Evo ak vam se da gledat Tokyo Drift pa kratit vrijeme, imate ga na RTLu. :)
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.398.524
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja i ruske smo bili u posebnom redeemu. Svaki ubo 10x 256 error.
ja sam ubo twelwe hundred dollars hahahah
može mi tko objasnit kako funkcioniraju ove aukcije?
ako ima ljudi sto zive u okolici nekog grada jesu stavili zip/postal code ili nisu u my acount? ako da jel postal code od obliznjeg grada ili tog sela...
ako ima ljudi sto zive u okolici nekog grada jesu stavili zip/postal code ili nisu u my acount? ako da jel postal code od obliznjeg grada ili tog sela...
stavis lijepo okrugli broj i bok...doc ce kako god...jedino ako nisi u posebnom mjestu/selu koji ima svoj broj pa onda pisi svoj
može mi tko objasnit kako funkcioniraju ove aukcije?
vise srece drugi put, sad smo zauzeti sa redemom
evo ovako zivim u Mirkovcima a to ti je odma uz Vinkovce
postal od vinkovaca je 32100
a od mirkovaca 32240
ja stavio od mirkovaca...pa kontam mozda je zato sto sam dobio sorry you're not in this redemption!
nema veze, ja sam u rijeci, stavio 51000 i opet nis...greska njihova je...cekajmo jos malo valjda ce biti novi
A panju jedan, morao si do neznam sad kojeg točno datuma stavit točan postal code, inače nisi u redeemu...
nema veze, ja sam u rijeci, stavio 51000 i opet nis...greska njihova je...cekajmo jos malo valjda ce biti novi
ma *ebo im ja mater 655 puta!
A panju jedan, morao si do neznam sad kojeg točno datuma stavit točan postal code, inače nisi u redeemu...
el ti neznas citat il sta? STAVIO SAM TOCAN KOD!!! KAO I RUSKE A OPET NISMO MOGLI UC!!
netko je malo kasnije skuzio da je lockerz imao gresku :D:D:D:D:D
el ti neznas citat il sta? STAVIO SAM TOCAN KOD!!! KAO I RUSKE A OPET NISMO MOGLI UC!!
Dobro jbt, chill out dude. XD
a mozda je to zato sto sam ja ovako radio: cim sam postao lockerz member upisao sam korektne podatke i nisam se selio i nisam ih mijenjao...a kako su oni rekli ako oces uc u regional redeem da mora updateat svoj account sa valid podatcima...ja to nisam uradio jer su vec bili valid mislim sta imam minjenjat kad zivim na istoj adresi! jel mozda zbog toga nisam mogao uc??
kako ne kuzis da su imali gresku kao sta im se cesto dogada...zato ce ponovno napraviti kad osposobe sve i moc cemo svi uci...nemas ti nikakve krivice...
btw. meni najvj propao izlazak danas...ako ne bude do 21 redeem
aj ok ruske ako tako kazes! vald ce popravit ... al opet ono nesto sumnjam al vidicemo :D
i, miČ, jesi uspio ubost sta?
eboga ti, odibrzo na ptzplace imas jos 15 $ stoji!
Kad će ovo, gdje će pisati da je Reedem??
USPIO sam pokupit 1200$ !
Kako?
meni uopce nema reedem :(
OOOOOMGGGGGGGGGG 10X PTZ in Play ooooomg bit će shopanjaaa :D
OOOOOMGGGGGGGGGG 10X PTZ in Play ooooomg bit će shopanjaaa :D
nice, evo ostalo jos par po 15$
Kaj smo loši? Ja sam prezadovoljan, uploadam screenshot kasnije...
daj mi 100 inace ti ne vjreujem :P