to i ja mislim...sad su najvj to skuzili onih koji su koristili pa im nece dat drugi put da udu, a nama ostalima oce...bo
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.402.274
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
na koji link trebam ic
ptzplace.lockerz.com mi neće
ja odem na ptzplace.lockerz.com
i samo comming soon
joj molim te ako se ne kuzis odjahaj! ili nauci sve sta treba na vrijeme...
blatis sliku velikog ayrtona sa svojim glupostima...
to i ja mislim...sad su najvj to skuzili onih koji su koristili pa im nece dat drugi put da udu, a nama ostalima oce...bo
da je bar tako
onda bi nas jako malo ušlo u sljedeći reedem :D
posto mi je lazni slovenski acc pa ga mislim izbrisati nakon sto to nesto kupim ?
i samo comming soon
ma ti odjahaj
nece mi ic na ptzplace
OMG NEZNAJU POSLATI UPIT NA VLASTITU BAZU PODATKA!!!!OMG
posto mi je lazni slovenski acc pa ga mislim izbrisati nakon sto to nesto kupim ?
ma sta ti mislis uzet sa tim parama? ne trebaju ti pare za uzet nesto, nego ptz-i
ma sta ti mislis uzet sa tim parama? ne trebaju ti pare za uzet nesto, nego ptz-i
Ma mislim sebi nesto sitno uzeti preko net-a ili nekakav toolic za lockerz ..
Nemoze biti anti bot kad sam ja sa firefoxom usao u reedem!
i samo comming soon
ma ti odjahaj
nece mi ic na ptzplace
bas ne citas sta se dogada ovdje a ? ugasili su stranicu nakon minute...ne radi logicno da ni tebi ne radi...
kad bude poceo klikni samo na redeem gdje sad klikas i pisat ce ti: HI (ime) YOU HAVE xxxxx PTZ - REDEEM i kliknes tu i udes
Pa to sam se ja zajebavo s enseceom prosli redeem. Rekao sam da imaju nekog majmuna koji samo po tipkovnici valja s glavom i tako pisu querije. :P
a to...e to neznam...moguce da trebas imat, neka ti kazu oni koji znaju, ja sam odmah verificirao cim sam napravio account
Hvala ruske
nis :)
Pa to sam se ja zajebavo s enseceom prosli redeem. Rekao sam da imaju nekog majmuna koji samo po tipkovnici valja s glavom i tako pisu querije. :P
Haha pa nisi daleko od istine.Onaj glupi King Kumar nista nezna a lockerz ga hvali.Pobro kod za detektiranje botova od Gray-a i sad je on faca lolz
cek taj king kumar, tko je to uopce? sta on ima veze sa lockerzom? je neki sponzorusho kao dave i anthony
ma kako si usao kad nema redeema sad!
cekaj da bude...
maknuli su obavijest da je bio redeem...greska je neka 100% bit ce kasnije
Pa napisali su na FBu da je bila greska i da jos cekamo..
opet cekat...radije bi cekao u 2-3 ujutro nego sad kad bi mozda nesto pametnije radio a ne ovo
a to...e to neznam...moguce da trebas imat, neka ti kazu oni koji znaju, ja sam odmah verificirao cim sam napravio account
Perkane znas li ti odgovor ?
ja po 200$ ako neće bit onda idem na 10x video ptz, pa cu nesto na shopu ugrabit
ja po 200$ ako neće bit onda idem na 10x video ptz, pa cu nesto na shopu ugrabit
jel ti znas da nema shopa za hrv? i pitaj boga kad ce bit, ako ce uopce bit
Perkane znas li ti odgovor ?
Netrebas imati!Ja imam jedan verificirani i par fake!
btw captcha bypass radi kao i uvijek besprijekorno :)
BTW2 KING kumar je kao neki "programer".Uglavnom sjedi tamo i dobiva pare!
Ja idem sve ručno, znači i e-mail i shipping, ciljam na 10X na Playu :D
dakle sponzic je
isto kao ona dva pedeja A&D
Ja i ruske smo bili u posebnom redeemu. Svaki ubo 10x 256 error.