Otvaram novu temu pošto je stara zaključana. Ovdje možete raspravljati o ovoj konzoli za manje zahtjevne igrače. Što mislile kako bi se Wii svidio djeci od 5 i 7 godina i koliko bi ih držao zainteresirane. Da li se isplati kupiti?
Ahem.....
Nintendo Wii
.....
Inače imam ga i ja, i zadovoljan sam. Nemam čip ni homebrew, ali sam svejedno zadovoljan. Mislim ne igram se po cijele dane pa mi novčanik to može podnijeti. Nađe se dobrih orginala i kod nas za kojih 100-200kn. Evo neki dan sam kupil Manhunt 2 za 99kn i Death Jr za istu cijenu (ima npr. Nights za 69). Mislim da to nije puno pa i za prosječnu igru. Wii je isto tako najbolji emulator do sad. Virtual Console igre su malko skupe... Nostalgija prodaje. WiiWare je isto fantastičan, mogu se vec sada nači prava mala remek-djela.
.....
Isprike na ovako zbrda-zdola napisanom postu. You get the point.
resident evil 4, resident evil: UC, Dead rising ctyd, Scarface, Madworld, The conduit, Red steel, Call of duty WAW, Call of duty 3, No, more heroes, Medal of honour heroes 2, Medal of Honour: vanguard, Farcry vengence, Brothers in arms, Skyscraper, Alone in the dark, Tenchu: Shadow Assassins, Manhunt 2, Splinter cell, Ghost squad, House of the dead 1&2, House of the dead overkill, Star wars: force unleashed, X-men origins: wolvarine
da slažem se s vama ove igre su sve za djecu jel tako, usput ima glasine da će se navodno napravit "resident evil 5 wii edison" i to je djećja igra jer tako?
resident evil 4, resident evil: UC, Dead rising ctyd, Scarface, Madworld, The conduit, Red steel, Call of duty WAW, Call of duty 3, No, more heroes, Medal of honour heroes 2, Medal of Honour: vanguard, Farcry vengence, Brothers in arms, Skyscraper, Alone in the dark, Tenchu: Shadow Assassins, Manhunt 2, Splinter cell, Ghost squad, House of the dead 1&2, House of the dead overkill, Star wars: force unleashed, X-men origins: wolvarine
da slažem se s vama ove igre su sve za djecu jel tako, usput ima glasine da će se navodno napravit "resident evil 5 wii edison" i to je djećja igra jer tako?
Eto, postadoh i ja vlasnik Wii konzole... Mozete li mi preporuciti par novijih zabavnih igara. Zanima me nesto kao Wii sports, dakle da se mora malo razmrdati jer cijeli dan sjedim pred kompom :)
Naravno, ako ima kakvih ok pucacina nije na odmet, ma bilo kakve igre koje imaju dobar "fun faktor"...
Mario Galaxy, Zelda Twinlight, Metroid 3....
Nešto kao WiiSports? Možda Wii Fit?
Okami, DeBlob, Excite Truck, No More Heroes, Paper Mario, Zack & Wiki......... Nisu Baš Nove ali vesele.
Od pucačina uskoro izlazi Conduit, pa bu mo vidli kak bu to ispalo
Otvaram novu temu pošto je stara zaključana. Ovdje možete raspravljati o ovoj konzoli za manje zahtjevne igrače. Što mislile kako bi se Wii svidio djeci od 5 i 7 godina i koliko bi ih držao zainteresirane. Da li se isplati kupiti?
Eto, postadoh i ja vlasnik Wii konzole... Mozete li mi preporuciti par novijih zabavnih igara. Zanima me nesto kao Wii sports, dakle da se mora malo razmrdati jer cijeli dan sjedim pred kompom :)
Naravno, ako ima kakvih ok pucacina nije na odmet, ma bilo kakve igre koje imaju dobar "fun faktor"...
Preletija san pogledon pa nisan sinja, ispričavan se
Hvala svima, moram sad pronaci neku od ovih igara sto ovdje nije lako (nisam u HR!)
Imam jedno pitanje, ovako, htio bih kupit nitendo wii iz oglasnika, garancija je istekal ali je wii u dobrom stanju, uz njega dolazi 2 joystica, set za tenis,golf, volan i onaj board i sve radi, i to sve za 1800 kn, pa mene zanima sad, DALI SE TO ISPLATI???
Imam jedno pitanje, ovako, htio bih kupit nitendo wii iz oglasnika, garancija je istekal ali je wii u dobrom stanju, uz njega dolazi 2 joystica, set za tenis,golf, volan i onaj board i sve radi, i to sve za 1800 kn, pa mene zanima sad, DALI SE TO ISPLATI???
zavisi kolko ces igrat ak ces ga iskoristit onda se isplati ako ga neces bas koristit one sa ne isplati
ja imam ps3 i zadnje vrjeme slabije igram al zato stalno nesto radim na njemu i zato mi se isplati
zato razmisli kolko ti to mislis igrat
A DOBRO MENE ZANIMA SA TOM SVOM OPREMOM I TO, DALI JE CJENA DOBRA, JER NEMA GARANCIJE, PA ONO
A DOBRO MENE ZANIMA SA TOM SVOM OPREMOM I TO, DALI JE CJENA DOBRA, JER NEMA GARANCIJE, PA ONO
a to hehe cjena je dosta dobra je konzola je relativno jeftina al se na dodatnoj opremi naplacas vise neg za xbox il ps3
evo ja sam se nedavno počeo interesirati za Wii, do prije koji mjesec smatrao sam da je jedina moguca stvar za savršeno igranje Komp, sad sam se mogu reći opametio i shvatio da su konzole za igranje a komp za druge stvari.Šta mislite kolko je nitendo primjeren mojoj dobi jer imam 16 godina i kakva su iskustva starijih u igranju preko nitenda wii
2 | Nitendo Wii |
---|---|
2 | Pc |
Ja bi si želio kupiti nitendo wii sa ćipom ali se ne razumijem baš pa ako mi možete dati savjet što da gledam kada kupujem nitendo ......
Pozzz...
Razmisljam sutra uzeti polovni Nitendo WII ... Pa me zanima sta gledati na njemu, odnosno na sta pripaziti pri kupovini polovne konzole .
Ako jos jednom netko nepise Nitendo prebit cu se. Nintendo se zove.
Uglavnom, ako ga mozes probat i upali se jedino sta jos imas za probat je opticki drive je li dao svoje jer je to komponenta koja se potrosi nakon nekogd vremena. Naravno kontrolere bi isto trebalo probati. Ako ne mozes probati uredaj prije kupovine onda je sve to lutrija jer moze uredaj na slici izgledati ko novi, a da ne valja.
Ako jos jednom netko nepise Nitendo prebit cu se. Nintendo se zove.
Uglavnom, ako ga mozes probat i upali se jedino sta jos imas za probat je opticki drive je li dao svoje jer je to komponenta koja se potrosi nakon nekogd vremena. Naravno kontrolere bi isto trebalo probati. Ako ne mozes probati uredaj prije kupovine onda je sve to lutrija jer moze uredaj na slici izgledati ko novi, a da ne valja.
osobno je preuzimanje i naravno, proba prije kupovine. Kako provijerit taj opticki drive i sta je to uopce... Noob za Nintendo :D
Ma samo ubacit bilo koju igru u fizickom obliku i vidjet ocitava li je i radi li.