvrdili da nije scam i u slučaju da im Lockerz osobno prizna da je sve prevara...

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 18:28 (Gunner_V).

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Prema onom brojacu do reedema je ostalo 2 dana i 2 sata.Znaci u cetvrtak oko pomoci. Osmijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

naci trebali dobit do 6 h sutra 2st reciept...sumljam da cemo dobit ali dobro -.-

into the mouth of hell we march

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gauta kaže...
Perkan777 kaže...

OMG noooooooooooooooo.

Negdje sam naso da PSP dolazi s najnovijim FW-om. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Necu ga moci hackat.

http://www.psihijatar.com/

Lol hvala ali netreba.Mislim samo da sam preambiciozan.

Ajde zelim sutra kad se probudim da vidim nesto u mail pretincu.

BTW iz osnova elektrotehnike imam jedan zakljuceno DAM

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
16 godina
neaktivan
Lockerzboy kaže...

naci trebali dobit do 6 h sutra 2st reciept...sumljam da cemo dobit ali dobro -.-

bez uvrede, ali 2st? wtf?! hahahaahhaha

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 20:25 (marko009).
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Manje lockerza i redeemanja, a više učenja i bit će bolje ;) :P

Can't find a better Jam!
15 godina
neaktivan
marko009 kaže...
Lockerzboy kaže...

bez uvrede, ali 2st? wtf?! hahahaahhaha

hahaha...tek sam sad skuzio...sj*bo sam se...2nd....

17 godina
neaktivan

loool, kad dobis digitalnu elektroniku onda ce bit veeeliki DAM XD

sry na offu

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 23:06 (Jari).
15 godina
neaktivan
Jari kaže...

loool, kad dobis digitalnu elektroniku onda ce bit veeeliki DAM XD

sry na offu

Šta digitalnu, analogna elektronika aka sklopovi još gore!

http://manutd-cro.com/forum/index.php
16 godina
protjeran
Lockerz

Shebali su me skroz.Mamicu im hebem lažovsku pi*ke prevarantske.

Poslali su mi mail gdje mi pise da je narudzba stopirana i da su mi bodovi stavljeni na nulu.OMG

Kurve jedne.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Shebali su me skroz.Mamicu im hebem lažovsku pi*ke prevarantske.

Poslali su mi mail gdje mi pise da je narudzba stopirana i da su mi bodovi stavljeni na nulu.OMG

Kurve jedne.

Fejko si mailove zato su ti uzeli bodove mogo sam i misliti da nemozes imati 800 bodova na posten nacin.

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
neaktivan
Lockerz

Neznam za vas ali ja sam dobio poruku od lockerza CoolCool i sorry na glupom pitanju, ali mozemi neko rec kako da stavim sliku tog e maila...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Napravi screen shoot i otvori paint i tamo klikni paste.Pa spremi kao jpg i postaj na bug forum.

A sta ti pise u mailu?

Mene su zahebali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
Dear Z-Lister,

Congratulations on your recent redemption! We have sent your PSP Rock Band Bundle order to our warehouse. It will be shipped from our warehouse in the next few days. We will provide an email confirmation indicating the date your prize was shipped. For items that will be shipped via UPS, we will also provide a tracking number at that time.

Thanks for taking part in our November Z-List Only Redemption. We hope you enjoy your prize!

The Lockerz Crew

nezeli mi zaljepit print screen, jel treba stisnut desnui klik ili nekako drugacije zaljepiti

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
skuzio am kako ide :D

evo sad cu stavit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dobro, gamad jesu, ja sam dobio neki mail da nemaju vise ipoda, da se dogodio neki glitch i da mi ostaju svi bodovi, a kao znak da im je zao daju mi amazon gift card od 50$... vau kako velikodusno

kolko sam skuzio, 60% ljudi je dobilo tako, 30% ih je bannano, a mozda 10% dobiva ono kaj su redeemali... koje li slucajnosti

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 9:18 (marko009).
16 godina
protjeran
Lockerz

OMG cestitam.

Izgleda da nisu sve zahebali ko mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
Hvala perkane...zao mi je sta svi nisu dobili sta u htijeli...evo vam sliak mog e maila

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dao Bog da dobiješ i da mi dokažeš da sam u krivu kada kažem da je to žešći scam. Svakako postaj fotke.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
protjeran
Lockerz

Evo zasto nema nagrada pogledajte sta im se dogodilo u warehousu.I toliko o profesionalnosti.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Evo sta su meni poslali

FAIL FAIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da i meni su poslali da više nemaju i onda se ispričavaju tako što če mi kao poslati 50 dolara za amazon. baš su velikodušni za to si nemogu ništa pošteno uzet

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice