Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.402.514
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Aaaaa, ja ne vjerujem, ja sam do 18:20 u školi :( Znači odma moram doma ić...Kuratz, ja se nadam da neće bit u 6. xD
ja cu ga vjerovatno propustiti, steta, ali eto, sretno svima! :P
Samo da ne bude do 7 ipo, skola mi je do 7.
Al jos mi nisu poslali ni nagradu sa 4 redeema od onih 5X..
odlicno!!! 18-22 je!
nego ljudi, ocete vi ic sa LRC-om posto zadnja 2 redeema su banali ljude koji su ga koristili? koja je situacija sa time? jesu poboljsali to? ja neznam nekako sam skeptican, mozda bi se isplatilo rucno ic...bo
Kako reedem funkcionira?
Samo odem i lupim bezbeze na 15$ i dobijem ih ili nesto drugo?
Ček perkan, koji k ce ti shell booter??
Ja ti zelim svu srecu :)
Jel se gube bodovi ako se ne reedema (a pokusalo se)
Ja ti zelim svu srecu :)
Jel se gube bodovi ako se ne reedema (a pokusalo se)
hvala :D
mislim da se ne gube :P
Evo prvi put sam u prilici nešto redeemat pa ima par pitanja u vezi toga. Tražio sam na lockerz odgovore ali ništa nisam našao.
1. Ako sam npr. ja spojen na lockerz i počme redeem moram li se ja prvo odlogirati i ponovno logirati da bih mogao redeemati ili samo odmah idem u redeem.
2. Koja je razlika u novčanim nagradama na paypalu u redeem-u na nekima piše Cash a nekima Credits, je li to isto ili ima neke razlike?
Evo prvi put sam u prilici nešto redeemat pa ima par pitanja u vezi toga. Tražio sam na lockerz odgovore ali ništa nisam našao.
1. Ako sam npr. ja spojen na lockerz i počme redeem moram li se ja prvo odlogirati i ponovno logirati da bih mogao redeemati ili samo odmah idem u redeem.
2. Koja je razlika u novčanim nagradama na paypalu u redeem-u na nekima piše Cash a nekima Credits, je li to isto ili ima neke razlike?
Reedem se vrši na ovoj stranici http://ptzplace.lockerz.com/ , a ne unutar samog lockerza
tamo ti je samo katalog
a za ovu razliku ne znam..mislim da je isto
1. uzmi si neki checker koji provijerava kad je redeem...npr lrc free on to radi svake 3 sekunde i kad redeem pocne on zazvoni i odma ti otvara ptzplace.lockerz.com..a to je web str na kojoj redeemujes inace i da ne koristis checker morao bi ici na redeem gore ono zeleno pa bi te prebacilo na ptzplace pa se moras logirat i tek onda redeemat zato ovo je najbrza metoda..a ako imas lrc pro jos brze!
2.isti khurac samo malo drugacije zapakovano!
jel lrc pro sad siguran za redeemanje...ovi s prijasnjih redeemova su dobili ban jbt?
to i ja pitam, ali nema odgovora...
i imas jos nesto zasto kad idem s lrc pro na simulator ono onormalno sacekam 5 sec i kad prodje nece da ode dalje ja moram ici sign in..jel to normalno ili?
jos 10 minuta :D
onaj lik je izdao kako se moze prokuziti LRC sad je enesce napravio update i trebao bi biti undetected!
i imas jos nesto zasto kad idem s lrc pro na simulator ono onormalno sacekam 5 sec i kad prodje nece da ode dalje ja moram ici sign in..jel to normalno ili?
?
i koliko da stavim check time jel u redu 0.1 sec...molim neko odgovor na ova 2 pitanja
pa kad prode 5sec stisnes sign in to je normalno! ja check time mijenjam nekad 0,1 nekda 0,3 i tako stavi kako hoces...
onaj lik je izdao kako se moze prokuziti LRC sad je enesce napravio update i trebao bi biti undetected!
ne pouzdajem se u to...
btw. ima li koji dobar alerter, moze li link? ALERTER, ne LRC...mislim da ga necu koristiti...samo mi treba obavijest kad pocinje redeem, pa onda u mozilli rijesim stvar i bok
ne zelim izgubiti acc sa skoro 3000 hiljada ptz
edit: jel dovoljno da iskljucim u LRC PRO onu opciju enable LRC redeem script? tako da mi samo zvoni i da ne ide sam program dalje...
jel ko redeemao ista?
kad danas nije!?
Mislis 300k ako se bojis ici sa primarnim acc valjda imaj jos neki sekundarni!? lrc kao checker nije bio detektiran nego njegoca reedem scripta koliko sam ja citao na TP...na updateu pise Major internal code changes!
jel dovoljno da iskljucim u LRC PRO onu opciju enable LRC redeem script? tako da mi samo zvoni i da ne ide sam program dalje...
ic cu rucno u mozilli
nemam drugi account
Necu tu reci ako dobijes ban da ja budem kriv ako hoces koristi lrc za checkiranje a firefox za ostalo!
Ček perkan, koji k ce ti shell booter??
Jos ne znam tocnu svrhu ali vec imam par ideja.
LRC PRO DANAS 100% RADI!