PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.093
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
Re: PlayStation 4
Chaky kaže...
Spike1983 kaže...

MGS dostupan, navalite 

Amnesia jos ne...

Da li moram odigrati prije MGS1, MGS2, MGS3, Peace Walker, MGS4, Ground Zeroes i po kojem redoslijedu? 

1. 1964: Metal Gear Solid 3: Snake Eater
  2. 1970: Metal Gear Solid: Portable Ops
  3. 1974: Metal Gear Solid: Peace Walker
  4. 1975: Metal Gear Solid: Ground Zeroes
  5. 1984: Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
  6. 1995: Metal Gear
  7. 1999: Metal Gear 2: Solid Snake
  8. 2005: Metal Gear Solid
  9. 2007 - 2009: Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
  10. 2014: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
  11. 2016 - 2018: Metal Gear Rising: Revengance

Al pogledaj video koji dva, tri... jer MGS je sam po sebi mindfuck pa i sa predznanjem zna bit tezak za shvatit.
Ak uđes u MGS 5 bez predznanja nije to to jer stvari koje se događaju nece imat neku tezinu kaj se price tice.

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
14 godina
PlayStation 4

jeste vidjeli PS4 dobio nadogradnju

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ja se ne bih previše brinuo, jer ga vjerojatno nećeš ni odigrati do kraja jer postane monoton vrlo brzo.

Ali bih preporučio barem Ground Zeroes da odigraš prije, jer je filmić na kraju vrijedan gledanja.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Bitanga kaže...

Ja se ne bih previše brinuo, jer ga vjerojatno nećeš ni odigrati do kraja jer postane monoton vrlo brzo.

Ali bih preporučio barem Ground Zeroes da odigraš prije, jer je filmić na kraju vrijedan gledanja.

Da kolko se sjecam i on je bio free na PS+

MGS V je zrtva open world-a i prevelikih ambicija.
Po meni trebao je ostat u stilu MGS 4 samo sa vecim levelima.

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
12 godina

To forsiranje open world koncepta je po meni upropastilo mnoge dobre igre (Mass Effect mi prvi pada na pamet).

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
Da priča je slaba, odnosno razvodnjena. Čak je nisam ni završio do svarnog kraja jer misije se ponavljaju. Šteta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Dodali su taj novi Family Management, ali i dalje sa subaccountima većina igara ne radi klincima (FIFA 17, Just Cause 3, skoro sve Ubisoftove igre itd.)

Ah, opet nikakve koristi od toga :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
PlayStation 4

GT Sport ce se moci isprobati kao demo..

https://www.dualshockers.com/gran-turismo-sport-demo/

Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina
Purger155 kaže...

GT Sport ce se moci isprobati kao demo..

https://www.dualshockers.com/gran-turismo-sport-demo/

Tipično, točno u to vrijeme sam na poslovnom putu 4 dana.

Al nema veze, preorderan je.

12 godina
PlayStation 4

Pozdrav!

Trebam pomoć, znači kupio sam preko PS storea Hitman Complete First Season sad na vikend akciji i normalno mi pusti da igram sve do 2. misije u Sapienzi gdje mi javlja da moram kupiti za 76 kn ju te tako sve preostale epizode, a kupio sam već kao sve, je li netko imao već sličan problem?

MT22

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Marijano22 kaže...

Pozdrav!

Trebam pomoć, znači kupio sam preko PS storea Hitman Complete First Season sad na vikend akciji i normalno mi pusti da igram sve do 2. misije u Sapienzi gdje mi javlja da moram kupiti za 76 kn ju te tako sve preostale epizode, a kupio sam već kao sve, je li netko imao već sličan problem?

Pogledaj pod Library jesu li preuzete sve epizode (ako je za igra po epizodama, nisam igrao), moguce da je skinulo samo prvu, ostatak nije pa ti javlja da moras kupiti, a zapravo trebas samo download preko libraryja pokrenuti

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
12 godina
Johnny4286 kaže...
Marijano22 kaže...

Pozdrav!

Pogledaj pod Library jesu li preuzete sve epizode (ako je za igra po epizodama, nisam igrao), moguce da je skinulo samo prvu, ostatak nije pa ti javlja da moras kupiti, a zapravo trebas samo download preko libraryja pokrenuti

Edit: Riješeno, hvala na pomoći. ;)

MT22
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 12:41 (Marijano22).
17 godina
Bitanga kaže...
Chaky kaže...

5.0 je donio neku novost za PS4 Pro sto se tice streamanja.

Nisam detaljno citao, samo letimicno.

"PS4 Pro users will be able to stream in 1080p and 60 FPS, provided their connection is strong enough"

Probat ću odmah danas :-) Ali i prije je to pisalo kao opcija. Samo je bitrate bio smeće :-)

Nema nikakve razlike u kvaliteti snimke na Youtubeu. I dalje je kockasto smeće kod brzih pokreta.

Izgleda da je ovo samo za Twitch sad dodano za 1080p@60... za Youtube je postojalo i ranije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 0:20 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

imas jos jednog pretplatnika 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Horizon zero dawn na popustu u ps storu, ako koga zanima. 229.00 kn.

Moj PC  
2 0 hvala 2
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jučer nakon update-a system software-a (version 5.00) dešava mi se da moram čekati učitavanje igre pes 2018 čitavu vječnost. Iritantno do bola, s obzirom da se učitavanje općenito dugo čeka za svaki klinac(pes 2018)...konzola nema ni godinu i mislim da je što se tiče hardvera sve u najboljem redu. Molio bi nekog tko zna kako rješiti ovaj problem (ako je uopće rješivo) da napiše koje korake treba poduzeti.

Hvala unaprijed...

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 7:50 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Meni na običnom PS4 Slim nakon update-a na V5.00 meniji su usporeni i neki trzavi, nisam ulazio u niti jednu igru, ali izgleda kao loši update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Marijano22 kaže...

Pozdrav!

Ako nije ovo sto ti Johny rekao, mozda si zabunom uzeo samo prvu free epizodu.

Pogledaj si mejlove, da li si uopce dao novce za igru.

Ako jesi, onda mora biti pod Library ili Purchaces, samo nisi downloadao ostatak epizoda.

Mozda je pod Seasson Pass.

5.0 nisam previse ispobao, pa ne mogu suditi. Vidio sam da su ubacili Usere pod jos jedan menu unutar Acount Managementa.

Bas sam se veselio zbog Bitange da su to konacno rijesili zbog njegovih "maloljetnih" usera, pa mi bas zao sto ne radi kako se spada.

Kod kreiranja novog Accounta dodali su vise opcija za klikanje i podesavanje i nema vise kvacice za primanje ponuda od Sony partnera.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 9:03 (Chaky).
17 godina
Chaky kaže...

Bas sam se veselio zbog Bitange da su to konacno rijesili zbog njegovih "maloljetnih" usera, pa mi bas zao sto ne radi kako se spada.

Ma riješio sam to još davno tako što sam kreirao ženi account koji onda klinci koriste za takve igre. 

Al mi je užasno frustrirajuće dok mi netko diktira što će moja djeca raditi sa igrama koje sam ja kupio. Pogotovo što se to zaobiđe na full jednostavan način.

Nema nikakvog smisla. Osim toga koja je poanta sub-accounta ako ja kao roditelj nemam kontrolu nad time.

Mislim da ovdje nije problem u PSNu i Sonyu koliko u lošoj implementaciji sa strane third party developera.

Doduše da je Sony to implementirao od početka kako treba, kao što ima Nintendo, onda ne bi ni sada bilo ovih problema sa third party developerima.

17 godina
TheMaverick kaže...

Jučer nakon update-a system software-a (version 5.00) dešava mi se da moram čekati učitavanje igre pes 2018 čitavu vječnost. Iritantno do bola, s obzirom da se učitavanje općenito dugo čeka za svaki klinac(pes 2018)...konzola nema ni godinu i mislim da je što se tiče hardvera sve u najboljem redu. Molio bi nekog tko zna kako rješiti ovaj problem (ako je uopće rješivo) da napiše koje korake treba poduzeti.

Hvala unaprijed...

Jedan od razloga zašto sam prekrižio PES 2017 i igrao FIFU je taj s tim loadanjem nakon svakog klika u meniju.

Ja uopće ne kužim kako im to igrači toleriraju. To je apsolutno neprihvatljivo, izgleda kao da je igra jedna velika i spora web aplikacija sa 3D nogometom usput :-)

17 godina
DeniZg kaže...

To forsiranje open world koncepta je po meni upropastilo mnoge dobre igre (Mass Effect mi prvi pada na pamet).

Ne beštimaj, ME je odličan! :)

Xbox: Muskarcina
17 godina
neaktivan
Virty kaže...
DeniZg kaže...

Mozda misli na zadnji?

Da li sam sad ispao Sheldon? 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 9:52 (Chaky).
17 godina
Chaky kaže...
Virty kaže...
DeniZg kaže...

Mozda misli na zadnji?

Da li sam sad ispao Sheldon? 

Ja mislim na sva 4, tako da nije bitno na kojeg je mislio :)

Xbox: Muskarcina
17 godina
ivankr kaže...

Horizon zero dawn na popustu u ps storu, ako koga zanima. 229.00 kn.

Za PS Plus pretplatnike još i više: 184.10 kn (-58 %).

Promakla mi je zadnja akcija (koja je ionako bila skuplja od ove), ali ovaj put odmah kliknuo. 

12 godina
PlayStation 4

Tak me živcira što ne mogu taj remote play za PC ispeglati da radi kako treba.

U početku je imalo mali input lag i povremeno se gubila rezolucija kod jačih akcijskih scena.

Onda su to riješili , ali me izbacivalo svakih 5 minuta. Rijetko kad bih mogao odraditi sesiju od 30 minuta u komadu.

Sad s novim updateom mi više ne izbacuje, ali se smrzne slika svaku minutu na par sekundi.

S obzirom da mi je sve spojeno kablom i da ništa ne mijenjam, nego svaki update utječe na remote play, siguran sam da je do Sony-a.

Kakva su vaša iskustva?

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Chaky kaže...
Marijano22 kaže...

Pozdrav!

Ako nije ovo sto ti Johny rekao, mozda si zabunom uzeo samo prvu free epizodu.

Pogledaj si mejlove, da li si uopce dao novce za igru.

Ako jesi, onda mora biti pod Library ili Purchaces, samo nisi downloadao ostatak epizoda.

Mozda je pod Seasson Pass.

5.0 nisam previse ispobao, pa ne mogu suditi. Vidio sam da su ubacili Usere pod jos jedan menu unutar Acount Managementa.

Kod kreiranja novog Accounta dodali su vise opcija za klikanje i podesavanje i nema vise kvacice za primanje ponuda od Sony partnera.

Riješeno. ;)

MT22
17 godina
DeniZg kaže...

Tak me živcira što ne mogu taj remote play za PC ispeglati da radi kako treba.

U početku je imalo mali input lag i povremeno se gubila rezolucija kod jačih akcijskih scena.

Onda su to riješili , ali me izbacivalo svakih 5 minuta. Rijetko kad bih mogao odraditi sesiju od 30 minuta u komadu.

Sad s novim updateom mi više ne izbacuje, ali se smrzne slika svaku minutu na par sekundi.

S obzirom da mi je sve spojeno kablom i da ništa ne mijenjam, nego svaki update utječe na remote play, siguran sam da je do Sony-a.

Kakva su vaša iskustva?

Igrao sam Life is Strange preko Remote Playa cca 2 sata u komadu. Nikakvih problema. Plejka je spojena wirelessom, komp kabelom.

Ustvari sam bio dosta zadovoljan, čak je i lag bio skoro pa neprimjetan.

Ali to je Life is Strange... Nisam probao sa nekom malo "jačom" igrom.

17 godina
PlayStation 4

Nove akcije:

Deal of the week: F1 2017

Preporučam ko ima volan. Igra mi je vrhunska, očito :-P

Only on Playstation eksluzive.

https://store.playstation.com/#!/en-hr/only-on-playstation/cid=STORE-MSF75508-ONLYONPSTION17

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Baš gledam Battlefront 2 streamove na Youtubeu (uključite se malo u temu ako imate interesa).

Točno se kuži kako se igra na PC-u, jer ima jako puno naglih trzaja kamerom (mišem) za 90-180 stupnjeva.

Znam da je to puno efikasnije od kontrolera, ali je vrlo neugodno za gledati u odnosu na konzole.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Baš gledam Battlefront 2 streamove na Youtubeu (uključite se malo u temu ako imate interesa).

Točno se kuži kako se igra na PC-u, jer ima jako puno naglih trzaja kamerom (mišem) za 90-180 stupnjeva.

Znam da je to puno efikasnije od kontrolera, ali je vrlo neugodno za gledati u odnosu na konzole.

Opet provociraš :-)

Da, bed je gledati dok sam ne igraš, jer ne iniciraš ti pokrete mišem pa je mozak spaljen.

Ali igrati je ugodnije s mišem, manje "klaustrofobično" i realnije - i dok gledaš u RLu iza sebe ili sa strane, ne okrećeš glavu kontinuirano nekom relativno sporom kontinuiranom brzinom nego naglim trzajima glave i očiju.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice