Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.398.447
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kod mene ne radi, kao da nije poceo
Ovo je stvarno nisko.. cjelo vrijeme sam na stranici i nisam vidio da je reedem, na njihovoj PTZ place nema ništa, a na stranici nisu navjestili da je REEDEM, a stranicu nema teorije da je učita, tek kad je izgleda završio REEDEM, stvarno imaju jadne servere. Uče nas da u ovom svjetu nemožeš ako nevaraš i lažeš. Jadno..
Nema više 15$, samo još 10$ i 5$ ostalo..
nije ni bio ;)
nije ni bio ;)
GOTOVO !
bio je 100%, dajem SS
No shit Sherlock!! XD
Ovo je stvarno nisko.. cjelo vrijeme sam na stranici i nisam vidio da je reedem, na njihovoj PTZ place nema ništa, a na stranici nisu navjestili da je REEDEM, a stranicu nema teorije da je učita, tek kad je izgleda završio REEDEM, stvarno imaju jadne servere. Uče nas da u ovom svjetu nemožeš ako nevaraš i lažeš. Jadno..
ajd se prvo informiraj
HAHAHAHAHAHHAAHAHA PA KAJ SU ONI RETARDIRANI HAHAHAHAAHAH OPET NEMREM UĆ AHAHHAHHA
Na PTZ Place nije bilo ničega, na mailu od njih sam dobio link da ce biti tu, a nije ga bilo, pa nisam glup,lud ni slijep, dok ste vi pisali tu da je otvoren meni i izgleda drugima ničeg nema...
evo reedemao 10 $ :D
to jenki brate ja uhvatio isto 10 dolara mogo sam i više al me zajebo + ja mislio to x
Uhvatia sam 50$ :)))))
Sad samo da posalju, jer jos nisan dobia ni od proslog.
aaa krenuo na 75$ i profulao math zadatak xD al ajde uspio sam redeemati 25$ ;D
Kaj ja jedini nemrem uć ili?
Redemao $20, da sam si slozio autofill na onom pogresnom onda bi sad dobio barem $150
Pardon, evo sad mi je došlo ugrabio 15$, valjda, pokušao onu x10 za videje al nestalo taman dok sam unosio podatke :D
ja sam taman izasao iz sobe...dodem nakon 2min u sobu vidim LRC mi zvonio odavno...
udem u mozillu, udem rucno sve bez icega, udem na paypal, vidim najvise ima 75 dolara, odem unutra, upisujem SVE RUCNO, izbaci me...vracam se dalje u paypal i vidim ima 50 dolara najvise slobodnog...izaberem 20 dolara, udem, opet SVE RUCNO i ubodem :)
najveci paypal ubod moj za sad...i to sve rucno...
u 1. pokusaju sam bio pohlepan, trebao sam ic na 50 i ubo bi 100%, pa sam drugi put odabrao malo manji iznos...i eto :)
Ja uzeo instant z-list.
Ja ugrabio 20 na drugom acc rucno na prvom dobio BAN barem tako pise!
I koje su ovo budale redemujem 5 $ na cetvrtom valu ono znate sto je bilo i imam alertpay racun i jos mi nisu poslali
a imam sekundarni acc i sa njim u 5. valu uhvatio isto 5$ i imam paypal racun i tu su mi poslali a kasnije redemano :S
evo uspio i s drugim acc rucno ugrabit 10$ ;)
ja reedemao decalze
sto sad?
evo uspio i s drugim acc rucno ugrabit 10$ ;)
kak ?
pa odma ti ban-a acc ako imaš 5 od 6 istih podataka
Pa s acc-om od mame.
A i sta nije da mozes na jedom kompu/ip adresi (il cemu vec) imat vise acc-ova...Recimo troclana obitelj ima 3 acc
ja uzeo 5$ nakon ne znam kolko :D hahahahha :p
Mene banali na prvom i ja otvorim firefox i rucno uzmem 20$ na drugom vratim se nazad i jos je bilo od 25...samo mi zao accounta ali nema veze zato imam druge!