Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.390.526
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ljudi jel uspeo ko da uradi ono sa mail-om, da stigne kad se promeni stranica na redeemu?   pls help!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

molim pozivnicu:

alenthekid@gmail.com

Ja sam među onih 8% normalnih. Ako ste i vi normalni ne mojte kopirati ovaj potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Lockerz
nailer kaže...

molim pozivnicu:

alenthekid@gmail.com

Poslano. Samo se prijavi, skupljaj bodove, redeemaj nešto i to je to. Namigiva

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Lockerz

kak ja uvjek zakasnim kad neko ostavio pozivnicuMršti se

xf - cecikarlo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ove slike nagrada Rosandiću pošaljite...Smijeh

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam danas pomislio kad ce taj lockerz redeem.. jos mi ni majica nije dosla.. al evo dosla je i sad mi je puno laske :)

mislim da netrebaju slike ima dovoljno dokaza.. :D

ADD my Xfire : kruno1 ;))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Jel netko ima dobar hosting sa cron managerom?

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

Evo objavili su da će reedem biti u siječnju, neće dizati cijene proizvodima, a datum reedema je iznenađenje.

Dočekali smo 10.11.2009. što sada?
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2010 21:43 (Dodinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

ma super, i datum i vrijeme je iznenađenje...aj da barem natuknu nešto(osim da je u ovom mjesecu xD)a što je najgore neznam ni dali bi što pametno našao za uzet sa samo 180 bodovaNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

4) We will post the rules in the hallway early next week.

Znači Redeemption neće bit ni danas u kasnim satima ni sutra, nego između 25. i 31. Ja se barem nadam da je tako.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

A di vidjeti koje nagrade će biti u ovom reedem-u?

0 0 hvala 0
15 godina
BigAl kaže...

nažalost ih nemo''š vidt :( zato što postoje ćiteri koji si zapišu link i stave ga u favorite i čim je redeem samo kliknu i gotovo :(

16 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...
BigAl kaže...

nažalost ih nemo''š vidt :( zato što postoje ćiteri koji si zapišu link i stave ga u favorite i čim je redeem samo kliknu i gotovo :(

čiteri ha? 

15 godina
Lockerz

ima njih dosta :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...
BigAl kaže...

Nije to cheatanje, to je mudro iskorištavanje sustava XD

15 godina
Lockerz

hehehe....

Evo poslo sam jednom lab memberu pitanje, koja će bit pravila i kojih će bit novih stvari :) i kad bi odprilike mogao bit redeem, onda ću ocdje proslijedit mail :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

obrisano

My software doesn't have bugs, it only develops random features
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 15:40 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

... pogledajte na njihovom blogu ... kao stavili su ''Most Requested Prizes'' (mislim da to uopce nije istina)

1. Iphone 

2. Paypal

3. DSi XL in high demand.

gdje je ps3 ... gdje je xbox ... 

XD iphona uopče nema 

Neznam di se ide za to .
15 godina
protjeran
rebelsy kaže...

... pogledajte na njihovom blogu ... kao stavili su ''Most Requested Prizes'' (mislim da to uopce nije istina)

1. Iphone 

2. Paypal

Da malo bolje pratite Lockerz,to su vam 3 najčešća prijedloga bila kod predlaganja novih nagrada.I pošto je puno ljudi slalo na njihov mail da želi jednu od ovih nagrada,oni su bili tako dobro da će ove 3 najtraženije nagrade staviti u sijećanjski reedem.!Cool

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 13:45 (FireBlade3000).
16 godina
protjeran
Lockerz

Sta ste glupi.Pa xbox i ps3 su stare nagrade i one ce ostati ali samo ce dodati te 3 nove stvari iako mislim da nije puno ljudi glasovalo za to.

Po mojem misljenju trebali su staviti Nexus One.

Btw moze pomoc oko vip web maila kako da namjestim da mi dodje obavijest na mob o novoj e-poruci

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...
rebelsy kaže...

1. Iphone 

2. Paypal

XD iphona uopče nema 

O Isuse Bože! Kakav iPhone, nemogu oni tebi poslat' iPhone koji je zaključan na AT&T-u i očekivat da ti radi u Hrvatskoj bez unlocka ( koji je tehnički ilegalan ). Daj molim te prije takvih komentara nauči nešto o tome što komentiraš. Nemogu čak ni Amerima poslat iPhone, jer bi još bilo problema sa aktivacijom i plačanjem računa, počelo bi se par neukih debila pitat, o zašto im lockerz.com ne plača račune za razgovor, sms, internet i slično... Previše komplikacija u vezi toga. Tako da nema nikakvih telefona, niti će ih ikada biti za reedem.

Edit: @Perkan, ovo isto vrijedi i za tvoj Nexus One.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 14:11 (bart94).
15 godina
Lockerz

viste napisali iPhone a tamo piše iPod Touch32GB :( a to je već bilo na redeemu  Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...

viste napisali iPhone a tamo piše iPod Touch32GB :( a to je već bilo na redeemu Viče

Ne, taj 'novi' iTouch na popisu je najnovija treća generacija, koja dosad nije bila u ponudi.

15 godina
Lockerz

aha... dosat je bilo 8gb, 16gb i 64gb a sad ima i 32 ?  Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

Umjesto tih silnih ipodova koje nude(od shuffle-a do toucha u svim mogućim kapacitetima)mogli ponudit malo i druge uređaje tipa zuneHD,razne notebooke(možda koji od alienware-aNevinašce)A za mobitele,ne kužim, što ne bi mogli slat, nek daju one koji mogu bit otključani i stvar riješena.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bart94 kaže...
RPG vs TENK kaže...
rebelsy kaže...

1. Iphone 

2. Paypal

XD iphona uopče nema 

O Isuse Bože! Kakav iPhone, nemogu oni tebi poslat' iPhone koji je zaključan na AT&T-u i očekivat da ti radi u Hrvatskoj bez unlocka ( koji je tehnički ilegalan ). Daj molim te prije takvih komentara nauči nešto o tome što komentiraš. Nemogu čak ni Amerima poslat iPhone, jer bi još bilo problema sa aktivacijom i plačanjem računa, počelo bi se par neukih debila pitat, o zašto im lockerz.com ne plača račune za razgovor, sms, internet i slično... Previše komplikacija u vezi toga. Tako da nema nikakvih telefona, niti će ih ikada biti za reedem.

Edit: @Perkan, ovo isto vrijedi i za tvoj Nexus One.

sad se i ja moram javit... unlock iphonea nije ilegalan, cak niti po appleovom terms of service, zato kus! u sad-u se prodaje i bez ugovora kod at&t...

15 godina
neaktivan
Lockerz

E ljudi bacite pogleda na moj sajt www.smehdosuza.webs.com 

Sajt sam tek uradio,treba jos da ga doradjujem,ima dosta smesnih stvari,a u okviru foruma bice i tema Lockerz i bice jedno iznenadjnje za sve Lockerzase. ;)

Posetite ga pa ocenite i sami. Namigiva 

0 1 hvala 0
15 godina

slazem se ... uopce mi s ene svida niti jedna nagrada koju su stavili... ipdo je vec bilo, htio sma  i glasovao sma za : nike obucu, zuneHD, lopte i sportske dresove te sam zadnje stavio da bi mogli biti mobitele otkljucani----jedino sto mi je zao sto nisma stavio su yoisticki...to bi moglo biti npr 100-150 ptza x360/PC ili ps3 yoistick

15 godina
neaktivan

mislim da ti vip ima to samo na pretplati,daj mi reci za onu stranicu changedetection.com,kak ona provjerava promjene na stranici?kolko sam skuzio samo jednom dnevno ti ju refresha i onda posalje mail?

16 godina
protjeran
Lockerz

Nexus One je kolko ja znam otkljucan na sve mreze jer ga Google ne prodaje preko posrednika (mobilnih operatera) nego samostalno.

BTW moze li mi itko pomoc oko onog upita vezan za vip prosljedjivanje e-mail na sms.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice