Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.393.270
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

krivo ste me shvatili ... lol ... to sam ja vidio na njihovom blogu ... kao najtrazenije nagrade ... :S znam  da ce ostati i stare i da ce bit i ove ... al opet kak xbox il ps3 nije u ta top3 

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Lockerz
marko009 kaže...
bart94 kaže...
RPG vs TENK kaže...
rebelsy kaže...

... pogledajte na njihovom blogu ... kao stavili su ''Most Requested Prizes'' (mislim da to uopce nije istina)

1. Iphone 

2. Paypal

3. DSi XL in high demand.

gdje je ps3 ... gdje je xbox ... 

XD iphona uopče nema 

O Isuse Bože! Kakav iPhone, nemogu oni tebi poslat' iPhone koji je zaključan na AT&T-u i očekivat da ti radi u Hrvatskoj bez unlocka ( koji je tehnički ilegalan ). Daj molim te prije takvih komentara nauči nešto o tome što komentiraš. Nemogu čak ni Amerima poslat iPhone, jer bi još bilo problema sa aktivacijom i plačanjem računa, počelo bi se par neukih debila pitat, o zašto im lockerz.com ne plača račune za razgovor, sms, internet i slično... Previše komplikacija u vezi toga. Tako da nema nikakvih telefona, niti će ih ikada biti za reedem.

Edit: @Perkan, ovo isto vrijedi i za tvoj Nexus One.

sad se i ja moram javit... unlock iphonea nije ilegalan, cak niti po appleovom terms of service, zato kus! u sad-u se prodaje i bez ugovora kod at&t...

Ozbiljno smatraš da bi itko od tih hackera još bio na slobodi da je unlock ilegalan? George Hotz (geohot) je ovak dosta "javna" osoba, bio je na TVu i ne krije svoj pravi identitet, a on je napravio unlock (ovaj zadnji). I još je slobodan. I sad je cracknuo PS3. I uvijek je još slobodan. Ugl, da ne idem u offtopic ili da se ovo ne pretvori u prepirku, pošalji mi na PP dokaze da je unlock ilegalan.

Što se tiče ovog lika što kaže da su na blogu najtražnije nagrade... jesu, najtraženije nagrade da se dodaju u redeem, ne najtražnenije od već ponuđenih. Žele obogatiti ponudu, a ne vidjeti što bi netko volio uzeti da je stigao -_-

15 godina
neaktivan
DragonSoul kaže...
marko009 kaže...
bart94 kaže...
RPG vs TENK kaže...
rebelsy kaže...

... pogledajte na njihovom blogu ... kao stavili su ''Most Requested Prizes'' (mislim da to uopce nije istina)

1. Iphone 

2. Paypal

3. DSi XL in high demand.

gdje je ps3 ... gdje je xbox ... 

XD iphona uopče nema 

O Isuse Bože! Kakav iPhone, nemogu oni tebi poslat' iPhone koji je zaključan na AT&T-u i očekivat da ti radi u Hrvatskoj bez unlocka ( koji je tehnički ilegalan ). Daj molim te prije takvih komentara nauči nešto o tome što komentiraš. Nemogu čak ni Amerima poslat iPhone, jer bi još bilo problema sa aktivacijom i plačanjem računa, počelo bi se par neukih debila pitat, o zašto im lockerz.com ne plača račune za razgovor, sms, internet i slično... Previše komplikacija u vezi toga. Tako da nema nikakvih telefona, niti će ih ikada biti za reedem.

Edit: @Perkan, ovo isto vrijedi i za tvoj Nexus One.

sad se i ja moram javit... unlock iphonea nije ilegalan, cak niti po appleovom terms of service, zato kus! u sad-u se prodaje i bez ugovora kod at&t...

Ozbiljno smatraš da bi itko od tih hackera još bio na slobodi da je unlock ilegalan? George Hotz (geohot) je ovak dosta "javna" osoba, bio je na TVu i ne krije svoj pravi identitet, a on je napravio unlock (ovaj zadnji). I još je slobodan. I sad je cracknuo PS3. I uvijek je još slobodan. Ugl, da ne idem u offtopic ili da se ovo ne pretvori u prepirku, pošalji mi na PP dokaze da je unlock ilegalan.

Što se tiče ovog lika što kaže da su na blogu najtražnije nagrade... jesu, najtraženije nagrade da se dodaju u redeem, ne najtražnenije od već ponuđenih. Žele obogatiti ponudu, a ne vidjeti što bi netko volio uzeti da je stigao -_-

Admin mi je izbriso post, al odgovorio sam u tom postu da to nije ilegalno nego "officialy unsupported" metoda. Nemogu oni na lockerzu.com to za nas unlockat, i uostalom u Americi su iPhonei i dalje vezani za AT&T, a oni sigurno nece radit dogovre s t-Mobile Hrvatskom i svim ostalim zemljama na svijetu radi nas. Daj se ljudi malo urazumite. ( Dev-Team ima daleko bolje metode od geohota. )

16 godina
neaktivan
bart94 kaže...

Admin mi je izbriso post, al odgovorio sam u tom postu da to nije ilegalno nego "officialy unsupported" metoda. Nemogu oni na lockerzu.com to za nas unlockat, i uostalom u Americi su iPhonei i dalje vezani za AT&T, a oni sigurno nece radit dogovre s t-Mobile Hrvatskom i svim ostalim zemljama na svijetu radi nas. Daj se ljudi malo urazumite. ( Dev-Team ima daleko bolje metode od geohota. )

jos malo offtopic.... ako je dev team tako dobar, zasto jos uvijek nemaju unlock za 3.1.2? i da, geohotov JB traje 45 sekundi, dok za dev teamov treba cekat i po 10-15 min.... mislim, svaka cast dev teamu, oni su sve pokrenuli, jedno vrijeme im nije bilo premca, ali onda se pojavio ovaj genijalac i za sad ih dobrano šiša i po brzini i po metodi...

15 godina
neaktivan
marko009 kaže...
bart94 kaže...

jos malo offtopic.... ako je dev team tako dobar, zasto jos uvijek nemaju unlock za 3.1.2? i da, geohotov JB traje 45 sekundi, dok za dev teamov treba cekat i po 10-15 min.... mislim, svaka cast dev teamu, oni su sve pokrenuli, jedno vrijeme im nije bilo premca, ali onda se pojavio ovaj genijalac i za sad ih dobrano šiša i po brzini i po metodi...

on je prvi i izmislio jailbreak Osmijeh

15 godina
neaktivan
strojek kaže...
marko009 kaže...
bart94 kaže...

on je prvi i izmislio jailbreak Osmijeh

Ko prvo i prvo George Hotz je u početku bio dio Dev-Teama i onda ih je napustio i pobro' intelektualno vlasništvo.

On nije izmislio jailbreak, nego je prvi napravio hardware-ski unlock, ne komentiraj ako si neupucen. Jailbrake i unlock su takodjer 2 potpuno razlicite stvari.

Purplera1n i blacksn0w nisu niposto savrseni, naprotiv imaju mana isto kao i trenutni Dev-Teamov unlock (problemi s wifi-em i slicno), no i Dev-Team treba uzet pauzu, jer od samog su početka najaktivniji u cijeloj toj prici.
BTW. Jako je originalan taj mali Đorđ, blacksn0w??? Lol, cak se ni naziva nije mogo sjetiti ( yellowsn0w, redsn0w, ultrasn0w... dalje da i ne pricam )
16 godina
protjeran
Lockerz

moze li mi itko pomoc oko onog upita vezan za vip prosljedjivanje e-mail na sms.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja samo znam da na 3.1.2 bez ikakvih kerefeka sa zadrzavanjem 04.26 basebanda (koji guraju ovi iz dev-teama) mogu unlockat svaki iphone koji mi dode na unlockanje... tako iskreno me boli kifla tko je bio prvi i tko je kome kaj u cijeloj prici, za sad je ovaj mali geohot car. jest da je ispocetka bilo problema kod njegovog JB s WSOD-om na nekim iphone-ovima i da nije islo svaki put glatko, al sad ide ko podmazano

nadam se da je vec ugrabio betu 4.0 fw i da vec radi na novom JB i unlocku

16 godina
Perkan777 kaže...

moze li mi itko pomoc oko onog upita vezan za vip prosljedjivanje e-mail na sms.

Čuj ako nitko nezna, probaj zvcnut službu za korisnike od VIP-a pa ih pitaj, možda oni znaju toNamigiva

16 godina
protjeran
Lockerz

Ma vidio sam da netko zna.Netko mi je to cak i preporucio ali nezz tko.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

umjesto imejla u onom Kodu kad si radio program upiši broj moba

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marko009 kaže...

ja samo znam da na 3.1.2 bez ikakvih kerefeka sa zadrzavanjem 04.26 basebanda (koji guraju ovi iz dev-teama) mogu unlockat svaki iphone koji mi dode na unlockanje... tako iskreno me boli kifla tko je bio prvi i tko je kome kaj u cijeloj prici, za sad je ovaj mali geohot car. jest da je ispocetka bilo problema kod njegovog JB s WSOD-om na nekim iphone-ovima i da nije islo svaki put glatko, al sad ide ko podmazano

nadam se da je vec ugrabio betu 4.0 fw i da vec radi na novom JB i unlocku

Ma, sve pet, postujem tvoje misljenje, ovak i onak su svi oni na istoj strani, a nama je samo u interesu da dobijemo 'the best of both worlds'.

Tako da, sve u svemu, glavno da necije radi, ja samo nisam za to da se u potpunosti kreditira netko tko je i sam prije bio dio tog tima.

Uostalom najbolje bi bilo da se ponovno vrate u suradnju, jedino mi se cini da Georgie-boy to radi vise zbog slave nego Dev-Team, ali to je na kraju samo moje misljenje.

Oprosti ako sam te ikako uvrijedio svojim primjedbama.

16 godina
neaktivan

ma kakvi, zato smo tu da raspravljamo. sve pet, stari

i ja se slazem da je ovaj malo gladan slave, al dok radi posao koga briga... samo neka tako nastavi

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 22:27 (marko009).
16 godina
neaktivan
Lockerz

Niš ne kužim... kako dobiti pozivnicu? Ak bi netko htio nek mi pošalje!

Sry ak sam fulao topic, brišite me, ubijte, razapnite il šta već. Moram pitat!!

Dobio sam je. Hvala Stoja! 

Dr. za postavljanje glupih pitanja...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 22:49 (xilC).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

posalji mi svoj mail na PP i stize ti pozivnica dok si reko "hana hadžiavdagić"

edit: ili posalji nekom tko ima malo ljudi, tj. kome treba za z-list, evo malo solidarnosti.... pomozite decku da dobije pozivnicu

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 22:37 (marko009).
17 godina
Lockerz

Ajd da pitam usput, da li je uopće tko dobio majicu? Vidio sam samo jednu sliku sa njom na ovom forumu. Još tko? Osobno ne sudjelujem na lockerzu, nego mi je frend rekao da su mu poslali mail da mu je majica poslana, pa mu ja tvrdim da su jako male mogučnosti da je dobije. Da li dobro tvrdim?

Kao dokaz da je netko dobio majicu (ili nešto drugo) prihvaćam samo nju na slici sa nadimkom korisnika foruma ispisanim na papiru na njoj

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 23:22 (denix).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

pa ja ništ ne kužim na tom lockerzu.... Dva lika nešt lupetaju... čudan blog, neki linkovi rade, neki ne...Iznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
komu treba majca ja sam dobio ps3 to je vrjednije mada su meni poslali mail da mi i majica stiže
16 godina
neaktivan
Lockerz

A što si radio da bi dobio ps i majicu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pa skupio sam bodova kolko je trebalo za ps3 i kada je bio redeem bio sam brz i uspio sam
15 godina
neaktivan
molim pozivnicu! tinslo30@gmail.com
15 godina
neaktivan
denix kaže...

Ajd da pitam usput, da li je uopće tko dobio majicu? Vidio sam samo jednu sliku sa njom na ovom forumu. Još tko? Osobno ne sudjelujem na lockerzu, nego mi je frend rekao da su mu poslali mail da mu je majica poslana, pa mu ja tvrdim da su jako male mogučnosti da je dobije. Da li dobro tvrdim?

Kao dokaz da je netko dobio majicu (ili nešto drugo) prihvaćam samo nju na slici sa nadimkom korisnika foruma ispisanim na papiru na njoj

Hahahaha,koji lik... Smijeh

Covece kakva bre majica ovde je covek dobio ,PS3....PS3  Namigiva

15 godina
neaktivan
LittleBigMan kaže...
molim pozivnicu! tinslo30@gmail.com

Poslato..sada se registruj.Skupljaj bodove i reedemaj nesto. Namigiva

15 godina
neaktivan
hvala covjece! pozdrav
15 godina
neaktivan
Lockerz

Kad je reedem ima li kakvih vijesti muka mi je ctat sad sve ?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Izgleda da je bilo nesto danas oko 4h 
Im ali jos nekog nek potvrdi?!?!  Šutim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Teško da je išta bilo jer nisu još objavili pravila januarskog reedoma.

15 godina
neaktivan
makiking kaže...

Teško da je išta bilo jer nisu još objavili pravila januarskog reedoma.

Da rekli su da će prvo objavit pravila ovomjesečnog redeema,a možemo ga očekivat negdje pred kraj tjedna...

16 godina
protjeran
Lockerz

Mislimm da ce biti u cetvrat ili petak oko ponoci.

BTW sve sam usavrsio jos mi samo treba hosting s unlimited cron managerom (da mi netreba komp biti upaljen cijelo vrijeme).Dobiti cu poruku na mob cim redeem pocne hehe.Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Svaka čast...nadam se da ces nas obavjestit kad pocneNamigivaSmijeh

xf - cecikarlo
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice