Lagane igre, VR i konzole

poruka: 3
|
čitano: 470
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

1. Jako me smetaju teške igre! Zašto ne mogu napraviti igre gdje se čovjek može opustiti? Dear Esther, pa i dobri stari C&C: Generals, pa i svi Battlefieldi su lagani na najlakšoj težini. No ne kužim čemu toliko potežavanja? Ja ne želim IZAZOV u igrama (bio sam na jednom intervjuu i javno to izrazio), imam dosta muka u svakodnevnom životu i igra mi je opuštanje i smirivanje živaca! Tako da bi vas pitao iskreno, gdje i što igrati da je fakat lako? bez da umirem ko u onom sranju od Dark Soulsa. Jaka im fora umirati 555 puta i razbiti joystick koji si platio 500 kn. Znam za P&C avanture, to je lagano, uz prohod :) Inače sam experienced gamer, igram od 7 godine života, možda čak i od 6te. Ali jednostavno su igre preteške. Ne sviđa mi se umirati na jednom levelu i ponavljati level više od 2-3 puta. Mislio sam kupiti Nintendo u tu svrhu, ali kažu da je i Super Mario noćna mora za igrati. Koje igre mogu igrati da ne gubim živce, ne psujem Boga i Isusa i ne proklinjem što sam tu igru uopće kupio? Evo, za XBox kupio Rare Replay 200 kn pljunuo, sada za 70 kn moram prodati, jer me toliko naživciralo. Došao u Banji Kazooie do samog kraja, kad ono teško za žile rezati! Eto, ako ima tko preporuke koju igru/igre mogu igrati, a da su stvarno lake bez umiranja i toga, neka slobodno kaže :) Već sam jednom stavio sličnu temu na GamePlay bivšem forumu pa bio ismijan da igram Hello Kitty i slične uvrede. Ja znam da se i jedan Dark Souls može uredno od developera staviti na nivo da ga prijeđeš uživajući u priči, a ne u umiranju. Srećom neću ga nikada niti zaigrati. Tražim nešto za opuštanje, ne da mi se znoj cijedi do...

2. Onda čemu toliki hype oko VR-a? Meni je to toliko glupo da ne mogu vjerovati. Probao sam sada već veći broj puta i nisu to više bili prvi prototipovi, ali jednostavno mi se ne sviđa nimalo. I kako misle prebaciti strategije, sportske igre (FIFA, NHL, NBA...) i P&C avanture tamo lol! Fail za njih! Neće VR sve promijeniti. Uvijek će biti takvih igara koje se NE MOGU IGRATI NA VR!!! Stvarno, dao sam šansu više puta i to mi je toliko bezveze da jedan nunchuck i onaj glupi mali ekran na Wii U izgleda fascinantno prema tome. Da ne govorim kako debilno ljudi (i ja) sa time na glavi izgledaju. Ne mogu zamisliti da ću ikada kupiti to. No samo se nadam da neće izumrijeti ovakve odlične igre koje ne trpe VR sranja. Bilo bi mi također žalosno da za iduću generaciju konzola stave u paket neki VR headset. Fakat bi bilo debilno. Da li će se uvijek moći opt-outati iz VR igara ili će i u FIFU nagurati takve debilne opcije?

3. Da li će zbilja konzole izlaziti svake godine? Ej! Svake jebene godine? Micro$oft je reko da želi model mobitela, al budale ne kuže da je Apple sada reko da više neće izdavati novi mob svake godine i da mijenjaju taj sistem. A oni baš u njega upadaju. Zato me zanima recimo jel će Nintendo imati praksu isto svake godine novo? Jer ako ne, uzeti ću Nintya koji će trajati 5-6 godina barem, a ovo sranje od XBoxa prodati kad će svake godine tražiti pare. Eto, toliko od mene. Hvala na odgovorima i vašim mišljenjima, molim bez uvreda i samo želim čuti konkretno i utemeljeno mišljenje i savijet :) Byee!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

P.S. 100% -tni sam invalid, stoga da ne mislite da izmišljam kada govorim oko teških igra. Imam velikih problema u svakodnevnom životu, zato i pokušavam utjehu naći u igrama, ali ne teškim. Isto tako primam mizernu socijalu, tako da me dodatno pika izbacivanje nove konzole svake godine. Od 1000 kn mjesečno? Da, pola godišnje invalidnine dajem za nekakvu glupost? Svake godine?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Uglavnom,jedino što bih ti mogao preporučiti,a da sam uživao u tome i nije bilo teško je serijal front mission na playstationima(prva dvva na SNES-u).

I neke klasične japanske RPG igre bez fan servicea(npr. Suikoden).

To je za ljude koji vole uživat u igrama.

Na ostala pitanja ti ni ja ne mogu odgovorit(VR i to).

Uglavnom,mogu zamislit kak je to izgledalo na Gameplay forumu 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice