Photoshop image (galerija slika)
- poruka: 2.995
- |
- čitano: 609.922
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ewo moj rad.....15 min radjen,ali pocetnik sam
Meni se svidja,zadovoljan sam time
Nije lose....koliko radis sa photoshopoom
Nije lose....koliko radis sa photoshopoom
Evo jedan nabrzinu
Trebo si prvo napravit Threeshold i izdvojit bijeli od crnog dijela..pa zasebno stavit kao layere na zid i po volji ih obojat..skineš si neke kistove za paint drips s neta..malo urediš rubove da izgleda uvjerljivije..obavezno stavi Gaussian Blur za nekih 0.4-0.5 i vidjet ćeš rezultate :)
evo ovo sam napravio u nekoliko minuta:
http://www.imagesforme.com/show.php/425494_abstracto.jpg
edit: evo još nekih(prevelike su da bi se stavile uobičajeno):
http://www.imagesforme.com/show.php/425505_CrysisAngelEdition.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/425504_LeptirPSEdited.jpg
Trebo si prvo napravit Threeshold i izdvojit bijeli od crnog dijela..pa zasebno stavit kao layere na zid i po volji ih obojat..skineš si neke kistove za paint drips s neta..malo urediš rubove da izgleda uvjerljivije..obavezno stavi Gaussian Blur za nekih 0.4-0.5 i vidjet ćeš rezultate :)
Evo imam i ja jednu na temu pjesme. Pjesma je Welcome to the machine od Pink Floyda.
Na originalnoj slici (bmp) se ne vide ovi krugovi, ali posto je ovo jpg, tu se nazalost vide (ova gradacija boje je stepenicasta, za razliku od originala gdje je normalna, kakva i treba bit). Ako netko zeli, poslat cu mu bmp (1920x1200). Jednostavno je i minimalisticki. meni se svidja (to mi je wallpaper, pa namjerno nije presareno).
Eterna Luchar, evo saljem ti sliku na mail...
Eterna Luchar, evo saljem ti sliku na mail...
Može mi nek dat neki dobar link za tutorial jer bi tija počet radit s ovin pa samo da se uhodan
unaprid fala
Može mi nek dat neki dobar link za tutorial jer bi tija počet radit s ovin pa samo da se uhodan
unaprid fala
evo jedan moj rad, imao sam i bolju sliku ali sam je negdje zagubio

istina, evo i ja sam danas radio preko tutoriala, al sam isto tako koristio svoje slike koje sam slikao... bez veze bi bilo napraviti indentično...

Evo, mene nije bilo dugo...
Slika 1. - Tu sam sliku napravio prije nekih pola godine, kao neki logo, ali je više ispala grafit nego logo
Slika 2. - Ovu sam možda već i pokazao, ali pošto nemam vremena za pretraživanje evo i nje! Slika je napravljena iz tri slike: golum, Plaža i neki grad iza!
Slika 3. - Pokušaj crtanja u photoshopu, ali prije one bundeve što sam već poslao
Slika 4. - To sam nedugo napravio, malo sam se poigrao s ovim frameovima i svojom slikom (radi zaštite identiteta sam blurao facu, ali se ostatak vidi)!!
Slika 5. - Još jedan pokušaj crtanja, kao i slika 3., ta su dva nastala isti dan oko 4. mjeseca prošle godine!
Slika 6. - Vježba na faksu! Trebali smo uzeti dvije slike od nekoliko ponuđenih proizvoda i u 2 minute napraviti reklamu i predati profesoru, znači ove boce su bile same i onda je išlo zrcaljenje biranje podloge i najvažnije odabir slogana na brzinu!