Photoshop image (galerija slika) izdvojena tema

poruka: 2.995
|
čitano: 609.936
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
16 godina
neaktivan
Što mislite? (photoshop image)

Evo jedna moja

Nije nista posebno

Obican wallpaper, svatko ga moze slozit

Nemam puno iskustva u photoshopu

Leaks. Lunatics. Rebellion. And now bleeding ghosts. Ain't life in Rapture grand?

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Što mislite? (photoshop image)

Evo i par mojih radova :

btw.nisam neki darker il tako neš..samo mi je bilo dosadno xD

i onaj grafit je prvotno bio na papiru..samo obrub a ostalo je Shop napravio

znam da nije neš al tek sam počeo u Shopu radit :D

dark art dark art
po tutorialu jednom po tutorialu jednom
još malo dark arta još malo dark arta
grafit grafit
Music is my life :)
16 godina
neaktivan

Ewo moj rad.....15 min radjen,ali pocetnik sam

http://img106.imageshack.us/my.php?image=mojadela.jpg

16 godina
neaktivan
dogman kaže...

do jaja za početnika :D
16 godina
neaktivan

Meni se svidja,zadovoljan sam timeCool

17 godina

Dobro to vama ide ljudi...

Evo jedan moj rad :

Disturbed Disturbed
http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije lose....koliko radis sa photoshopoom

16 godina
neaktivan
dogman kaže...

svaka čast, postavio sam za wall.
17 godina
dogman kaže...

Nije lose....koliko radis sa photoshopoom

Oko 6 mjeseci...
http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
16 godina
neaktivan

Evo jedan nabrzinu

Leaks. Lunatics. Rebellion. And now bleeding ghosts. Ain't life in Rapture grand?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
powerslave kaže...

Evo jedan nabrzinu

ok je..al ne izgledda baš uvjerljivo..igraj se malo s layer effectima..probaj sa overlay i stavi na nekih 60-70%
16 godina
neaktivan

Ma jesam al sam poludel pa je zato ovak ispalo

Jel ovo ok za munju

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 22:53 (powerslave).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trebo si prvo napravit Threeshold i izdvojit bijeli od crnog dijela..pa zasebno stavit kao layere na zid i po volji ih obojat..skineš si neke kistove za paint drips s neta..malo urediš rubove da izgleda uvjerljivije..obavezno stavi Gaussian Blur za nekih 0.4-0.5 i vidjet ćeš rezultate :)

16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 12:07 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Trebo si prvo napravit Threeshold i izdvojit bijeli od crnog dijela..pa zasebno stavit kao layere na zid i po volji ih obojat..skineš si neke kistove za paint drips s neta..malo urediš rubove da izgleda uvjerljivije..obavezno stavi Gaussian Blur za nekih 0.4-0.5 i vidjet ćeš rezultate :)

Mozes i jednostavnije (barem ja tako uvijek radim). Prvo kopiras sliku zida, otvoris ju sa photoshopom, maknes joj svu boju (da postane crno-bijela) te na nju primjenis filtar Gaussian blur (taman toliko da se vise ne vide sitne strukture u ciglama, ali da se mogu razabrati pojedine cigle) i onda ju spremis kao psd grayscale datoteku.
Nakon toga odtvoris osnovnu sliku (u njoj moras imati najmanje 2 layera, jedan za pozadinu (zid) a drugi za grafit). Oznacis layer grafita i odes u Filter -> Distort -> Displace. Postavis u oba polja vrijednost na 50 (malo se igraj s ovim, pocni od 50 pa vidi sto ti je najbolje) i pritisni OK. Nakon toga ce PS od tebe traziti da uneses mapu pomaka, tu odaberi onu crno-bijelu od maloprije i to je to. Probaj se igrat sa jacinom blura i vrijednostima distorta za najbolji rezultat.
Nothing is true, everything is permitted...
17 godina

evo jedan moj rad, imao sam i bolju sliku ali sam je negdje zagubio Šutim

freedom freedom
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo jedna od meni dragog benda Discharge, njihova pjesma koja govori o stardanju djece u ratovima, tj. kako ni djeca nisu pošteđena...

q and a q and a
La lucha continuada...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo imam i ja jednu na temu pjesme. Pjesma je Welcome to the machine od Pink Floyda.

Na originalnoj slici (bmp) se ne vide ovi krugovi, ali posto je ovo jpg, tu se nazalost vide (ova gradacija boje je stepenicasta, za razliku od originala gdje je normalna, kakva i treba bit). Ako netko zeli, poslat cu mu bmp (1920x1200). Jednostavno je i minimalisticki. meni se svidja (to mi je wallpaper, pa namjerno nije presareno).

Na originalnoj slici (bmp) se ne vide ovi krugovi Na originalnoj slici (bmp) se ne vide ovi krugovi
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 18:48 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eterna Luchar, evo saljem ti sliku na mail...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Eterna Luchar, evo saljem ti sliku na mail...

dobio... hvala!
La lucha continuada...
16 godina
neaktivan

Može mi nek dat neki dobar link za tutorial jer bi tija počet radit s ovin pa samo da se uhodan

unaprid fala

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Može mi nek dat neki dobar link za tutorial jer bi tija počet radit s ovin pa samo da se uhodan

unaprid fala

brijem samo upiši u google photoshop tutorial ili u you tube imas koliko hoćeš...
La lucha continuada...
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

hm kad si vec radia po tutorialu mogo si uzet jednu drugu sliku a ne bas takve sve iste koje se u njemu koriste
ja san napravija isti takav s mojim slikama.. :)

inace evo jedna isto tako sa slikom koju sam koristija i u proslom radu (curu) samo druga tema...
pa komentar koji :)

evo i link za sliku u punoj rezoluciji
original original
prerada-stone statue prerada-stone statue
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 22:45 (nemesis777).
16 godina
neaktivan
nemesis777 kaže...
leo_819 kaže...

hm kad si vec radia po tutorialu mogo si uzet jednu drugu sliku a ne bas takve sve iste koje se u njemu koriste

inace evo jedna isto tako sa slikom koju sam koristija i u proslom radu (curu) samo druga tema...

nice... :-)
La lucha continuada...
17 godina
nemesis777 kaže...
leo_819 kaže...

ma napravio sam bio dvije, jedna moja a jedna po tutorijalu, samo sta ovu s mojim slikama nigdje nemogu nac Mršti se
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
nemesis777 kaže...
leo_819 kaže...

ma napravio sam bio dvije, jedna moja a jedna po tutorijalu, samo sta ovu s mojim slikama nigdje nemogu nac Mršti se
 kad radis nesto po tutorijalu nastoji da ne koristis bas one slike koje se koriste u tutorijalu nego svoje jer ces tako puno vise naucit i mozes puno improvizirat a da opet bude dobro
tutorijal je samo pomocnik i smjernica a ne bas sljep vodic da slika treba izgledat upravo onako kako je na tutorijalu
to je vise za ideju :)
16 godina
neaktivan

istina, evo i ja sam danas radio preko tutoriala, al sam isto tako koristio svoje slike koje sam slikao... bez veze bi bilo napraviti indentično...

La lucha continuada...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nemesis777 kaže...
leo_819 kaže...
nemesis777 kaže...
leo_819 kaže...

kad radis nesto po tutorijalu nastoji da ne koristis bas one slike koje se koriste u tutorijalu nego svoje jer ces tako puno vise naucit i mozes puno improvizirat a da opet bude dobro
tutorijal je samo pomocnik i smjernica a ne bas sljep vodic da slika treba izgledat upravo onako kako je na tutorijalu
to je vise za ideju :)
 ma znam tako i radim, najprije s tutorijalom i pamtim sta treba radit, pa poslje isto to bez ikakve pomoći... anyway tnx for the advice :)
17 godina
neaktivan
Photoshop image (galerija slika)

Evo, mene nije bilo dugo...

Slika 1. - Tu sam sliku napravio prije nekih pola godine, kao neki logo, ali je više ispala grafit nego logo

Slika 2. - Ovu sam možda već i pokazao, ali pošto nemam vremena za pretraživanje evo i nje! Slika je napravljena iz tri slike: golum, Plaža i neki grad iza!

Slika 3. - Pokušaj crtanja u photoshopu, ali prije one bundeve što sam već poslao

Slika 4. - To sam nedugo napravio, malo sam se poigrao s ovim frameovima i svojom slikom (radi zaštite identiteta sam blurao facu, ali se ostatak vidi)!!
Slika 5. - Još jedan pokušaj crtanja, kao i slika 3., ta su dva nastala isti dan oko 4. mjeseca prošle godine!
Slika 6. - Vježba na faksu! Trebali smo uzeti dvije slike od nekoliko ponuđenih proizvoda i u 2 minute napraviti reklamu i predati profesoru, znači ove boce su bile same i onda je išlo zrcaljenje biranje podloge i najvažnije odabir slogana na brzinu!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 15:58 (TOMs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice