Gamers Future‑Proof with 16 GB RTX 5060 Ti, Buying It 16x More Than 8 GB
"According to the sum of the units sold, the 16 GB version of the GeForce RTX 5060 Ti is outselling the 8 GB version by nearly 16 times, which represents a 1,600% difference."
Uopće nije o tome rasprava nego učitavanje tekstura kojih nema na 8gb kartici, odnosno barem ja nisam primjetio i kako kažeš da je ps2 grafika na 8 gb karticama, niđe veze kolega. Uzet 16b za cca 50 eura više je no brainer.
To je sve voda ispod savskog mosta ...bitno je da se netko novi ne zajebe i uzme novu 8 gb karticu. Zajebat će se većinom oni kojima ih podvale u OEM ili složencima lokalnih dućana. Ali to je tak oduvijek, ono kaj stoji na skladištu uvali ekipi koja se ne informira. Ljudi čuju za rtx 5060 ili rx 9060 i ne kuže razliku u više memorije....taktika zavaravanja kupaca od amd i nvidije se umjesto da ih različito imenuju jer i spadaju u različite klase isprdak i upotrebljivo.
I zašto je to tvoj problem? I da netko i uzme 8gb grafu jer mu je u budgetu ili iz (ne) znanja ili ne želi dat više, naigrat će se kako je i na onim videima i slajderima, razlika od 0,1% razlike im ne predstavlja ništa. Ne ganjaju svi tvoje preferencije i preferencije još tu par kolega, nemaju svi ocd i ptsp i mislim da ti je to najteze prihvatiti, "kako je moguće da netko nema isti cilj kao i ja kad su grafičke u pitanju". Hello World. Steam survey i dalje rula sa onim grafama, da ljudi nisu zadovoljni sa tim grafama, svi bi pokupovali jače, jel bi drugačije bio prikazan steam survey, naravno da bi, ali nije.
steam je pun tih OEM i podvaljenih složenaca različitih shopova....
Dao sam ti link koje grafe kupuju 16X više informatički pismeni ljudi u 2025. godini...
Kaj se mojeg problema tiče obožavam ovdje raspravljati😎