STALKER save file wrong version

poruka: 3
|
čitano: 612
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
STALKER save file wrong version

Znači imam save file od stalkera clear sky jos od piratske igre(znam ali sam ju kupio ) i sada kada sam skinio original preko steam kaže da imam pogrešnu verziju. Pa ako iko može pomoći kako da to prebacim bio bih zahvalan.

French Car Mafia EST.2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: STALKER save file wrong version
Ares88 kaže...

Znači imam save file od stalkera clear sky jos od piratske igre(znam ali sam ju kupio ) i sada kada sam skinio original preko steam kaže da imam pogrešnu verziju. Pa ako iko može pomoći kako da to prebacim bio bih zahvalan.

Verzija igre s kojom su sejvovi napravljeni je novija/straija nego si ti sada instalirao. Ako su sejvovo bitno stariji onda je vjerojatno i starija verzija igre koja je u međuvremenu patchana/updatana. Ja bi ti preporučio da igraš iz početka, sada kako treba, kada imaš kupljen org.

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2016 17:26 (skorvy).
10 godina
neaktivan
Re: STALKER save file wrong version
skorvy kaže...
Ares88 kaže...

Verzija igre s kojom su sejvovi napravljeni je novija/straija nego si ti sada instalirao. Ako su sejvovo bitno stariji onda je vjerojatno i starija verzija igre koja je u međuvremenu patchana/updatana. Ja bi ti preporučio da igraš iz početka, sada kako treba, kada imaš kupljen org.

Ah šteta u ovom sam već prešao pola igre 

French Car Mafia EST.2016
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice