Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.391.625
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
protjeran
Lockerz

Stiglo je 100 dolara na pay pal(naravno slovenski) i sad me muči dal da kupim LRC PRO ili ER Pro ili da uzmem iz neke web trgovine nešto ali neznam koje pa mi vi preporučite.

PS:Dal se plaća kakav porez na stvari koje koštaju oko 100 dolara?

Kralju Dmitre Zvonimire, u tamnici tvoji su vojnici!

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

neznam koliko ti se SAD isplati uzimati, posto nisu sigurni...posto je onaj papak sve izdao...

isplati ti se uzet neki bidder ili slicno...i redemovati rucno...za sad...ako sta novo ne izmisle...

a za predmete od 100 dolara naravno da se placa porez i carina, pa placas ga od 160kn na dalje...jedino ako nisi te srece da ne gledaju i da prode...kao sta je meni dosla jednom igra od 40 dolara i nisam platio nista

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Lockerz
RuskeGTT kaže...

neznam koliko ti se SAD isplati uzimati, posto nisu sigurni...posto je onaj papak sve izdao...

isplati ti se uzet neki bidder ili slicno...i redemovati rucno...za sad...ako sta novo ne izmisle...

a za predmete od 100 dolara naravno da se placa porez i carina, pa placas ga od 160kn na dalje...jedino ako nisi te srece da ne gledaju i da prode...kao sta je meni dosla jednom igra od 40 dolara i nisam platio nista

Ok hvala,ali sam još jedno pitanje meni je valuta u eurima pa jer mogu ja svejedno kupovat u trgovini u kojoj je cijena u dolarima?

Kralju Dmitre Zvonimire, u tamnici tvoji su vojnici!
15 godina
Lockerz

preracuna ti...

na paypalu ti pise stanje u dolarima i evrima...

npr. neznam platis 10 dolara, skine ti 7-8 evra...i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Posto svi znamo da je lrc sad upitan dali je checker detektiran? Znaci dali sa njime mogu checkirati ptz.place a ostalo da radim rucno?
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
15 godina
Lockerz

ja sam zadnji redem, onaj regional, koristio LRC za detektiranje pocetka redema...zvonio je, ugasio sam ga i u mozilli rijesio ostatak rucno...dobio potvrdu za nagradu (20 dolara) i to je to...sad cekam

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ma meni je jedan acc bio flagged a sa dva sam reedemo i dobio potvrde samo me zanima dali se nesti promjenilo! Kad reedemam sa acc koji je cist probat cu sa flagganim da vidim hoce li doci ista inace dobio sam 5$ nakon sto je flagged ali nikakvu poruku o banu ili ista slicno!
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
14 godina
protjeran
Lockerz

Danas ce bit reedem?Ili kad?Moze mi neko dat program koji ono zvoni kad je reedem??

Download Microsoft PACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Sve je to uredu ali kad je bio reedem za istocnu evropu?

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Imam pitanje, kako sad prebaciti tih 5$ na drugi acc? jer koje god da označim traži da dodam karticu, iako ne kužim, prebacio bih samo tih 5 dolara, zakaj hoće karticu? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Lockerz

Kad je reedem sljedeci?Moze li mi neko pomoc da dobijem neku nagradu da mi malo objasni kako lakse do nagrade.I da mi da program onaj.Bio bi mu jako zahvalan.

Download Microsoft PACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

a sta mislite da koristimo ER Free sa autofillerom i checkerom svakih 3 sec ! oce nas onda flaggirati? ili ipak moram ugasit bot pre nego selogiram na ptzplace?

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

koliko puta mogu gledati jedan video ?

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/

0 0 hvala 0
15 godina

3.

15 godina
Od sutra svaki dan iducih tjedan dana je jedan reedem nazalost mozete samo jednom nesto uzeti i vjerovatno ce biti na svakom malo nagrada stoga se nemojte zaletati i uzeti neku glupost! Ja nazalost sudelujem i samo 2 posto su mi ostali acc bananni to jest jedan je jos aktivan pa cu probati nesto i s njim!
17 godina
neaktivan
Lockerz

Sad mi nista nije jasno. Ako ja sutra budem ucestvovao u reedemu za istocnu evropu i afriku znaci ja necu moci ucestvovat u ovim flash reedem-ima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hrvatska je spadala u zapadnu! Moci ces ali od tih 21 reedem mozes samo jednu nagradu uzet
17 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam iz BiH ja spadam u istocnu evropu  XD 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zbog ovih flash reedema su smanjili nagradni fond za ohoho

sad je najveca nagrada ipod touch 32gb

i paypal 100$

samo da ne bude prije 19h
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
protjeran
Lockerz

Reedem ce bit navecer?ili?Koliko on traje?

Download Microsoft PACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dodoostyl1337 kaže...

Reedem ce bit navecer?ili?Koliko on traje?

25 min max

15 godina
Mitch kaže...

i paypal 100$

ima itekako nagrada drugih po 100 i vise dolara...samo treba trazit malo...odlicni redemovi ce biti...posto ima masu nagrada vrijednih...nasao sam cak jednu stvar od 265 dolara

samo me zanima nesto...jel cemo moc upast u svaki redem dok ne pokupimo 1 nagradu? ili samo jednom upast?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 20:45 (RuskeGTT).
14 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...
Mitch kaže...

i paypal 100$

ima itekako nagrada drugih po 100 i vise dolara...samo treba trazit malo...odlicni redemovi ce biti...posto ima masu nagrada vrijednih...nasao sam cak jednu stvar od 265 dolara

samo me zanima nesto...jel cemo moc upast u svaki redem dok ne pokupimo 1 nagradu? ili samo jednom upast?

Dok se ne pokupi nagrada.btw ima neko onaj program koji zvoni kad je reendem?

Download Microsoft PACK
15 godina
neaktivan
Lockerz

jel reedemi kreću od danas ili sutra

Neću žvaku oću kusur

0 0 hvala 0
15 godina
Mislim da od sutra ali svasta je moguce! Ja cu sutra upaliti lrc pa sta bude bude idem prvo sa flaganim acc zanima me sta ce pisati a i odmah mogu lrc istestirat dali radi bez banova sa hot keys
15 godina
neaktivan
Lockerz

nije mi jasna jedna stvar reedemo sam sad na prošlom 10 dolara, al sam dobio mail da sam varao ili nešto tako, premda sam već ranije reedemo neke gluposti i sve uredno došlo, budući da im nisam slao nikakve poruke, neznam jel bi sad na idućem reedemu sve trebalo bit u redu ako nešto reedemam, a ne da ispadne ja uzem nagradu pa me opet "optuže" za nešto sa čim nemam veze

Neću žvaku oću kusur

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Jos malo pa cu kupiti ps3 s lockerza.LOL u par dana sam skupio 150k bodova sa onim programom a ostalo mi je jos hrpu filmica sa 500 ptz-a xD

Prodajem lockerz botove i minecraft gift kodove JEFTINO!!!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Jos malo pa cu kupiti ps3 s lockerza.LOL u par dana sam skupio 150k bodova sa onim programom a ostalo mi je jos hrpu filmica sa 500 ptz-a xD

Ne dostavljaju u Hrvatsku i moras jos doplatit uz te PTZove :D

Download Microsoft PACK
16 godina
Perkan777 kaže...

i umjesto njega ces dobit 300$

16 godina
jel zabranjeno LPA ?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice