stigla mi majca danas stavim sliku kasnije
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.393.804
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
aaa, meni još nije, a zlister skoro 3 mjeseca... :(
Mislimm da ce biti u cetvrat ili petak oko ponoci.
BTW sve sam usavrsio jos mi samo treba hosting s unlimited cron managerom (da mi netreba komp biti upaljen cijelo vrijeme).Dobiti cu poruku na mob cim redeem pocne hehe.
Imati ćeš false alarme. Ako je stranica npr. nedostupna, nećeš dobiti ništa nazad, a ništa se razlikuje od nečega što već imaš za usporediti, pa ćeš dobit poruku da je redeem počeo. Naravno, ako nisi neki exception ubacio, što me nebi čudilo :)
Ali just in case kažem, da nebi bilo zbrke XD
It's redemption week - keep checking back to see if it's the big day! (big day ... a trajat ce reedem 10min ako i toliko) :S
- reedem ce bit ovaj tjedan .. al ta informacija ionako nista ne vrijedi jer ne znamo kada i u koliko sati :(
- vidi se da nesto rade s ptzplaceom ... jer ne otvara vise stranicu :D
Pozivnice ko treba na pm.
I što je najgore reedem će biti kada je većina nas ili na poslu ili u školi ili negdje.
BTW sve sam usavrsio jos mi samo treba hosting s unlimited cron managerom (da mi netreba komp biti upaljen cijelo vrijeme).Dobiti cu poruku na mob cim redeem pocne hehe.
Imati ćeš false alarme. Ako je stranica npr. nedostupna, nećeš dobiti ništa nazad, a ništa se razlikuje od nečega što već imaš za usporediti, pa ćeš dobit poruku da je redeem počeo. Naravno, ako nisi neki exception ubacio, što me nebi čudilo :)
Hvala na upozorenju ali sve je vec obavljeno.
BTW jel vama oce ucitati ptz place jer meni nece.Hmmm nesto mi je cudno pa nije li valjda redeem danas?!?!
Hvala na upozorenju ali sve je vec obavljeno.
BTW jel vama oce ucitati ptz place jer meni nece.Hmmm nesto mi je cudno pa nije li valjda redeem danas?!?!
Nece ni meni, pise da je nedostupna stranica, mozda stavljaju nagrade
Cek, taj reedem traje samo jedan dan ili sta? Mislio sam da su imali nekakvih s***** sa stranicom pa su zatvorili ptzplace.
A to bude jednom u mjesecu ili sta?
BTW, jel naplacuju postarinu kad nesto narucis?
ko treba pozivnicu nek mi posalje e-mail adresu na PP
evo ja sad aprije 5min poslao zahtjev i za 10 min dobio pozivnicu COOL...
ko treba pozivnicu nek mi posalje e-mail adresu na PP
MOZE I JA DIJELIM POZVNICE TKO TREBA JAVI NA PP
Vi koji ste dobili nešto, jeste li stavili u svoje ime i naziv adrese naša slova (č, ć, ž, š, đ) i jeste li broj mobitela ovako zapisali 003859xxxxx itd?
i ja dijelim pozivnice. fali mi još nekoliko do z-liste
Očito su neki ljudi pročitali "It's redeem.." i odmah počeli bombardirati PTZPlace... Žalosno.
@crystal6: tako su rekli u uputama; bez čćžšđäëöüâéŕ i sličnih gluposti, broj ide sa 00395, i dalje kak već ide tvoj broj, bez vodeće nule.
i meni stigla majica... sad se vreba prilika da se unovci 1000+ ptz-a... nigdje ne gori, treba bit strpljiv...
Očito su neki ljudi pročitali "It's redeem.." i odmah počeli bombardirati PTZPlace... Žalosno.
@crystal6: tako su rekli u uputama; bez čćžšđäëöüâéŕ i sličnih gluposti, broj ide sa 00395, i dalje kak već ide tvoj broj, bez vodeće nule.
kaj nije 00385...
kaj nije 00385...
Mislim da je 00395 BiH a 00385 HR (ili, +395, +385, whatever)
aaa, meni još nije, a zlister skoro 3 mjeseca... :(
Bok,
i ja sam Z-Lister oko 3 mjeseca, i nista od majice, pa mi dopi**ilo cekat, poslo sam im danas mail i vratili su mi za 10 min mail da upravo (za dan, dva) salju majicu.
Tako da im se samo javi na mail u vezi toga, naravno, ako znas engleski.
kaj nije 00385...
kaj nije 00385...
Mislim da je 00395 BiH a 00385 HR (ili, +395, +385, whatever)
Valjda je mislio na 00385 za HR. Typing error...
As you may or may not know, we're about to launch the PLAY section of Lockerz -- where you'll be able to watch videos and original webisodes (and earn PTZ for doing so!). Don't worry -- it's not going to be a bunch of random videos of cats on treadmills or babies dancing. We're curating the best of the best for our Lockerz members. In that spirit, we're taking a look at the Sundance film festival. Check out what we found.
Ljudi, i meni je ptzplace.lockerz.com down, tako da vrebajte na redemption jos danas.
Ipak su rekli da ce ga bubnut nenadano, nemora bit da je danas, al, ko zna!
btw. ako niste sigurni jel down samo vama ili svima idite na ovaj site i upisite link:
meni radi uvijek :) al još ništa od redeema
As you may or may not know, we're about to launch the PLAY section of Lockerz -- where you'll be able to watch videos and original webisodes (and earn PTZ for doing so!). Don't worry -- it's not going to be a bunch of random videos of cats on treadmills or babies dancing. We're curating the best of the best for our Lockerz members. In that spirit, we're taking a look at the Sundance film festival. Check out what we found.
Kao da ne visimo na Lockerzu pa nismo vidjeli xDDD
bas me zanima kolko ce se dobiti bodova za odgledan 1 video .. i oce li biti neke granice kolko se videa moze pogledat ... :D sve u svemu zanimljivo
neznam ima li istine ali Every one is going on "when is going to be redeemtion day"
Well it's TODAY! You will be able to redeem at 23:00 UK time.
neznam ima li istine ali Every one is going on "when is going to be redeemtion day"
Well it's TODAY! You will be able to redeem at 23:00 UK time.
Zas ne napises od kud ti informacija
evo nakon nekih problema vezano uz mail,slozio sam si preko programa koj sam instalirao na kompu da me obavjesti na mob svaki puta kada bude promjene na ptzplace.lockerz.com tj. kad pocne redem !
ako nekoga zanima koj program sam koristio i kak sam ga narihtao neka kaze, rado cu to podjeliti sa vama....