Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.566
|
čitano: 5.974.406
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Sony PlayStation 5

Stedi se na svemu. Ista prica kao i sa novijim autima.  Sve jeftinija i tvrda plastika a auti sve skuplji.

PSN:Tomislav025
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2023 10:49 (omomomomoomm).

5 0 hvala 0
11 godina
Sony PlayStation 5

Malo je bolesno koliko su dignuli cijenu pretplate za premium. E sad, dal kupit dok je još niža cijena ili ne kupovat ništa i nadat se da što dulje neće preći na euro? Za tjedan dana mi izlazi pretplata a premium od 6.9. ide na 152€.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
gocc01 kaže...

Malo je bolesno koliko su dignuli cijenu pretplate za premium. E sad, dal kupit dok je još niža cijena ili ne kupovat ništa i nadat se da što dulje neće preći na euro? Za tjedan dana mi izlazi pretplata a premium od 6.9. ide na 152€.

na euro budu prešli od nove godine jer ih tad više nemaju obvezu prikaza dualnih cijena. To je izgleda i glavni razlog zašto još ne radi kod nas, ne da im se ulagat toliko u prilagodbu svega , premalo smo tržište.

11 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Sve vise i vise imam zelju da kupim PS5, a vidim svi nude neke popuste, pa me zanima koja je trenutno najbolja ponuda u Hrvatskoj sto se tice PS5 (ima i bundlova, ima C chasis, digital, ovo ono), pa me zanima od svih bundlova i ponuda koje postoje, koja je trenutno ili koje su trenutno najbolje sto se tice omjera ulozeno/dobiveno. 

Takoder za igranje online mi treba pretplata na PS Plus predpostavljam i takoder je najbolje zicno spojiti PS5 na internet?

0 0 hvala 0
16 godina
thebeastcro kaže...

Sve vise i vise imam zelju da kupim PS5, a vidim svi nude neke popuste, pa me zanima koja je trenutno najbolja ponuda u Hrvatskoj sto se tice PS5 (ima i bundlova, ima C chasis, digital, ovo ono), pa me zanima od svih bundlova i ponuda koje postoje, koja je trenutno ili koje su trenutno najbolje sto se tice omjera ulozeno/dobiveno. 

Takoder za igranje online mi treba pretplata na PS Plus predpostavljam i takoder je najbolje zicno spojiti PS5 na internet?

Koji bundle uzeti to moraš sam odlučiti, ako ne misliš kupovati igre na diskovima onda uzmeš digitalnu verziju bez čitača diskova koja je jeftinija. Netko  ciljano uzima disk verziju jer kupi igru, odigra je pa proda dalje i time uštedi na igrama. Sam odluči što ti više odgovara. 
Često imaš akcije na PS storeu gdje se igr prodaju po normalnijim cijenama. A ako tek ulaziš u taj scvijet ima hrpa odlišnih igara unazad zadnjih 5 godina koje se nabave za  manje od 30€ , mnoge su 10-15€.
Chasis ti je nebitan, svi rade dobro.  Ako gledaš bundle s nekom igrom, provjeriš kliko košta sama igra pa zbroji s verzijom bez igre isplati li se i zanima li te opće ta igra. 
Što se tiče PS plus, ovisi od igre do igre, neke traže PS plus, neke ne.  Loša vijest je da PS plus ide gore za 30-tak posto. Ali i tu budu akcije krajem godine gdje bude dobar popust. 
Kako ga spajaš na internet nebitno, tj ovisi kakv ti je wifi na mjestu gdje ga misliš držati, ako je ok, ne treba ti žica, ja ga imam na wifiu i radi bez greške. 

11 godina
neaktivan

Iskreno PS5 bi kupio najvise zbog nogometa, GT 7 i americki sportovi, te naravno da ih igram i online multiplayer odnosno zbog igri kojih nema na PC nazalost

14 godina
thebeastcro kaže...

Iskreno PS5 bi kupio najvise zbog nogometa, GT 7 i americki sportovi, te naravno da ih igram i online multiplayer odnosno zbog igri kojih nema na PC nazalost

thebeastcro

A onda kupi 1 mj. pretplate ako imaš sreće produžavati će ti pretplatu do kraja godine.

Gušt je igrati GT7 i nogomet online.

11 godina
neaktivan

pa da, volim gledati americke sportove, a slabo ih na PC ima, posebno NHL

7 godina
gocc01 kaže...

Prema nekim neslužbenim pričama povećanje cijena je posljedica stagnacije broja pretplatnika ps plus usluge. Tome u prilog ide i činjenica da je Sony prestao objavljivati broj pretplatnika. 

16 godina
Vandit kaže...

Prema nekim neslužbenim pričama povećanje cijena je posljedica stagnacije broja pretplatnika ps plus usluge. Tome u prilog ide i činjenica da je Sony prestao objavljivati broj pretplatnika. 

Veća cijena je uvijek dobra za održati broj broj pretplatnika.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
Bitanga kaže...
Vandit kaže...

Da, genijalna odluka. Što se nešto slabije prodaje to treba cijena ići više naravski, logično

14 godina

PS Plus Price Hike Drives Sony Share Prices Up Dramatically

Zbog ovog su se oni odlučili na povećanje cijena, nemaju sigurno svoje korisnike u prvom planu.

Mi još imamo sreće, do kraja godine imamo besplatno...Dalje sumnjam da ću uzimat, pogotovo jer skoro ništa ne igram online, a ponuda PS+ igara je sve smiješnija.

10 godina
Novi patch za Jedi Survivor donosi stabilnih 60 fps i VRR 👍

Edit: vezano uz ps plus cijene
Broj pretplatnika je na vrhuncu, tesko da moze preko 50 milijuna.
Da bi ostvarili vece prihode imali su par opcija:
-povecati cijenu mjesečne preplate
-smanjiti popust na 12 mjeseci
Mislim da smo jos i dobro prošli, sjetite se samo da je popust na 3 mjeseca samo 5€
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2023 16:31 (Gogy7).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Gogy7 kaže...
Novi patch za Jedi Survivor donosi stabilnih 60 fps i VRR 👍

Edit: vezano uz ps plus cijene
Broj pretplatnika je na vrhuncu, tesko da moze preko 50 milijuna.
Da bi ostvarili vece prihode imali su par opcija:
-povecati cijenu mjesečne preplate
-smanjiti popust na 12 mjeseci
Mislim da smo jos i dobro prošli, sjetite se samo da je popust na 3 mjeseca samo 5€

Popust na 3 mjeseca je koliko vidim samo 6 kn :-)

No, godišnja pretplata i mora imati neki popust jer inače bi platio mjesec dana i cancelirao kad ti ne treba.

Doduše sad je definitivno bio preveliki, jer po ovome ispada da si na godinu dana dobio skoro 5 mjeseci free.

Tako da ima nešto u tome što kažeš.

Osobno nema nikakve teoretske šanse da bih platio tu Premium uslugu na 12 mjeseci.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2023 16:40 (Bitanga).
7 godina
Sony PlayStation 5

Sony je igrao klasičnu i već puno puta viđenu shemu gdje povoljnom cijenom privuče korisnike, stvori stabilnu bazu i onda digne cijenu. Ako i padne broj korisnika usluge viša cijena to anulira. Problem je što takva povećanja cijena u pravilu ne donose i podizanje razine usluge. :)

1 0 hvala 0
11 godina

nije da sam igrao nešto previše, više je mali igrao...ali ovu cijenu sigurno nedam.

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
10 godina
A sto bi bila kvalitetnija usluga, pogledajte games with gold i kakve igre se nude za 10$ ili buduci core, library od 20ak igara. Dolazi cloud na ps5 uz premium, ja očekujem i library Sony filmova, bilo je govora o tome, tko zna, mozda sony i ponudi nesto bolje...
2 godine
Gogy7 kaže...
A sto bi bila kvalitetnija usluga, pogledajte games with gold i kakve igre se nude za 10$ ili buduci core, library od 20ak igara. Dolazi cloud na ps5 uz premium, ja očekujem i library Sony filmova, bilo je govora o tome, tko zna, mozda sony i ponudi nesto bolje...

Za početak mogli bi prestat naplaćivat online multiplayer.

PS plus - barem jedna kvalitetna igra mjesečno (ak treba rađe jedna kvalitetna od dvije nego nijedna od tri)

PS plus extra - sonyeve igre najkasnije godinu dana u katalogu i za stalno

PS plus premium - kompletan PS1 i PS2 katalog igara

7 godina
Gogy7 kaže...

Ne postoji usluga koja je toliko kvalitetna da se ne mora upgrejdati s vremena na vrijeme. Pogotovo kad poskupi. 

Ja nisam toliko kreativan da bih sada mogao smisliti što bi moglo poboljšati PS+ uslugu. Ja više pripadam ovom taboru sonyevih menađera kojima je bilo jednostavnije povisiti cijenu usluge. :) 

14 godina
Sony PlayStation 5

Pozz ekipa dali možda netko zna dali će dolazit nova tura covera za Ps5 spider man 2 limited edition jer ih trenutno ne mogu naći nigdje u Hrvatskoj,kontroler sam uspio nabaviti al njih nema nigdje trenutno,unaprid hvala na odg,lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Na stol mi došao prvi PS5 na popravak :) kaže vlasnik da se gasi i pregrijava, a ne da je bio pun prašine, nego sam se skoro udavio. Ako se nastavi gasiti, ide nova doza metala gore.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
robogo kaže...
Na stol mi došao prvi PS5 na popravak :) kaže vlasnik da se gasi i pregrijava, a ne da je bio pun prašine, nego sam se skoro udavio. Ako se nastavi gasiti, ide nova doza metala gore.

Koliko sam skužio najčešće se prašinom zakrca napajanje pa ono krene zezat na opisani način.

Ali još ćešće, pogotovo ako stoji okomito tekući metal oksidira dio hladnjaka i tu se onda ne lovi tj nema ga na dijelu APU-a, a ostatak se salije na dno.

E tu treba onda malo dodat i razmazati, kažu da se TM OBAVEZNO maže i na APU i na hladnjak za razliku od obične paste i mora biti onako kao živa, da se vidi da ga ima i da se mrda, a ne da je skoren.

PSN id: Diskach
10 godina
Cijena ps plusa u Turskoj skocila 600% ali je i dalje puno jeftinije nego na zapadu.
Kod nas nije ažurirana cijena, vjerojatno jer ju ne mozemo ni platiti.
Tako da nama od 2024. zajedno s Eurom stize i skuplji ps plus.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

U Indiji poskupilo za 84 kn 

0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

"Vijesti o poskupljenjima dolaze iz cijelog svijeta."

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bitanga kaže...

"Vijesti o poskupljenjima dolaze iz cijelog svijeta."

Kak se uzme. Meni su poslali mail da je i dalje besplatno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina
Bitanga kaže...
Vandit kaže...

Ma ne mogu oni toliko poskupiti .....hihihihiii...

10 godina
Otkriveno je 6 ps plus extra igara za Rujan

Civ 6
Sniper Contracts 2
13 Sentinels
Nier Replicant
STAR Ocean Divine Force
Unpacking

Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
Gogy7 kaže...
Otkriveno je 6 ps plus extra igara za Rujan

Civ 6
Sniper Contracts 2
13 Sentinels
Nier Replicant
STAR Ocean Divine Force
Unpacking

Ovi ko da nas zajebavaju dodatno nakon ovog poskupljenja.

7 godina
Sony PlayStation 5

Ja ću jedino probati Civ6 iako mi je neshvatljivo kako ću to moći uspješno igrati na konzoli. 

Strategije sam navikao igrati na kompu dok usput gledam nešto na tv-u. I još strategija na kontroleru. Nisam baš siguran. Ako je netko (uspješno) probao neka me slobodno prosvijetli. :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice