Upravo trazim 7800xt da kupim....to je max u budgetu a iduce godine ide novi komp komplet tako da ce godinu dana laditi <a<a ;) Mada igram uglavnom graficki nezahtjevne igre pa mi to nij neki prevelik problem. Uglavm accetto corsa u kombinaciji sa moza R3 volan i 4k 34" ultrawide HDR monitorom sa free sync....
To ti je top grafa za te pare i dalje.
Samo reci koje tocno napajanje imaš?
Iskreno nemam pojma ali nije jeftilen od 300W.... Uostalom to mi je lako rijesiti....
Upravo trazim 7800xt da kupim....to je max u budgetu a iduce godine ide novi komp komplet tako da ce godinu dana laditi <a<a ;) Mada igram uglavnom graficki nezahtjevne igre pa mi to nij neki prevelik problem. Uglavm accetto corsa u kombinaciji sa moza R3 volan i 4k 34" ultrawide HDR monitorom sa free sync....
Nova AC ili ova starija (ili ACC) ? Pitam jer su sto se tice zahtjevnosti nebo i zemlja, staru mogu na svojoj konfi na ultra postavkam 1440p (+csp i pure) bez problema uvijek iznad 60 fpsa.. dok ova nova melje grafu, 1440p low jedva 60 fpsa
ACC i sad ide na 50FPS na low a ice evo iduce godine kada izadje i taman ce i novi komp... NE mora to biti na ultrahigh ali barem da vidim markere za kocenje u krivinama.....;)
Evo je jos u teskoj beti i ne vjerujem da su radili na optimizaciji jos uvijek tako de co to ici na bolje. Nije to bas tip igre u kojoj ti je bitno da je RT ma epic i sl... AKo igras nemas kad gledati u odsjaj sunca u bari pored puta i sl....