Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.390.147
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
Lockerz

evo jedne potvrde, ja sam takodjer dobio posadinu

Chuck Norris twita na facebook_u xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ev na stranici su napisali da ce reedem uskoro :D zelim ps3 il xbox il nesto xD

My software doesn't have bugs, it only develops random features
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 22:03 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
računaj ako uzmeš ps3 on bude radil na 120 volta i imal američku utičnicu pa si budeš moral kupiti pretvarač napona na 220 volti ja sam danas kupil za svojega kojeg sam dobil od lockerza i radi savršeno
17 godina
neaktivan
highgamer kaže...
računaj ako uzmeš ps3 on bude radil na 120 volta i imal američku utičnicu pa si budeš moral kupiti pretvarač napona na 220 volti ja sam danas kupil za svojega kojeg sam dobil od lockerza i radi savršeno

kak si napisal broj telefon ?kao 00385 ili +385?

P.S

Happy Monday, members! We know that you are very excited about the January restock--and we are too.

Our members have given us some great suggestions for some very cool new innovations that we will be testing in upcoming redemptions. We will be announcing more in the next few days. Here's what we can tell you right now:

1) It WILL happen in January.

2) It will be a general redemption for everyone.

3) We will NOT raise prices.

4) We have NOT yet released the rules.

5) It WILL be a surprise date and time.

6) All the newest details will appear in the hallway as we release them--stay tuned:-)

4 hours, 13 minutes ago

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 22:55 (viper).
15 godina
neaktivan
stavil sam kućni i to kao 0038501 i moj broj 01 je pozivni za zagreb neznam odakle si pa koji je tebi
15 godina
neaktivan
Lockerz
zamolio bi nekoga da mi se javi na pm da mi pošalje invite, poslo sam nekim ljudima ali mi nisu ništa odgovorili. hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

Posaljite mi na pm mail ako ocete pozivnicu

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Sve cestitke onima koji su dobili nesto...Smijeh

Ja mislim da je najveci problem ovog reedema koji sledi to sto se ne zna kada ce biti,a kako oni misle da sedim ceo dan pred kompom?Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
highgamer kaže...
stavil sam kućni i to kao 0038501 i moj broj 01 je pozivni za zagreb neznam odakle si pa koji je tebi

ja sam stavio mobitel u obliku 0038598 ,nekuzi mzasto si stavio 01 kad 385 predstavlja nulu

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 1:11 (viper).
15 godina
protjeran
Lockerz

Već sam na LOCKERZU 5 mjeseci a imam 1053 bodova,do sada nisam ništa ugrabio osim majce ali nadam se MAC booku.

PS:Čestitke kolegi Highgameru na Play Stationu 3 i samo da te pitam Highgamer gdje si kupio pretvarač i koliko si ga platio?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

YO LJUDI DOBIO SAM PRIJE 4 DANA,TEK DANAS PROCITO, mail da su mi poslali majcu od lockerza, onu za Z-listera, el vec neko dobio od vas majcu ili ja ka dobim slikam i stavim slike tu?

0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

Kolko se dobiva bodova po pozivnici dok nisi na z listi? i ako hoce ko pozivnicu nek posalje mail na pm

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"

0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

Ja sam zovnuo jednog clana i dobio 2 boda, za dalje ne znam kako ide. Znaci samo se 4 boda po danu mogu dobiti? malo je to, nikad necemo skupit dovoljno

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dok si obican clan dobivas za sve 2 ptz-a, znaci login dejli i invite 2 ptz, a kad postanes s 20 invitea z lister sve ide duplo, login dejli i invite dobis 4 ptz-a

17 godina
neaktivan
Lockerz

dajte ekipa ako neko skuzi da je poceo redeem javite nam tu, hvala :)

nije to kurac sir, to je sir od krave. vidiš krave u pičku materinu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

Da i akoe nekome treba pozivnica neka se javi na PP, da skupim tih 19 sto mi fale, da udem u z-listere, ne zelim fake mailove praviti da me ne uhvate, pa onda bezveze klikao toliko.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
highgamer kaže...

Krivo si stavil. ide bez te nule kod zagreba; dakle: 003851 i onda tvoj broj. miče se nula.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 14:30 (F1-IVO).
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ako neko oče Lockerz wallpapere nek mi pošalje pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
srotich kaže...
highgamer kaže...

Krivo si stavil. ide bez te nule kod zagreba; dakle: 003851 i onda tvoj broj. miče se nula.

dobro je kad sam dobil ps3 i zvala me ženska iz pošte

15 godina
neaktivan
highgamer kaže...
srotich kaže...
highgamer kaže...

dobro je kad sam dobil ps3 i zvala me ženska iz pošte

super je sto si dobio ps3 al sta nije previse dat 500 kn za postarinu .. ??

sta se nemoze to bodovima.. ?

e da jesi dobio igricu uz ps3?

ADD my Xfire : kruno1 ;))
15 godina
neaktivan
pošto kod nas ps3 dođe 2.600 kuna 500 kuna nije puno nisam dobio igru samo plejku i njen pribor
15 godina
neaktivan
Lockerz
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 19:40 (Gauta).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U čemu? Nijedan file nije našao

15 godina
neaktivan
Lockerz

Pa ako si toliko nesposoban neču ti ni obješnjavat

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
nije dobro napravio linkove...kopiraj to sto je plavo i ono sta je ostalo sivo i stavi gore u adress bar i radit ce ti
17 godina
Gauta kaže...

Nije mi jasno sto vrijedas ostale clanove? Ovde si ispao nesposoban, jer ne znas staviti hyperlink.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 19:44 (goodye).
15 godina
neaktivan
goodye kaže...
Gauta kaže...

Nije mi jasno sto vrijedas ostale clanove? Ovde si ispao nesposoban, jer neznas staviti hyperlink.

Okok ja sam nesposobanIzlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 19:41 (Gauta).
17 godina
Gauta kaže...

Okok ja sam nesposobanIzlanuo se

Ne, ozbiljno, sto moras nekoga nazvati nesposobnim? I jos kad upita u cemu je stvar, pa mogao si reci "haha kako ne znas da treba kopirati sve od http do onog jpeg i zaljepiti", a ne "Pa ako si toliko nesposoban neču ti ni obješnjavat".

Nismo ovdje dosli da se vrijedamo, nego da pomognemo jedni drugima.

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ljudi, neznam za vas al' meni je doma doso Lockerz Aluminium Cover Journal od predproslog redemptiona ; )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gauta kaže...

Joj, oprosti. Bio sam nesposoban pa mi je slučajno dio linkova, koje ti nisi dobro postavio, ostalo nezapaženo.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice