MPC CIJENA: 183,68Kn
DDR3 2GB (2048MB) 1333MHz, Kingston, sodimm
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje ti tu vidis graficku?
wtf??
On vjerovatno misli da je taj RAM grafička.
To ti nije grafa prije bih rekao Rami!
Ma odlicna graficka gura sve na high :D
E onda lagano sa savskog mosta u Dunav :))
Čovječe, to je radna memorija oliti RAM, a njet grafička...
Dobro, svi mogu pogriješiti...
Prvi je napisao gdje tu vidis grafu, drugi je napisao gjde tu vidis grafu, zar je potrebno da i treci isto napise?
Nitko se nije pametan rodio, zivot je skola, tokom cijelog zivota se uci tako da, mislim da bi bolje bilo da se suzdrzite glupih komentara i pomognete covjeku.
Dakle, to nije graficka kartica, to je Ram memorija, dobra je ali prvo provjeri dali ti ide na plocu, ili nam daj model pa cemo ti mi reci.
Prvi je napisao gdje tu vidis grafu, drugi je napisao gjde tu vidis grafu, zar je potrebno da i treci isto napise?
Nitko se nije pametan rodio, zivot je skola, tokom cijelog zivota se uci tako da, mislim da bi bolje bilo da se suzdrzite glupih komentara i pomognete covjeku.
Dakle, to nisa graficka, to je Ram memorija, dobra je ali prvo provjeri dali ti ide na plocu, ili nam daj model pa cemo ti mi reci.
Kakva skola, ovo je kao da zamijenis motor i volan.
Ali nije sasvim kriv, pored 99% forumasa koji govori "grafička" (ili ne daj boze "grafulja") umjesto "graficka kartica" jos se moze progledati kroz prste
I btw prva 2 komentara su bila postana u istoj minuti dok je treci komentar bila izjava slicna ovoj tvoj (pofarbano zelenim markerom).
E onda lagano sa savskog mosta u Dunav :))