- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Samo original blu-ray.
prebacio bi play iz bijeloga u crno. dali ima negdje u hrvatskoj kupit darkplate ili moram preko neta? nekako mi se neda cekat mjesec dana
"Ovo poskupljenje omogućuje Sonyu da nastavi pružati kvalitetne igre kroz PS+".
A lol. Svaki mjesec daju jednu skršenu/propalu/lošu AAA igru i nešto indie igara (nađe se OK stvari, ali ovisi o ukusu).
Zaigrali su se malo.
- Essential: 59,99€ – 71,99€
- Extra: 99,99€ – 125,99€
- Premium: 119,99€ – 151,99€
Laganih soma kuna za igranje. Bogami skup sport postaje ovo.
- Essential: 59,99€ – 71,99€
- Extra: 99,99€ – 125,99€
- Premium: 119,99€ – 151,99€
Laganih soma kuna za igranje. Bogami skup sport postaje ovo.
Preveliko i neopravdano poskupljenje.
Očekivano, jedva su dočekali da microsoft digne cijene pa da mogu i oni.
Srećom su dali ove 3 "visoko kvalitetne" igre da lakše prebrodimo poskupljenje.
Ali treba napomenuti da Microsoft ne trazi nikakvu pretplatu da se igraju online F2P igre, niti bivsi Gold niti trenutni Gamepass.
Ovo sto Sony izvodi je klasicna bahatost nekoga tko je vec 2 generacije na prvom mjestu i znaju da mogu raditi sto god hoce. Da mi klinac ne igra Fortnite na PS5, odmah bi odyebao tu pretplatu. Igre koje daju besplatno su ionako vecinom smece, dodajem ih robotski u library znajuci da ih vjerojatno nikada necu instalirati ali eto kad placam da ih imam tamo.
Ali treba napomenuti da Microsoft ne trazi nikakvu pretplatu da se igraju online F2P igre, niti bivsi Gold niti trenutni Gamepass.
Ovo sto Sony izvodi je klasicna bahatost nekoga tko je vec 2 generacije na prvom mjestu i znaju da mogu raditi sto god hoce. Da mi klinac ne igra Fortnite na PS5, odmah bi odyebao tu pretplatu. Igre koje daju besplatno su ionako vecinom smece, dodajem ih robotski u library znajuci da ih vjerojatno nikada necu instalirati ali eto kad placam da ih imam tamo.
Pa netreba ti pretplata za fortnite možeš je komotno odj.
Isto ko i na xboxu za f2p netreba pretplata.
Thx na info.
Prvo sam prekinuo Nintendo online pretplatu pa Spotify,Gamepass,Disney+......bas me zanima sta je iduce na redu...imam jos par pretplata 😁
Edit
Takodjer sam ugasio i YT Premium.
Dosta je vise sa pretplatama,cak zazirem od kupovine ikakvog digitalnog sadrzaja u zadnje vrijeme.
Gamepass je nula bodova,placao sam punu pretplatu od kada se usluga pojavila(a ne nekakve rumunjske varijante za 3 kune) i u konacnici ugasio to smece.
5 dobrih igara i planina smeca u hrpu godina placanja 🥂
Ti si tek nedavno usao u to sve pa ti je woow,jednostavno.
Gamepass je nula bodova,placao sam punu pretplatu od kada se usluga pojavila(a ne nekakve rumunjske varijante za 3 kune) i u konacnici ugasio to smece.
A ni tvoj manjak ukusa ne pomaže.
Meni se fino isplatilo jer sam isprobao hrpu igara na koje bi inače potencijalno potrošio novce. A neke sam i odigrao za tih 10€ i dobro. I sad sam platio mjesec dana familya i dobio 3 x 3 mjeseca (za svakog člana) free kodove, pa imam taman za isprobati/odigrati Starfield i Forzu.
Platiš mjesec dana i odigraš nešt i onda canceliraš. Ne moraš plaćati cijelu godinu.
Ne treba zazirati od pretplata, ali ih treba kontrolirati.
Srećom su dali ove 3 "visoko kvalitetne" igre da lakše prebrodimo poskupljenje.
Koji su to marketinški debili, ako već najave poskupljenja 'kako bi mogli održati kvalitetu', onda bi čovjek mislio da će (taj isti dan!!) dati dobre igre u PS+ pa da se barem to poskupljenje 'ljepše' vidi.
Onda pogledaš ocijene na Metacriticu:
Staints Row - 61
Black Desert - 61
Generation Zero - 45
Meni se fino isplatilo jer sam isprobao hrpu igara na koje bi inače potencijalno potrošio novce. A neke sam i odigrao za tih 10€ i dobro. I sad sam platio mjesec dana familya i dobio 3 x 3 mjeseca (za svakog člana) free kodove, pa imam taman za isprobati/odigrati Starfield i Forzu.
Platiš mjesec dana i odigraš nešt i onda canceliraš. Ne moraš plaćati cijelu godinu.
Ne treba zazirati od pretplata, ali ih treba kontrolirati.
Apsolutno si u pravu,treba uzet mjesec dana kad se pojavi neka igra vrijedna igranja a ostatak vremena otkazat pretplatu.
A ni tvoj manjak ukusa ne pomaže.
Ostavit cu ukusnima poput tebe da igraju te hrpe indie smeca(cast izuzetcima) da bi opravdali svoje ulaganje od 3 kune u Gamepass 🥂
Imam pretplatu uglavnom zbog online igranja. Trenutno jedina igra koju igram je GT7, ali bez imalo grižnje savjesti ću se odreći online igranja uz takve cijene.
Ajd da je povećanje od 10% pa bi shvatio, inflacija i ostala korporativna opravdanja, ali 30% povećanje cijena bez vidljivog pomaka u kvaliteti usluge je najobičniji bahatluk i "možemo, pa hoćemo". Doista se nadam da će im se ovo obiti o glavu jer koliko vidim po netu i puno amera se žali na cijenu, ali čisto sumnjam.
Meni osobno nije problem platiti nešto bez obzira na cijenu dokle god smatram da je cijena opravdana i da za tu cijenu dobivam očekivanu kvalitetu usluge. No s ovim povećanjem pretplate, radije se neću igrati online. Znači, mogu platiti ali ne želim.
Imam pretplatu uglavnom zbog online igranja. Trenutno jedina igra koju igram je GT7, ali bez imalo grižnje savjesti ću se odreći online igranja uz takve cijene.
Ajd da je povećanje od 10% pa bi shvatio, inflacija i ostala korporativna opravdanja, ali 30% povećanje cijena bez vidljivog pomaka u kvaliteti usluge je najobičniji bahatluk i "možemo, pa hoćemo". Doista se nadam da će im se ovo obiti o glavu jer koliko vidim po netu i puno amera se žali na cijenu, ali čisto sumnjam.
Meni osobno nije problem platiti nešto bez obzira na cijenu dokle god smatram da je cijena opravdana i da za tu cijenu dobivam očekivanu kvalitetu usluge. No s ovim povećanjem pretplate, radije se neću igrati online. Znači, mogu platiti ali ne želim.
Da, što je da je malo su se previše razbahatili. Planirao sam recimo uzeti Mortal Kombat 1 pa malo peglati online, ali sad bome nisam siguran da ću uopće kupovati. Rađe se onda držim Diabla IV na kompu. Baš ću vidjeti nakon što mi istekne trenutna pretplata, koliko mi ustvari to i treba. Dosad je cijena bila koliko toliko fer pa se nisam zamarao makar uopće ne znam što sam zadnje igrao, a da je baš multiplayer igra. Ono što je meni osobno malo zeznuto su one igre koje imaju neki online segment integriran u samu igru, tipa From Software naslovi, jer realno je za očekivati da takvih stvari bude što više.
Ostavit cu ukusnima poput tebe da igraju te hrpe indie smeca(cast izuzetcima) da bi opravdali svoje ulaganje od 3 kune u Gamepass 🥂
A gle, doslovno nitko ne može ozbiljne face izjaviti da na Gamepassu postoji samo 5 igara koje nešto valjaju.
Osim nekoga kome je Last of Us 2 vrhunac karakterizacije likova i naracije.
I nisu 3 kune nego 50 centi, molim lijepo.
A za PS5 ne postoji neka fora za jeftinije kupovanje pretplate ili digitalnih igara putem kodova, kao npr na Xboxu?
Imao sam Series X ali sam ga bio primoran prodati i sad mi je žao. Vratio bih si neku konzolu u kuću pa razmišljam o PS5 jer ga imaju frendovi s kojima bih potencijalno mogao nešto zaigrati.
Gamepass je po meni bio korektan, ali mi je dosadio brzo pa sam opet na kraju sam kupovao igre.
ne znam jel to taj drift gampad-a o kojem puno ljudi prica, no recimo desava mi se da u izborniku selector krene sam na lijevu stranu, cesto se to zna dogadati kad s lijevom gljivom hodam po menu-ima... jel netko jos imao taj problem?
u igrama mi se ne cini da mi likove zanosi na odredenu stranu... PS sam kupio u 12. mjesecu, malo mi je prerano da se vec nakon 8 mjeseci neki driftovi pocnu dogadati...
ne znam jel to taj drift gampad-a o kojem puno ljudi prica, no recimo desava mi se da u izborniku selector krene sam na lijevu stranu, cesto se to zna dogadati kad s lijevom gljivom hodam po menu-ima... jel netko jos imao taj problem?
u igrama mi se ne cini da mi likove zanosi na odredenu stranu... PS sam kupio u 12. mjesecu, malo mi je prerano da se vec nakon 8 mjeseci neki driftovi pocnu dogadati...
To je drift i nije prerano jer iz generacije u generaciju ugrađuju sve lošije komponente u gamepade.
Odnesi u Sancta Doemnicu, navodno PS5 gamepade mijenjau bez ikakve rasprave...naravno uz račun. ;)
A za PS5 ne postoji neka fora za jeftinije kupovanje pretplate ili digitalnih igara putem kodova, kao npr na Xboxu?
Imao sam Series X ali sam ga bio primoran prodati i sad mi je žao. Vratio bih si neku konzolu u kuću pa razmišljam o PS5 jer ga imaju frendovi s kojima bih potencijalno mogao nešto zaigrati.
Gamepass je po meni bio korektan, ali mi je dosadio brzo pa sam opet na kraju sam kupovao igre.
Bude često pretplata na popustu.
Božić 1. mjesec, Days of Play u 6. mjesecu itd.
To je drift i nije prerano jer iz generacije u generaciju ugrađuju sve lošije komponente u gamepade.
Odnesi u Sancta Doemnicu, navodno PS5 gamepade mijenjau bez ikakve rasprave...naravno uz račun. ;)
Meni su zamijenili dva, jedan sa, jedan bez garancije (istekla) bez ikakvih pitanja.
Čini mi se da je Sonyu jeftinije i isplativije proizvesti novi kontroler nego gubiti stotine i stotine sati u servisima na popravak. Neispravne jednostavno recikliraju (zamijene analogne stickove) i to je to.
Nije prerano. Meni se drift pojavija nakon cca 2ipo miseca i manje od 100h igranja. Ps4 sam ima 4 godine (2 gamepada) i nije mi se pojavija.
Ja sam dva odnio na garanciju. Odmah dobio novi.

Meni su ostri rubovi na prijelazima sa bijele na crnu boju na dualsensu. Uzeo sam ps prije par dana i bas mi je to cudno. Kao da plastika nije dobro obradena. Da jace povucem prst po tome rubu doslovno bi se porezao. Najizrazenije je na donjoj desoj i donjoj lijevoj strani. I baterija je koma. Na skoro 10 godina starim kontrolerima od ps4 mi duze traje baterija nego na ps5.

Meni su ostri rubovi na prijelazima sa bijele na crnu boju na dualsensu. Uzeo sam ps prije par dana i bas mi je to cudno. Kao da plastika nije dobro obradena. Da jace povucem prst po tome rubu doslovno bi se porezao. Najizrazenije je na donjoj desoj i donjoj lijevoj strani. I baterija je koma. Na skoro 10 godina starim kontrolerima od ps4 mi duze traje baterija nego na ps5.
Tak i SteamDeck ima lijevu stranu kućišta loše spojenu/obrađenu.
Odaje dojam jeftinosti... na DualSenseu nemam takvih spojeva.