Nemam problema sa rušenjem u igrama ali zato ogromni problemi sa Nvidia Surround i ako idem recimo enablati/disablati playback device odmah BSOD.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kratko pitanje
da li driveri od grafike mogu freezati računalo tako da se jedino restarta ručno?
kratko pitanje
da li driveri od grafike mogu freezati računalo tako da se jedino restarta ručno?
naravno da moze...
kratko pitanje
Sve je moguće. Moraš eliminirati jedan po jedan faktor.
ma čovjeće, izludi me više to random freezanje, jbg raspisao sam se o tome u postu pod hardware problemi ali tamo niko ne navraća, tako da sam nakon svoh silnih testiranja bacio sumnju na nove gfx drv, jednostavno se zamrzne u desktopu, nekad u igri a nekad cijeli dan ok, najgore je to kaj se to počelo dešavati sa promjenom ploče i proca, tako da sam morao pitati ovo oko grafe, ok hvala na info
lp
ma čovjeće, izludi me više to random freezanje, jbg raspisao sam se o tome u postu pod hardware problemi ali tamo niko ne navraća, tako da sam nakon svoh silnih testiranja bacio sumnju na nove gfx drv, jednostavno se zamrzne u desktopu, nekad u igri a nekad cijeli dan ok, najgore je to kaj se to počelo dešavati sa promjenom ploče i proca, tako da sam morao pitati ovo oko grafe, ok hvala na info
lp
Jesi probao s driverima? DDU? Kad si mijenjao plocu i proc jesi format radio?

sve kaj sam mogao sam napravio, neznam više kaj nego da prvo promjenim cpu ili ga dam nekom na probu mada nije pokazivao nikakove greske u svim testovima, kao ni memorija kao ni grafulja, a niti diskovi, psu sumnjam da je ostaje jos mbo ali to je zadnje, problem je kad nems gdje isprobati pa da sa sigurnoscu kazes e to je to.

I to je moguće, imao sam jednom takvo sa ovim svojim SSD-om, da mi se isto komp zamrzavao ali to je bilo davno i to je bilo tako očito da sam odmah znao gdje je problem ( naravno i kablu ), i to sam sve ispregledao preospojio više puta, mjenjao sata slotove, ali slaba utjeha ....
Jeli netko probao ove drivere ?
Jesam ja. Bolji su mi od prijašnjih :).
Za sad djeluju ok.
Win 10, no problemo.
Po čem su bolji?
Po čem su bolji?
Ma sve je to isti q.
Ja sam i dalje na staroj verziji prije ubacivanja podrske za vsr...vec cca 6 revizija koja se i dalje rusi u win7

Po čem su bolji?
Nemam TDR crashes više.
Što se tiće grafičkih postavki u control panelu sve po starom ili ima kakva nova caka ?
Ja sam priej koji dan napravio update (ne znam koja verzija). Kidaju mi se teksture u BF4, mater im...
BTW - jel netko zna kako promjeniti shortcut tipke za shadowplay? Ne nađem nigdje tu opciju!
Ja sam priej koji dan napravio update (ne znam koja verzija). Kidaju mi se teksture u BF4, mater im...
BTW - jel netko zna kako promjeniti shortcut tipke za shadowplay? Ne nađem nigdje tu opciju!
Reinstall drivera?
Reinstall drivera?
Ma vidim ja gdje su te postavke - ali ne mogu ih promjeniti. Klikam po tome i ništa. Sve je read-only
Ma vidim ja gdje su te postavke - ali ne mogu ih promjeniti. Klikam po tome i ništa. Sve je read-only
Kad kliknem, oznaci ga plavom bojom i mogu kliknuti tipke.
Pogledaj dal ti je Shadowplay prekidac ukljucen.. ak nije,... reinstall drivera :)
Reinstall drivera?
AMD n00b
Geforce Experience se popravlja.
AMD n00b
Shadowplay mora bit uključen kako je rekao cyber...
Nego imam jedno pitanje. Ima li netko problema sa nvidia control panelom da ga se ne može pokrenut? Naime, kad bootam u winse, probam upalit nvcp, ne ide, ništa... Skužia sam da kad izgasim jedan proces (nvxdsync.exe), nvcp se odmah pokrene i otvori normalno?! wtf...
Probao sa DDU i sve isto. Guglao i nisam naišao na neka konstrktivna rješenja. Ima li tko slično iskustvo i eventualno rješenje bolje od ovog da moram gasit proces?
Da li jos netko ima problema sa rusenjem drivera ili ti ga "kernel moda" od zadnjih drivera nakon sto komp ode u sleep mode? Izluduju me u zadnje vrijeme zadnja 2 drivera da neznam sto da mislim, da li je do drivera ili do grafe da ju nosim na reklamaciju....
Nakon sto probudim komp preko misa ili tipkovnice iz spavanja nista ne pomaze osim rucnog restarta, svakih par seknudi sve se zblesira, cak ni restart preko starta nece da napravi, ako ga iskljucim preko starta onda se blesira po nekoliko puta kada se pali...
Sve u pogresno vrijeme, jedno vrijeme je 650TI bila u stanju mirovanja dok sam uzivao u koristenju radeonke 7970 ali zbog problema sa ventom nju sam morao nositi na garanciju, a ubacivsi opet nvidiu vidim da mi se problemi i dalje nastavljaju nakon sto sam i prije imao problema sa rusenjem drivera u mozilli i sleep modu...
Valjda cu izdrzat da izbace jos jedan driver pa ako i taj bude zezao ja se necu vise zezat nego neka se u servisu zezaju s njom i driverima...
Danas sam pokušao instalirat 355.60 za Win10 x64 i odbija. Ne žele se instalirati, te na kraju summary instalacije prikaže da je Graphics driver failed.
Dvaput sam pokušao i oba puta nije uspio.
Imate kakve ideje?
Da li jos netko ima problema sa rusenjem drivera ili ti ga "kernel moda" od zadnjih drivera nakon sto komp ode u sleep mode? Izluduju me u zadnje vrijeme zadnja 2 drivera da neznam sto da mislim, da li je do drivera ili do grafe da ju nosim na reklamaciju....
Nakon sto probudim komp preko misa ili tipkovnice iz spavanja nista ne pomaze osim rucnog restarta, svakih par seknudi sve se zblesira, cak ni restart preko starta nece da napravi, ako ga iskljucim preko starta onda se blesira po nekoliko puta kada se pali...
Sve u pogresno vrijeme, jedno vrijeme je 650TI bila u stanju mirovanja dok sam uzivao u koristenju radeonke 7970 ali zbog problema sa ventom nju sam morao nositi na garanciju, a ubacivsi opet nvidiu vidim da mi se problemi i dalje nastavljaju nakon sto sam i prije imao problema sa rusenjem drivera u mozilli i sleep modu...
Valjda cu izdrzat da izbace jos jedan driver pa ako i taj bude zezao ja se necu vise zezat nego neka se u servisu zezaju s njom i driverima...
meni se sa ovim zadnjim rušio directx vratio sa stari i sve je ok