I, kakva je xfx? U igrama radi sve oke? Kakve su temp, jel jako bučna na 100% vent? Isplati li se te love?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I, kakva je xfx? kao i svaka druga sve imaju svoje prednosti i mane, procitaj koji review za pocetak
U igrama radi sve oke? kad neka igra ne radi najvjerojatnije nije problem u grafickoj nego igri i softweru koji to treba omoguciti da radi
Kakve su temp, procitaj prvi odgovor
jel jako bučna na 100% vent? sve kartice koje su ikad izasle na ovom svijetu na 100% venta su pre bucne i najvjerojatnije bi ubrzo na njoj ventovi krepali
Isplati li se te love? pa jedino ak je dobijes besplatno i prodas tj zzaradis na njoj
sry morao sam, no mislim da sam ti ok odgovorio na kraju krajeva tko se ne slaze td LP
Thx :) Jesam, pročitao sam mislim sve reviewe koje sam našao na netu i za vapor i toxic i xfx ali druga je to priča kad netko ima pa iz prve ruke kaže jer mi je to daleko bitnije od samih reviewa. Za igre pitam jer, mislim, ne baca atifekte u igrama pošto su to sve clockane 7970. Što se tiče zvuka venta, nije istina i ovisi o tome koliko je nešto za nekog bučno. Burazeva 7850 radi konstantno na 100. Čuje se, ali ništa nepodnošljivo. Imaš li uopće tu grafu pa da baciš koji osobni test i javiš kako se ponaša?
Thx :) Jesam, pročitao sam mislim sve reviewe koje sam našao na netu i za vapor i toxic i xfx ali druga je to priča kad netko ima pa iz prve ruke kaže jer mi je to daleko bitnije od samih reviewa. Za igre pitam jer, mislim, ne baca atifekte u igrama pošto su to sve clockane 7970. Što se tiče zvuka venta, nije istina i ovisi o tome koliko je nešto za nekog bučno. Burazeva 7850 radi konstantno na 100. Čuje se, ali ništa nepodnošljivo. Imaš li uopće tu grafu pa da baciš koji osobni test i javiš kako se ponaša?
xfx-ov model nisam imao i nemrem nista reci o njoj iz prve ruke, no to je bio jedan od prvih modela 280x uopce i koliko sam procitao nesjecam se da su imale ikakve probleme s icim...LP
I, kakva je xfx? U igrama radi sve oke? Kakve su temp, jel jako bučna na 100% vent? Isplati li se te love?
imam ti ja XFX 7870 Ghz edition,pokreće sve a vent je na 28,temp je 35 i jedva ju čuješ. Zadovoljan sm,ali se riješavam jer mi treba nešto jače,uzet ću nešto za dvije u paru ili windforce 290 ,još se premišljam haha
XFX AMD RADEON HD 7850 2gb ddr5.
ima li sta bolje za te pare? molim pomoc
XFX AMD RADEON HD 7850 2gb ddr5.
ima li sta bolje za te pare? molim pomoc
a kolicina para potrebna za to je???
nova je u portiu 999kn predpostavljam da mislis na tu?!
http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051806868
niti priblizno, i danas odlicna kartica, cak i pre zahtjevni bf4 na medium/high detaljima s njom leti
Znaci isplati se uzeti?
Znaci isplati se uzeti?
Naravno! Za toliko se prodaju polovne cak i bez garancije! Lp

a kolicina para potrebna za to je???
nova je u portiu 999kn predpostavljam da mislis na tu?!
http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051806868
niti priblizno, i danas odlicna kartica, cak i pre zahtjevni bf4 na medium/high detaljima s njom leti
super cifra za tu grafu, nije mi jasno sto si dobio 3 db, ja bih sad dao svoju r7 260x za tu odma jer je ista cijena a razlika od sigurno 20-30 procenata! Odlicna ponuda!
super cifra za tu grafu, nije mi jasno sto si dobio 3 db, ja bih sad dao svoju r7 260x za tu odma jer je ista cijena a razlika od sigurno 20-30 procenata! Odlicna ponuda!
pa najvjerojatnije zbog bf4! ma ne obaziri se...lp
Jel bolje uzet dvije slabije grafe il jednu jaku? tipa 2x XFX 7870 ili jednu R9 290 windforce . Gledam vani neke dućane,i ovaj ima najbolju ponudu s cijenama. Gledam ati-jeve (AMD) i nvidijine. Ako vamse da prelistajte i preporučite neke za dual a neke za single karticu. Ovo što piše za raspoloživost nije bitno. Zanima me samo koja kartica. Do 3500 kn može i manje ova r9 je 420€ to je granica.
Unaprijed hvala!
Pa uvijek je bolje i praktičnije jedna jača nego dvije slabije u SLI ili CF.
Jel bolje uzet dvije slabije grafe il jednu jaku? tipa 2x XFX 7870 ili jednu R9 290 windforce . Gledam vani neke dućane,i ovaj ima najbolju ponudu s cijenama. Gledam ati-jeve (AMD) i nvidijine. Ako vamse da prelistajte i preporučite neke za dual a neke za single karticu. Ovo što piše za raspoloživost nije bitno. Zanima me samo koja kartica. Do 3500 kn može i manje ova r9 je 420€ to je granica.
Unaprijed hvala!
to napajanje ti nebu dugo drzalo 2x7870 (2x180w), uvijek je pravilo a i praksa je pokazala vec odavnina da je bolje imati jednu karticu tako da ti necu nabrajati nedostatke cfx/sli-a ima ih previse, nemas previse izbora oko r9 290 modela to su ovaj gigabajtov i sapphirka tri-x biraj koja ti je ljepsa! no i nesto slabiji model 280x asus ili gigabajt rev2.0 ce ti takoder biti i vise nego dovoljni s tim i7 3770! lp
Unaprijed hvala!
Computeruniverse je jeftiniji i pozudaniji shop.
Mindfactory je najjeftiniji koliko sam ja vidio. Frend je tamo utopio HD 7950 prije 2 - 3 mjeseca na nekoj akciji za samo 175 eura i ja plačem već 2 mjeseca što nisam ja skupa s njim kupio tu grafu .
Unaprijed hvala!
to napajanje ti nebu dugo drzalo 2x7870 (2x180w), uvijek je pravilo a i praksa je pokazala vec odavnina da je bolje imati jednu karticu tako da ti necu nabrajati nedostatke cfx/sli-a ima ih previse, nemas previse izbora oko r9 290 modela to su ovaj gigabajtov i sapphirka tri-x biraj koja ti je ljepsa! no i nesto slabiji model 280x asus ili gigabajt rev2.0 ce ti takoder biti i vise nego dovoljni s tim i7 3770! lp
Slazem se, pogotovo ako je za gameing, puno igra ne podrzava SLI/Crossfire...
Unaprijed hvala!
Oće,jer imam novo al nije promjenjeno na moj pc :D imam corsair TX 750, Hvala!
Mindfactory je najjeftiniji koliko sam ja vidio. Frend je tamo utopio HD 7950 prije 2 - 3 mjeseca na nekoj akciji za samo 175 eura i ja plačem već 2 mjeseca što nisam ja skupa s njim kupio tu grafu .
Ja sam usporedio 2 grafe, R9 290X te R9 270X te su obje grafe u CU jeftinije za ~17€.
Da al kod njih moram online kupovat,i zaračuna mi se još poštarina,dok ovdje ću sljedeći tjedan moći uživo kupiti. ali,ako nađem nešto,jesu li te vaše stranice pouzdane? Ako cijena baš odskače onda ću u jednoj od vaših stranica uzet mindfactory ili computeruniverse. Hvala svima na savijetima! Mislio sam da kad su u 2 da je bolje. Izgleda da sam se prevario,još jednom hvala!
Ja sam usporedio 2 grafe, R9 290X te R9 270X te su obje grafe u CU jeftinije za ~17€.
Daj mi link od tih što si našao u CU baš da vidim.
Pozdrav, evo pošto sam prodao svoju hd7750, htio bih uzeti neku jaču grafičku, da mi nije bottleneck za proc, a isto tako da proc nije bottleneck za grafu. Pa me zanima koja bi bila najbolja, gledao sam Gigabyte R9 270X, ali me zanima dali ima koja bolja možda, nije bitno amd ili nvidia. Cijena, do nekih 1700-2000 max max.. Ako može, može i jeftinije, ako te skuplje nebi bile 100% iskorištavane od proca. Proc je AMD FX 6300 clockam na 4.2GHz
Pozdrav, evo pošto sam prodao svoju hd7750, htio bih uzeti neku jaču grafičku, da mi nije bottleneck za proc, a isto tako da proc nije bottleneck za grafu. Pa me zanima koja bi bila najbolja, gledao sam Gigabyte R9 270X, ali me zanima dali ima koja bolja možda, nije bitno amd ili nvidia. Cijena, do nekih 1700-2000 max max.. Ako može, može i jeftinije, ako te skuplje nebi bile 100% iskorištavane od proca. Proc je AMD FX 6300 clockam na 4.2GHz
U tom rangu nema bolje grafe od R9 270X.
Uzmi najjeftiniju (ako plaćaš cashom) R9 270X, za Tri-X se ne isplati davati te novce, ja osobno ti preporučam MSI Gaming R9 270X u Futuri IT ili ako želiš sa BF4 onda uzmi Gigabyte R9 270X BF4 edition.
Tvoj procesor može gurati i jaču grafičku karticu od te, pogotovo ako je overclockan, sada trenutno nema potrebe za overclockom, ali ako želiš nitko ti ne brani ;)
1. to nije ta grafa na slici, nego referentna.
2. Extreme Digital je loš dućan i s razlogom ga nitko na forumu ne preporučuje (pogotovo u temama za slaganje konfi).
Hvala, onda će ići ta r9 270x. Ovu gigabyte sam gledao jer sam malo alergičan na buku, pa onda gledam da bude što tiše hlađenje.
I sad još jedno pitanje, Imam xfx450w, dali će to biti dovoljno napajanje?
Bit ce dovoljno !