Psi pod zvijezdama: kraj svijeta nije problem, pro

poruka: 7
|
čitano: 2.000
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Psi pod zvijezdama: kraj svijeta nije problem, pro".
8 godina

i bez apokalipse preživljavamo u ovom "civiliziranom" svijetu..hebu te od rođenja pa do odlaska u vječna lovišta...pitajte naše umirovljenike kako preživljavaju sa 500-600 eura mirovine 

apokalipsa bez apokalipse

stambeni kredit od 200000E...rata 875*30 godina=315000E...ako dobiješ 60m2 možeš se tući nogom u gluteus

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
5 0 hvala 1
22 mjeseca
Re: Psi pod zvijezdama: kraj svijeta nije problem,
Alternativa je čim odeš u mirovinu bježati u neku jeftinu zabit, gdje su useljive kuće ispod 30 000 eura, čak i 20 000. E tu može biti kočnica obitelj i unuci ako već djeca nisu odselila dalje.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
16 godina
Treba dogurati do mirovine, jos 30ak godina.
3 mjeseca

Potpisujem sve rečeno u recenziji, no svakako bih dodao da knjigu vrijedi pročitati. Ima blago melankoličan ton s trunkama optimizma koji u je filmu bio preusiljen.

0 0 hvala 0
17 godina
HCMAA kaže...

i bez apokalipse preživljavamo u ovom "civiliziranom" svijetu..hebu te od rođenja pa do odlaska u vječna lovišta...pitajte naše umirovljenike kako preživljavaju sa 500-600 eura mirovine 

stambeni kredit od 200000E...rata 875*30 godina=315000E...ako dobiješ 60m2 možeš se tući nogom u gluteus

Pa ko vas sve tjera da zivite u metropoli u precjenjenim gajbama od 60m2.  Sam to odaberes i onda se bunis.  Za tu lovu dobis lijepo dvoriste i novu modernu kuću od 120 m2. 

8 godina
Pixel kaže...
HCMAA kaže...

Pa ko vas sve tjera da zivite u metropoli u precjenjenim gajbama od 60m2.  Sam to odaberes i onda se bunis.  Za tu lovu dobis lijepo dvoriste i novu modernu kuću od 120 m2. 

pola života sam proveo u kući sa dvorištem u centru grada...ali radi manekenke sam sad u drugom gradu pa došlo vrijeme da nakon 5 godina podstanarstva rješimo krov nad glavom...i sad važemo...130000 za kavez ili uzeti teren  i napraviti kućicu u cviću od 50m2

mada me ni stan nebi pogodio...uvik me čeka kuća u centru grada sa dvorištem i pogledom na tri tvrđave i 500 metara od mora

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
17 godina
HCMAA kaže...
Pixel kaže...
HCMAA kaže...

pola života sam proveo u kući sa dvorištem u centru grada...ali radi manekenke sam sad u drugom gradu pa došlo vrijeme da nakon 5 godina podstanarstva rješimo krov nad glavom...i sad važemo...130000 za kavez ili uzeti teren  i napraviti kućicu u cviću od 50m2

mada me ni stan nebi pogodio...uvik me čeka kuća u centru grada sa dvorištem i pogledom na tri tvrđave i 500 metara od mora

A ja bi  onda birao  more :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice