NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 824.120
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

Nemam problema sa rušenjem u igrama ali zato ogromni problemi sa Nvidia Surround i ako idem recimo enablati/disablati playback device odmah BSOD.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

kratko pitanje

da li driveri od grafike mogu freezati računalo tako da se jedino restarta ručno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
Taraba kaže...

kratko pitanje

da li driveri od grafike mogu freezati računalo tako da se jedino restarta ručno?

naravno da moze...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy LP
13 godina
protjeran
Taraba kaže...

kratko pitanje

Sve je moguće. Moraš eliminirati jedan po jedan faktor.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
10 godina

ma čovjeće, izludi me više to random freezanje, jbg raspisao sam se o tome u postu pod hardware problemi ali tamo niko ne navraća, tako da sam nakon svoh silnih testiranja bacio sumnju na nove gfx drv, jednostavno se zamrzne u desktopu, nekad u igri a nekad cijeli dan ok, najgore je to kaj se to počelo dešavati sa promjenom ploče i proca, tako da sam morao pitati ovo oko grafe, ok hvala na info

lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Taraba kaže...

ma čovjeće, izludi me više to random freezanje, jbg raspisao sam se o tome u postu pod hardware problemi ali tamo niko ne navraća, tako da sam nakon svoh silnih testiranja bacio sumnju na nove gfx drv, jednostavno se zamrzne u desktopu, nekad u igri a nekad cijeli dan ok, najgore je to kaj se to počelo dešavati sa promjenom ploče i proca, tako da sam morao pitati ovo oko grafe, ok hvala na info

lp

Jesi probao s driverima? DDU? Kad si mijenjao plocu i proc jesi format radio?

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
10 godina

sve kaj sam mogao sam napravio, neznam više kaj nego da prvo promjenim cpu ili ga dam nekom na probu mada nije pokazivao nikakove greske u svim testovima, kao ni memorija kao ni grafulja, a niti diskovi, psu sumnjam da je ostaje jos mbo ali to je zadnje, problem je kad nems gdje isprobati pa da sa sigurnoscu kazes e to je to. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kod mene zadnji slucaj komp umire li ga umire, promjenio kabal od napajanja na hdd i sve poletilo!
10 godina
Stjepanj kaže...
Kod mene zadnji slucaj komp umire li ga umire, promjenio kabal od napajanja na hdd i sve poletilo!

I to je moguće, imao sam jednom takvo sa ovim svojim SSD-om, da mi se isto komp zamrzavao ali to je bilo davno i to je bilo tako očito da sam odmah znao gdje je problem ( naravno i kablu ), i to sam sve ispregledao preospojio više puta, mjenjao sata slotove, ali slaba utjeha ....

13 godina

Jeli netko probao ove drivere ?

15 godina

Jesam ja. Bolji su mi od prijašnjih :).

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

Za sad djeluju ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Win 10, no problemo.

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
softwaremaniac kaže...

Po čem su bolji?

15 godina
neaktivan
buljo781 kaže...
softwaremaniac kaže...

Po čem su bolji?

Ma sve je to isti q.

13 godina
protjeran

Ja sam i dalje na staroj verziji prije ubacivanja podrske za vsr...vec cca 6 revizija koja se i dalje rusi u win7

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
buljo781 kaže...
softwaremaniac kaže...

Po čem su bolji?

Nemam TDR crashes više.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
13 godina

Što se tiće grafičkih postavki u control panelu sve po starom ili ima kakva nova caka ?

13 godina

Evo 355.60 WHQL driveri.

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
odjavljen

Ja sam priej koji dan napravio update (ne znam koja verzija). Kidaju mi se teksture u BF4, mater im...

BTW - jel netko zna kako promjeniti shortcut tipke za shadowplay? Ne nađem nigdje tu opciju!

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Ja sam priej koji dan napravio update (ne znam koja verzija). Kidaju mi se teksture u BF4, mater im...

BTW - jel netko zna kako promjeniti shortcut tipke za shadowplay? Ne nađem nigdje tu opciju!

Reinstall drivera?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Reinstall drivera?

Ma vidim ja gdje su te postavke - ali ne mogu ih promjeniti. Klikam po tome i ništa. Sve je read-only

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Ma vidim ja gdje su te postavke - ali ne mogu ih promjeniti. Klikam po tome i ništa. Sve je read-only

Kad kliknem, oznaci ga plavom bojom i mogu kliknuti tipke.

Pogledaj dal ti je Shadowplay prekidac ukljucen.. ak nije,... reinstall drivera :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 11:50 (CyberDemonVZ).
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Reinstall drivera?

AMD n00b 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
12 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

AMD n00b 

Shadowplay mora bit uključen kako je rekao cyber...

Nego imam jedno pitanje. Ima li netko problema sa nvidia control panelom da ga se ne može pokrenut? Naime, kad bootam u winse, probam upalit nvcp, ne ide, ništa... Skužia sam da kad izgasim jedan proces (nvxdsync.exe), nvcp se odmah pokrene i otvori normalno?! wtf...

Probao sa DDU i sve isto. Guglao i nisam naišao na neka konstrktivna rješenja. Ima li tko slično iskustvo i eventualno rješenje bolje od ovog da moram gasit proces?

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
13 godina
protjeran

Da li jos netko ima problema sa rusenjem drivera ili ti ga "kernel moda" od zadnjih drivera nakon sto komp ode u sleep mode? Izluduju me u zadnje vrijeme zadnja 2 drivera  da neznam sto da mislim, da li je do drivera ili do grafe da ju nosim na reklamaciju....

Nakon sto probudim komp preko misa ili tipkovnice iz spavanja nista ne pomaze osim rucnog restarta, svakih par seknudi sve se zblesira, cak ni restart preko starta nece da napravi, ako ga iskljucim preko starta onda se blesira po nekoliko puta kada se pali...

Sve u pogresno vrijeme, jedno vrijeme je 650TI bila u stanju mirovanja dok sam uzivao u koristenju radeonke 7970 ali zbog problema sa ventom nju sam morao nositi na garanciju, a ubacivsi opet nvidiu vidim da mi se problemi i dalje nastavljaju nakon sto sam i prije imao problema sa rusenjem drivera u mozilli i sleep modu...

Valjda cu izdrzat da izbace jos jedan driver pa ako i taj bude zezao ja se necu vise zezat nego neka se u servisu zezaju s njom i driverima...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2015 1:25 (Tomo53nja).
13 godina

Danas sam pokušao instalirat 355.60 za Win10 x64 i odbija. Ne žele se instalirati, te na kraju summary instalacije prikaže da je Graphics driver failed.

Dvaput sam pokušao i oba puta nije uspio.

Imate kakve ideje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Tomo53nja kaže...

Da li jos netko ima problema sa rusenjem drivera ili ti ga "kernel moda" od zadnjih drivera nakon sto komp ode u sleep mode? Izluduju me u zadnje vrijeme zadnja 2 drivera  da neznam sto da mislim, da li je do drivera ili do grafe da ju nosim na reklamaciju....

Nakon sto probudim komp preko misa ili tipkovnice iz spavanja nista ne pomaze osim rucnog restarta, svakih par seknudi sve se zblesira, cak ni restart preko starta nece da napravi, ako ga iskljucim preko starta onda se blesira po nekoliko puta kada se pali...

Sve u pogresno vrijeme, jedno vrijeme je 650TI bila u stanju mirovanja dok sam uzivao u koristenju radeonke 7970 ali zbog problema sa ventom nju sam morao nositi na garanciju, a ubacivsi opet nvidiu vidim da mi se problemi i dalje nastavljaju nakon sto sam i prije imao problema sa rusenjem drivera u mozilli i sleep modu...

Valjda cu izdrzat da izbace jos jedan driver pa ako i taj bude zezao ja se necu vise zezat nego neka se u servisu zezaju s njom i driverima...

meni se sa ovim zadnjim rušio directx  vratio sa stari i sve je ok

The Time is always righT
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice